![]() |
ساعت ار ۹ هم گذشته . پس این ثبت نام چی شد؟ - نسخهی قابل چاپ |
ساعت ار ۹ هم گذشته .پس این ثبت نام چی شد؟ - unification - 17 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۵۴ ق.ظ
سلام. ساعت از ۹ هم که گذشت . اما تو سایت سنجش خبری نیست . |
ساعت ار ۹ هم گذشته .پس این ثبت نام چی شد؟ - omidd1315 - 17 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۲۵ ق.ظ
گر صبر کنی ز قوره حلوا سازی |
RE: ساعت ار ۹ هم گذشته .پس این ثبت نام چی شد؟ - SarahArshad - 17 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۱۴ ب.ظ
منم منتظرم !!!! مثل اینکه امروز خبری نیست !!! |
ساعت ار ۹ هم گذشته .پس این ثبت نام چی شد؟ - unification - 17 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ ب.ظ
ما ایراانی هستیم دیگه . تو ایران هم زندگی میکنیم .. من اشتباهان یه کارت ۴۶۰۰ خریدم . چیکارش کنم ؟ فکر میکردم برای رشته های شناور . نگو برا پیام نوره؟ چیکارش کنم ؟ |
از ساعت ۱۶ هم گذشت .. :) - unification - 17 آبان ۱۳۹۰ ۰۵:۰۷ ب.ظ
چه جالبه از ساعت ۱۶ هم که برای شروع ثبت نام بود گذشت. ![]() |
از ساعت ۱۶ هم گذشت .. :) - Bache Mosbat - 17 آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۰۰ ب.ظ
مگه اعلام نتایجه که انقدر عجله دارین!! تمدیدم می شه حتی . ![]() |
از ساعت ۱۶ هم گذشت .. :) - موج - ۱۷ آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۳۵ ب.ظ
بابا تا ۲۵ام وقته من هنوز دفترچه رو هم نخریدم شما با این استرس وقتی به نتایج برسید چه میخواید بکنید ![]() در ضمن سه تا تاپیک برای همین موضوع باز کردید که نیازی نبود به نظرمن اون دو تای دیگه رو میتونید حذف کنید |
از ساعت ۱۶ هم گذشت .. :) - unification - 17 آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۴۷ ب.ظ
![]() ممنون ولی استرس من از چیزه دیگس نه وقتش ![]() |
ساعت ار ۹ هم گذشته .پس این ثبت نام چی شد؟ - Maryam-X - 17 آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۵۰ ب.ظ
قیمت کارت ثبت نام امسال واقعا شرم آوره!!!!!!! |
ساعت ار ۹ هم گذشته .پس این ثبت نام چی شد؟ - unification - 17 آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۵۱ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۵۰ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: قیمت کارت ثبت نام امسال واقعا شرم آوره!!!!!!!یعنی زیاده؟ مگه چقد بووده قبلن |
ساعت ار ۹ هم گذشته .پس این ثبت نام چی شد؟ - Anahita.R - 17 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۴۴ ب.ظ
سلام یه سوال داشتم: آیا شما میدونید که کنکور علوم کامپیوتر سال ۹۰ چه روزی و چه ساعتی بود؟ که اگه صبح کنکور کامپیوتر نیست ثبت نام کنم ! |
RE: از ساعت ۱۶ هم گذشت .. :) - aatwo - 17 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۵۶ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۰۰ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: مگه اعلام نتایجه که انقدر عجله دارین!! تمدیدم می شه حتی . احتمالا عجله واسه اول نفر ثبت نام شدنه ![]() ![]() |
ساعت ار ۹ هم گذشته .پس این ثبت نام چی شد؟ - kavehn - 18 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۰۳ ق.ظ
ثیت نام شروع شد ... موفق باشید |
RE: ساعت ار ۹ هم گذشته .پس این ثبت نام چی شد؟ - پشتکار - ۱۸ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۴۲ ق.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۴۴ ب.ظ)Anahita.R نوشته شده توسط: سلام به نظرم کنکورهای شناور رو طوری طراحی کردن که زمان امتحان تداخل نداشته باشه فکر کنم همزمان IT در صبح ۵ شنبه باشه |