|
|
بچه ها گاج هم برای ارشد کلاس و آزمون داره - نسخهی قابل چاپ |
|
بچهها گاج هم برای ارشد کلاس و آزمون داره - SarahArshad - 01 مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۵۸ ق.ظ
سلام دوستان من داشتم تو نت میگشتم متوجه شدم گاج هم کلاس وآزمون داره جالب است که استادای معروف روداره اجلالی سید جوادی عابد سلیمی کارگهی و..... در مورد آزموناش هم میشه تکی شرکت کرد و هر آزمونش ۲۵ تومنه آخریها ۳۰ تومن . میتونید به سایتش یه سری بزنید کلی کتاب هم برا کامپیوتر زیر چاپ داره . برا کارشناسی که خداییش کتابای خوبی داشت حالابرا ارشد باید دید در هر صورت به نظرم برای بچه هایی که برای بعضی اساتید میرن نصیر میگن نصیر شلوغه میتونن از گاج هم استفاده کنن توی گوگل نام گاج رو سرچ کنین سایتش میاد برید قسمت ارشدش برا آزمونا هم اکثر شهرها نمایندگی داره به نظر من میشه برا ۵۰ درصد هاش ثبت نام کرد البته اگه قصدتون استفاده از برنتمه ریزی باشه وگرنه فک کنم اگه برا جامعه آماری بخاین نه |
|
RE: بچهها گاج هم برای ارشد کلاس و آزمون داره - ف.ش - ۰۱ مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۵۷ ق.ظ
چرا همه کلاسهای خوب توی تهران برگزار میشه پس شهرستانیا چی؟! |
|
بچهها گاج هم برای ارشد کلاس و آزمون داره - arshad91 - 25 آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۳۰ ق.ظ
کتباش شما دیدید ؟نظری دارید در موردشون؟ |
|
RE: بچهها گاج هم برای ارشد کلاس و آزمون داره - ailin - 26 آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۰۶ ب.ظ
بله منم شنیده بودم که به نفر اول هر رشته یک پژو ۲۰۶ می دن .. و به کسانی که در دانشگا ه های تهران قبول می شه جایزه می دن و شهریه رو بر می گردونند ... اما می خواستم بدونم که کسی اینجا هست که تو آزمون هاش شرکت کنه .. چون مثل اینکه ۲ تا آزمونش گذشته .. اصلا ۲ آزمونش برگزار شد .. چند نفر تو این ۲ تا آزمون شرکت کردن |
|
بچهها گاج هم برای ارشد کلاس و آزمون داره - Elham_90 - 26 آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۰۶ ب.ظ
سلام بچهها دو تا آزمون قبلیش را از این جا می تونید دانلود کنید! ![]() سوال آزمون اول مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. پاسخ آزمون اول مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. سوال آزمون دوم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. پاسخ آزمون دوم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. پسورد: arshad90it.blogsky.com ___________________________________________ امروز همان فردایی است که دیروز در انتظارش بودیم و همان دیروزی که فردا حسرتش را خواهیم خورد،پس قدر امروز را بدانیم! |
|
بچهها گاج هم برای ارشد کلاس و آزمون داره - yasemi - 26 آبان ۱۳۸۹ ۰۴:۲۳ ب.ظ
جواب اولی وجود نداره ! پاسخ آزمون اول رو از این لینک بگیرید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
بچهها گاج هم برای ارشد کلاس و آزمون داره - arshad91 - 26 آبان ۱۳۸۹ ۰۹:۳۴ ب.ظ
بابا دوستان خوب لطفا لینک بزارید توقسمت ارشیوها تا همه استفاده کنند |
RE: بچهها گاج هم برای ارشد کلاس و آزمون داره - Elham_90 - 26 آبان ۱۳۸۹ ۱۰:۰۵ ب.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۸۹ ۰۹:۳۴ ب.ظ)arshad91 نوشته شده توسط: بابا دوستان خوب لطفا لینک بزارید توقسمت ارشیوها تا همه استفاده کنند چشم اونجا هم گذاشتم!!!!!!!! |
|
RE: بچهها گاج هم برای ارشد کلاس و آزمون داره - arshad91 - 27 آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۴۳ ق.ظ
قبل شما قرار دادم ممنون
|
RE: بچهها گاج هم برای ارشد کلاس و آزمون داره - Masoud05 - 27 آبان ۱۳۸۹ ۰۷:۲۷ ق.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۰۶ ب.ظ)Elham_90 نوشته شده توسط: سلام بچهها دو تا آزمون قبلیش را از این جا می تونید دانلود کنید!خیلی از شما متشکرم، دوستان اگه لینک سوالات پارسه امسال و سال قبل + هر نوع کنکور آزمایشی دارن اگه میتونه بزارن برا بقیه |
|
بچه ها گاج هم برای ارشد کلاس و آزمون داره - csharpisatechnology - 28 آذر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۹ ب.ظ
آقا رمز سوال و جواب دومی میگه غلطه چیکار کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |