معماری پوران پژوهش چاپ ۹۰ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
معماری پوران پژوهش چاپ ۹۰ - deledivouneh - 17 مهر ۱۳۹۰ ۰۶:۲۲ ب.ظ
سلام به همه من معماری رو دارم از روی پوران پژوهش ۸۸ پیش میرم.گویا چاپ ۹۰ این کتاب (نوبت چاپ ۱۱) با ۸۸ فرق کرده. از دوستان کسی هست که چاپ ۹۰ رو داشته باشه و ببینه که تغییرشون جزئی هست یا کلی؟ خیلی ممنون. |
معماری پوران پژوهش - موج - ۱۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۵۸ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۶:۲۲ ب.ظ)deledivouneh نوشته شده توسط: سلام به همه من هم خودم مثه شما از روی قدیمی خوندم فکر کنم چاپ ششم کتاب جدید رو توی بازار یه ورقی زدم اساسی تغییر کرده به نظرم . برای خود من هم این مسئله پیش اومد که چه کنم آیا به لحاظ محتوایی هم چیز بیشتری برای عرضه داره یا خیر؟ این رو باید دوستان نظر بدند ولی من توی همون نگاه چشمی دیدم که تغییراتش خیلی زیاده مثلا با الگوریتم های ضرب شروع کرده ایندفعه. همینطور بخش پردازش موازی که به نظرم توی چاپ قدیم بد بهش پرداخته کلا متحول شده بود و ... |
معماری پوران پژوهش - arshad91 - 17 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۱۵ ب.ظ
چاپ ۹۰ با ۸۹ فرق داره؟ |
معماری پوران پژوهش - parsaNA - 17 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۲۵ ب.ظ
کتاب چاپ ۹۰ خیلی خیلی مناسب تره برای خوندن این درس و از من می شنوید حتما این کتاب رو تهیه کنید، من هم چاپ قدیم رو داشتم و وقتی چاپ جدید رو دیدم، خریدمش و کلی هم خوندنش برام راحتتر بود( تغییراتش واقعا قابل توجهه ). در واقع چاپ جدیدش کاملا منطبق بر جزوه ای هست که آقای یوسفی سر کلاسها می گن . دیگه زیادی تعریف نمی کنم، خوندنش خیلی مفیده به arshad91 : فک نمی کنم چاپ ۸۹ با ۹۰ فرقی داشته باشه، چون من چاپ ۸۹ رو خریدم البته آذر ماه اینا بود . |
RE: معماری پوران پژوهش - mengan - 17 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۲۷ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۶:۲۲ ب.ظ)deledivouneh نوشته شده توسط: سلام به همهاگر چاپ جدید کتاب را بگیرید ضرر نمی کنید چون از دید من در چاپ جدیدش مطالب جدیدی تا حدودی قرار دارد واینکه از لحاظ فصل بندی مطالب و تست هایش خیلی بهتر شده است در کل پیشنهاد می کنم تهیه اش کنید موفق باشید |
RE: معماری پوران پژوهش - arian_61 - 17 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۳۳ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۶:۲۲ ب.ظ)deledivouneh نوشته شده توسط: سلام به همه خود استاد یوسفی سر کلاس امسال تابستونش گفته: "کتاباهای هفت فصلی من با نه فصلیها هیچ فرقی نداره فقط من ۲ تا قصل و باز کردم و تبدیل کردم هر کدوم رو به دوقصل." من قراره کتاب ۸۸ و با کتاب ۹۰ دوستم پک کنم خبر دقیقش و تا آخر هفته میدم اگه کس دیگه ای نگفت |
معماری پوران پژوهش - variant20002000 - 20 مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۱۳ ب.ظ
من پاییز ۸۹ رو خریدم... معماری ۸ صفحه چاپ نشده توش...! نمیدونم حالا اشکال از این کتابه شانس ما یا دوستان دیگه هم به این مشکل خوردن....! فعلاً صفحات ۲۳۶-۲۳۷-۲۴۰-۲۴۱-۲۴۴-۲۴۵-۲۴۸-۲۴۹ نیستنشون ....! اگه کسی کتابی داره که این صفحاتو داشته باشه لطفاً بزاره تو فاروم.... بلاخره جبران میکنیم در آینده.... شانس نداریم لب دریاام میریم باید یه ..... هیچی ولش کن...!: دی |
RE: معماری پوران پژوهش چاپ ۹۰ - arian_61 - 20 مهر ۱۳۹۰ ۰۴:۵۵ ب.ظ
سلام، من چک کردم. تقریبا اینجوری معادل میشن. البته باید بگم هر دو تا چاپ (۸ و ۱۱) نسبت به هم یه چیزایی کم و زیاد دارن ولی نه خیلی (۲۰ مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۱۳ ب.ظ)variant20002000 نوشته شده توسط: من پاییز ۸۹ رو خریدم... معماری ۸ صفحه چاپ نشده توش...! نمیدونم حالا اشکال از این کتابه شانس ما یا دوستان دیگه هم به این مشکل خوردن....! سلام کتاب من مال تابستان ۱۳۸۸ و این صفحاتی که گفتی تست هاست و حلش. می خوای اسکن کنم برات ولی ۱ سال قبله |
