![]() |
سیستم عامل-دور دوم(چطور بخونم؟) - نسخهی قابل چاپ |
سیستم عامل-دور دوم(چطور بخونم؟) - mosaferkuchulu - 10 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۰۷ ب.ظ
بچهها من یه دور تابستون سیستم عامل دکتر حقیقت و خوندم!الان که اومدم بخونمش دوباره احساس می کنم مطالب برام تکراریه!با توجه به اینکه تابستون هم خلاصه نویسی نکردم به نظرتون اگر دیگه این کتاب و نخونمو خلاصه نویسی نکنم و فقط تست بزنم مشکلی پیش می آد؟ |
سیستم عامل-دور دوم - mosaferkuchulu - 10 آبان ۱۳۹۰ ۰۴:۳۸ ب.ظ
کسی نظری نداره؟ |
RE: سیستم عامل-دور دوم - hadi_m - 10 آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۰۰ ب.ظ
(۱۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۰۷ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: بچهها من یه دور تابستون سیستم عامل دکتر حقیقت و خوندم!الان که اومدم بخونمش دوباره احساس می کنم مطالب برام تکراریه!با توجه به اینکه تابستون هم خلاصه نویسی نکردم به نظرتون اگر دیگه این کتاب و نخونمو خلاصه نویسی نکنم و فقط تست بزنم مشکلی پیش می آد؟ اگر شما به مطالب تئوری مسلط هستین خب خوندن بیش از اندازه تئوری دیگه بهتون کمکی نمیکنه و الان فقط باید مهارتتون رو در حل تمرین و تست بالا ببرین و با توجه به اینکه بهنگام تست خود مطالب هم مرور و بازخونی میشه پس به نظر من توقف بیجای شما روخواندن مطالب تئوری نه تنها بهتون کمکی نمیکنه و بلکه وقت هدر دادن هستش. موفق باشین |
سیستم عامل-دور دوم - Xilinx - 10 آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۴۱ ب.ظ
(۱۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۰۷ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: بچهها من یه دور تابستون سیستم عامل دکتر حقیقت و خوندم!الان که اومدم بخونمش دوباره احساس می کنم مطالب برام تکراریه!با توجه به اینکه تابستون هم خلاصه نویسی نکردم به نظرتون اگر دیگه این کتاب و نخونمو خلاصه نویسی نکنم و فقط تست بزنم مشکلی پیش می آد؟خوش به حالـــــــــــــــــــــــــــــتتت ! |
RE: سیستم عامل-دور دوم - mosaferkuchulu - 10 آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۴۲ ب.ظ
(۱۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۴۱ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط:(10 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۰۷ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: بچهها من یه دور تابستون سیستم عامل دکتر حقیقت و خوندم!الان که اومدم بخونمش دوباره احساس می کنم مطالب برام تکراریه!با توجه به اینکه تابستون هم خلاصه نویسی نکردم به نظرتون اگر دیگه این کتاب و نخونمو خلاصه نویسی نکنم و فقط تست بزنم مشکلی پیش می آد؟خوش به حالـــــــــــــــــــــــــــــتتت ! نه چندان! با اینکه تو مطالب مشکلی ندارم اما هنوز تست زدن برام سخت هست! به نظرم الان وقتشه که رو تستها کار کنم! |
سیستم عامل-دور دوم - Bache Mosbat - 10 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۱۰ ب.ظ
به نظرم منابع دیگه بجز حقیقتم نگاه کنین . مثلا من هنوز اعتقاد دارم صفحه بندی و آدرس و اینا رو شاوم خیلی بهتر از حقیقت گفته . اگه تو این مباحث مشکل دارین از رو شاوم بخونین . ولی الان اگه یادتونه تستها رو نگاه کنین و به درسای دیگه برسین . ولی حتما یه بار دیگه یه دورهی سبک بکنین تا دم کنکور سیستم عاملو . |
سیستم عامل-دور دوم - Xilinx - 11 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۵۰ ق.ظ
(۱۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۴۲ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:حقیقت خیلی خوب گفته چطور بعد از خوندن کتاب هنوز توی تستها مشکل دارین ؟!(10 آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۴۱ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط:(10 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۰۷ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: بچهها من یه دور تابستون سیستم عامل دکتر حقیقت و خوندم!الان که اومدم بخونمش دوباره احساس می کنم مطالب برام تکراریه!با توجه به اینکه تابستون هم خلاصه نویسی نکردم به نظرتون اگر دیگه این کتاب و نخونمو خلاصه نویسی نکنم و فقط تست بزنم مشکلی پیش می آد؟خوش به حالـــــــــــــــــــــــــــــتتت ! |
سیستم عامل-دور دوم - mosaferkuchulu - 11 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۱۹ ق.ظ
دارم دیگه!نمی دونم چطور! |
RE: سیستم عامل-دور دوم - پشتکار - ۱۱ آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۲۹ ق.ظ
(۱۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۱۰ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: به نظرم منابع دیگه بجز حقیقتم نگاه کنین . مثلا من هنوز اعتقاد دارم صفحه بندی و آدرس و اینا رو شاوم خیلی بهتر از حقیقت گفته . اگه تو این مباحث مشکل دارین از رو شاوم بخونین . ببخشید میشه بگید شاوم کدوم کتابه دیگه ![]() |
سیستم عامل-دور دوم - ahmadnouri - 11 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۵۱ ق.ظ
این کتاب رو آقای دکتر تنهایی در قسمت معرفی منابع معرفی کردن (۲۳ خرداد ۱۳۸۹ ۰۵:۲۸ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: : سیستم عامل چیزی که من می دونم اینه که هر سال ایشون یه سری سوال طرح می کنند و یکی دوتاش رو سنجش تغییر می ده و سوال ارشد می شه. |
سیستم عامل-دور دوم - mosaferkuchulu - 11 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۱۳ ب.ظ
بچهها کسی این کتاب و نداره؟تو سایل آدینه بوک گفته موجود نیست!اگر کسی داره که یه مدت غرض بده من اسکن می کنم واسه بقیه می ذارم(از اون جایی که چاپش تموم شده مشکل شرعی نداره) |
سیستم عامل-دور دوم - Bache Mosbat - 11 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۴۰ ب.ظ
من دارم . منتها باید بگردم پیداش کنم . فکر نکنم ارزش اسکن داشته باشه . من گفتم اگه دارین یه نگاه بهش بندازین . ولی اگه خواستین بهتون "قرض" می دم . ![]() |
RE: سیستم عامل-دور دوم - پشتکار - ۱۱ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۱۳ ب.ظ
(۱۱ آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۴۰ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: من دارم . منتها باید بگردم پیداش کنم . فکر نکنم ارزش اسکن داشته باشه . من گفتم اگه دارین یه نگاه بهش بندازین . ولی اگه خواستین بهتون "قرض" می دم . من خریدم ترجمه فرشاد صفایی و ایروانی هست با ترجمه مهدی آصفی فرق داره؟ |
سیستم عامل-دور دوم - neda77 - 21 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۴۵ ب.ظ
موافقم ولیییییییییییییییییییییی پس درسای دیگه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |