ابزارها برای درس سمنتیک وب - نسخهی قابل چاپ |
ابزارها برای درس سمنتیک وب - fo-eng - 13 مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۳۸ ب.ظ
با سلام. کسی با این ابزارها کار کرده؟ میشه به من کمک کنید. ی ذره راهنمایی می خواستم. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
ابزارها برای درس سمنتیک وب - mohammad_13690 - 14 مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۸ ق.ظ
سلام کدوم زبان ها بیشتر توی وب معنایی کاربرد داره؟ یعنی شما در مورد کدوم سوال دارید؟ .Net ActionScript C C++ C-sharp Fortran Go Haskell Java Javascript LISP Lua Obj-C OCaml Perl PHP Prolog Python Ruby Scala Tcl |
RE: ابزارها برای درس سمنتیک وب - fo-eng - 14 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۰ ق.ظ
با تشکر از پاسخ گویی شما. راستش بنده با هیچ یک از این toolها آشنایی ندارم. ولی فکر می کنم php به مراتب به موضوع وب معنایی نزدیک تر باشد و اون رو انتخاب کردم. راستش می خام کسی باشه که در مورد نحوه نصبش به من اطلاعات بده. |
RE: ابزارها برای درس سمنتیک وب - Masoud05 - 14 مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۵۳ ب.ظ
بنظرم پایتون و جاوا |
ابزارها برای درس سمنتیک وب - fo-eng - 15 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۱۴ مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۵۳ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: بنظرم پایتون و جاواعذر می خوام شما با ابزارهاش کار کردید؟ جاوا مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. پایتون مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: ابزارها برای درس سمنتیک وب - mohammad_13690 - 17 مرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۴ ق.ظ
راستش ما وب معنایی نداشتیم و بلد هم نیستم، با این ابزارها هم کار نکردم. اگه توی مانشت کسی پیدا نشد، و مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. هم کسی کمک نکرد، به نظرم اول زبان رو انتخاب کنید. اگه با پایتون آشنا هستید گزینه ی خوبیه. بعد انگلیسی جست و جو کنید. مثلا مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ، مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. رو معرفی کرده، که من سر در نمیارم به کار میاد یا نه. |