RE: معماری پوران پژوهش چاپ ۹۰ - variant20002000 - 20 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۲۹ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۰ ۰۴:۵۵ ب.ظ)arian_61 نوشته شده توسط: سلام کتاب من مال تابستان ۱۳۸۸ و این صفحاتی که گفتی تست هاست و حلش. می خوای اسکن کنم برات ولی ۱ سال قبله مرسی از لطفتون ولی به نظرم چاپ ۸۹ و ۹۰ با سال ۸۸ هیچی که تغییر نکرده باشه لااقل صفحه بندیاش تغییر کرده. میترسم زحمت بکشین ولی اونایی که من میخوام نباشه به هر حال ممنون....! دوستان عزیز هرکی چاپ ۸۹-۹۰ پورانو داره یه کم وقت + یکم حوصله + یکم محبت بزاره و واسه بچه های بد شانس از جمله خودم اسکن کنه. ممنون |
RE: معماری پوران پژوهش چاپ ۹۰ - arian_61 - 21 مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۲۱ ق.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۲۹ ب.ظ)variant20002000 نوشته شده توسط: مرسی از لطفتون ولی به نظرم چاپ ۸۹ و ۹۰ با سال ۸۸ هیچی که تغییر نکرده باشه لااقل صفحه بندیاش تغییر کرده. سلام، این کتاب دوستمه چاپ ۱۳۹۰ (چاپ ۱۱) امیدوارم یکی باشه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: معماری پوران پژوهش چاپ ۹۰ - kashir - 21 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۲۸ ق.ظ
درود بچه ها من سر کلاس ساختمان داده از یوسفی پرسیدم که "چاپ ۸۸ منطقی و معماریو دارم چاپ جدید فرق کرده" گفت: "چاپ جدید حتی با چاپ قبلیشم فرق کرده چه برسه به ۸۸" هم منطقی و هم معماری جدید خیلی روون تره، در مورد منطقی که چاپهای قبل هم خوب بود ولی درمورد معماریو بنظرم خیلی خفنتر از معماریهای قبلیش باشه، کامل گفته ۶۴۰۰ پولی نیست برین بخرین اینقدرم پولتونو پس انداز نکنین |
معماری پوران پژوهش چاپ ۹۰ - موج - ۲۱ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۹ ب.ظ
(۲۱ مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۲۸ ق.ظ)kashir نوشته شده توسط: ۶۴۰۰ پولی نیست برین بخرین اینقدرم پولتونو پس انداز نکنین مسئله پولش نیست kashir جان آخه من اولین درسی بوده که خوندم کامل کتاب هادی یوسفی رو به همراه تست خوندم اصلا حوصله یه بار دیگه خوندن رو ندارم |
RE: معماری پوران پژوهش چاپ ۹۰ - variant20002000 - 21 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۱۶ ب.ظ
(۲۱ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۹ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:(21 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۲۸ ق.ظ)kashir نوشته شده توسط: ۶۴۰۰ پولی نیست برین بخرین اینقدرم پولتونو پس انداز نکنین ایول... کی حال داره بابا... تازه اونم با این مباحث سنگین....! (۲۱ مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۲۱ ق.ظ)arian_61 نوشته شده توسط:(20 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۲۹ ب.ظ)variant20002000 نوشته شده توسط: مرسی از لطفتون ولی به نظرم چاپ ۸۹ و ۹۰ با سال ۸۸ هیچی که تغییر نکرده باشه لااقل صفحه بندیاش تغییر کرده. ضمن تشکر از arian عزیز تایید میکنم که چاپ ۸۹ و ۹۰ تغییری نکرده. اگه هم تغییر کرده باشه فاحش نیست چون صفحاتش منطبق با همه. |
RE: معماری پوران پژوهش چاپ ۹۰ - fateme66 - 22 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۰ ق.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۶:۲۲ ب.ظ)deledivouneh نوشته شده توسط: سلام به همهمتاسفانه کتابهای پوران پژوهش هر نوبت چاپ یه سری مطالب اضافه میشه.من هم مجبور شدم معماری و منطقی و طراحی الگوریتم رو مجددا بخرم. |
RE: معماری پوران پژوهش چاپ ۹۰ - SarahArshad - 22 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۱۵ ق.ظ
دوستان من چاپ ۱۰ مال پاییز ۸۹ رو دارم سرفصلها با ۱۱ یکی بود اما نگران محتوا هستم کسی میتونه من رو راهنمایی کنه؟ |