۱۳۳ تجارت/آیتی- روزانه خواجه نصیر - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۱۳۳ تجارت/آیتی- روزانه خواجه نصیر - che92 - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۲۵ ب.ظ
سلام چون بقیه نتایج و رتبه هاشون رو گداشته بودن و من استفاده کرده بودم، منم میذارم که این رسم نیکو باقی بمونه و بقیه هم استفاده کنند. بلکه به دردشون بخوره. تقریبا همون چیزی بود که فکر میکردم با این رتبه بیارم. تجارت خواجه نصیر اینم لینک کارناممه:https://manesht.ir/forum/thread-34359.html با آرزوی موفقیت برای بقیهی بچهها به خصوص اونایی که امسال قراره کنکور بدن |
۱۳۳ تجارت/آیتی- روزانه خواجه نصیر - Innocence - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۴۵ ب.ظ
تبریک میگم |
۱۳۳ تجارت/آیتی- روزانه خواجه نصیر - mahya20 - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۴۸ ب.ظ
مبارک باشه همیشه به موفقیت |
۱۳۳ تجارت/آیتی- روزانه خواجه نصیر - hadeseh - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۰۳ ب.ظ
تبریک... ان شاالله موفق باشین... |
۱۳۳ تجارت/آیتی- روزانه خواجه نصیر - ashki0021 - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۱۸ ب.ظ
همکلاسی شدیم تبریک |
RE: ۱۳۳ تجارت/آیتی- روزانه خواجه نصیر - che92 - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۱۲ ق.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۱۸ ب.ظ)ashki0021 نوشته شده توسط: همکلاسی شدیم تبریک اااااا ایول پس میبینمت از همگی ممنونم امیدوارم شما هم موفق باشین |
RE: ۱۳۳ تجارت/آیتی- روزانه خواجه نصیر - ashki0021 - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۳۵ ق.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۱۲ ق.ظ)che92 نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۱۸ ب.ظ)ashki0021 نوشته شده توسط: همکلاسی شدیم تبریک میگما ثبت ناممون کی هست؟؟؟ دانشکده صنایع هستیم دیگه ما آره؟ |
RE: ۱۳۳ تجارت/آیتی- روزانه خواجه نصیر - MLMSecurity - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۱۳ ب.ظ
تبریک زمان ثبت نام خواجه نصیر کیه؟ چیزی نزده تو سایتش فعلا. |
۱۳۳ تجارت/آیتی- روزانه خواجه نصیر - che92 - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۳۶ ب.ظ
چیزی تو سایتش نزده هنوز اما من رفتم برای پارسالش رو دیدم احتمالا اینجوریه که پنجشنبه تا شنبه وقت میدم واسه ثبت نام الکترونیکی (آپلود عکس و آدرس و مدارک و اینجور چیزا) سه شنبه هفته بعدش بریم ثبت نام حضوری تو میرداماد |
۱۳۳ تجارت/آیتی- روزانه خواجه نصیر - SepidehP - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۱۱ ب.ظ
تبریک میگم شاد و سلامت و موفق باشید |
RE: ۱۳۳ تجارت/آیتی- روزانه خواجه نصیر - darush12 - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۱۴ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۲۵ ب.ظ)che92 نوشته شده توسط: سلام موفق باشید |
RE: ۱۳۳ تجارت/آیتی- روزانه خواجه نصیر - aidaeb - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۲۷ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۳۵ ق.ظ)ashki0021 نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۱۲ ق.ظ)che92 نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۱۸ ب.ظ)ashki0021 نوشته شده توسط: همکلاسی شدیم تبریک چرا دانشگاه صنایع؟؟ منم تجارت خواجه نصیر قبول شدم... فرایند ثبت نام رو به منم بگین :دی |
RE: ۱۳۳ تجارت/آیتی- روزانه خواجه نصیر - che92 - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۵۷ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۲۷ ب.ظ)aidaeb نوشته شده توسط:اون بالا گفتم که...(09 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۳۵ ق.ظ)ashki0021 نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۱۲ ق.ظ)che92 نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۱۸ ب.ظ)ashki0021 نوشته شده توسط: همکلاسی شدیم تبریک من رفتم برای پارسالش رو دیدم احتمالا اینجوریه که پنجشنبه تا شنبه وقت میدن واسه ثبت نام الکترونیکی (آپلود عکس و آدرس و مدارک و اینجور چیزا) سه شنبه هفته بعدش بریم ثبت نام حضوری تو میرداماد خب اینجا دانشکده صنایع این رشته رو ارائه میده چارتشون و درساشون و اینا رو هم تو قسمت آموزش صنایع میتونین پیدا کنین |
۱۳۳ تجارت/آیتی- روزانه خواجه نصیر - ashki0021 - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۴۰ ب.ظ
بچه ها اطلاعیه اومده اینم لینکش مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
۱۳۳ تجارت/آیتی- روزانه خواجه نصیر - kimzi - 10 شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۵۳ ب.ظ
بچه ها میاین ما خواجه نصیری ها یه کانال یا گروه تو تلگرام بزنیم...بالاخره برا انتخاب واحد و ثبتنام ترم جدید لازممون میشه |