|
|
زبان عمومی و تخصصی نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
|
زبان عمومی و تخصصی نرم افزار - irzeynab - 19 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۵۴ ب.ظ
سلام یک مشاوره در مورد روش خوندن زبان میخام ازتون. من پایه زبانم تقریبا میشه گفت خوبه و زود معنی لغات رو به حافظم می سپرم . در مصاحبه های سال گذشته خوندم که گفته بودن برای زبان کتاب ۵۰۴ + پارسه خوبه . من میخام درصد بالایی بگیرم از این درس ! آیا واقعا همین دو کتاب کفایت میکنه؟ |
|
زبان عمومی و تخصصی نرم افزار - viase - 19 تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۵۶ ب.ظ
سلام تافل و ۱۱۰۰ ضروریه برای کنکور. لغتای کنکورای سالای قبل هم که حتمن باید خونده بشه کتاب ذره بین در این مورد خوبه ، کتاب زبان عمومی سری ارشد هم هست که تعریفشو شنیدم یه روش خوب واسه خوندن لغت هم جعبه لایتنره، یه روی فیش ،لغت و فونتیک بنویسین ، پشتش معنی یا اگه چند تا معنی داره اونا رو هم بنویسین به اصافه اینکه یه مثال هم ازش بنوییسین . |
RE: زبان عمومی و تخصصی نرم افزار - irzeynab - 19 تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۱۳ ب.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۵۶ ب.ظ)viase نوشته شده توسط: سلام اخه من در مصاحبه ها خونده بودم که ۵۰۴ و پارسه کافیه . گفته بودن ۱۱۰۰ سنگینه برای کنکور کامپیوتر . لازمم نیس . باز شما میگین از ضروریاته ؟!!! واقعا آدم سردرگم میشه چیکار کنه !!! مخصوصا اینکه اولین ساله که میخام تو کنکور شرکت کنم ! |
|
RE: زبان عمومی و تخصصی نرم افزار - viase - 19 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۱ ب.ظ
واسه زبان عمومی هر چی لغت بخونی بازم کمه ، به نظره من بهتره خونده بشه ، حالا اول تافل و ۵۰۴ و بخونین بعد وقت شد ۱۱۰۰ هر چقدش که شد بخونین |
RE: زبان عمومی و تخصصی نرم افزار - irzeynab - 19 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۴۹ ب.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۱ ب.ظ)viase نوشته شده توسط: واسه زبان عمومی هر چی لغت بخونی بازم کمه ،فکر خوبیه همین کارو میکنم مرسی |
|
زبان عمومی و تخصصی نرم افزار - amirhacker - 20 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۱۶ ق.ظ
تافل منظورتون دقیقا چه کتابیه؟ آیا اپ اندرویدی داره؟ |
RE: زبان عمومی و تخصصی نرم افزار - viase - 20 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۹ ق.ظ
(۲۰ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۱۶ ق.ظ)amirhacker نوشته شده توسط: تافل منظورتون دقیقا چه کتابیه؟اسمش ۴۰۰ لغت ضروری تافل هستش. اپ هم داره، مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: زبان عمومی و تخصصی نرم افزار - zahrafallahi1989 - 23 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۱۶ ق.ظ
کتاب زبان عمومی ارشد زیر ذره بین کتاب جامع و کاملی هست و شما رو بی نیاز میکنه از خوندن چند تا کتاب منبع...و تقسیم بندی خیلی خوبی تو لغات داره. Sent from my C6603 using Tapatalk |
RE: زبان عمومی و تخصصی نرم افزار - Elham_tm - 23 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۹ ب.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۱۶ ق.ظ)zahrafallahi1989 نوشته شده توسط: کتاب زبان عمومی ارشد زیر ذره بین کتاب جامع و کاملی هست و شما رو بی نیاز میکنه از خوندن چند تا کتاب منبع...و تقسیم بندی خیلی خوبی تو لغات داره.میشه بگید از چ انتشاراتی هست؟ خودتون این کتاب رواستفاده کردید؟چ چیزهایی رو شامل میشه؟ |
RE: زبان عمومی و تخصصی نرم افزار - zahrafallahi1989 - 23 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۷ ب.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۹ ب.ظ)Elham_tm نوشته شده توسط:انتشارات نگاه دانش،،،دو جلد کتاب که یکی فقط لغت و تست های لغت هست و جلد دیگه فقط گرامر.(23 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۱۶ ق.ظ)zahrafallahi1989 نوشته شده توسط: کتاب زبان عمومی ارشد زیر ذره بین کتاب جامع و کاملی هست و شما رو بی نیاز میکنه از خوندن چند تا کتاب منبع...و تقسیم بندی خیلی خوبی تو لغات داره.میشه بگید از چ انتشاراتی هست؟ Sent from my C6603 using Tapatalk |
|
زبان عمومی و تخصصی نرم افزار - flowerirani - 23 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۵۴ ب.ظ
کتاب زیر ذره بین کتاب خوب هست اما کتاب باید بتونه خواننده رو جذب کنه و بهش علاقه مند بشی کتاب زیر ذره بین کمی سنگین هست اگر بتونین بخونینش عالیه واسه کسی هم خوب هست یکم پایه داشته باشه قبلا هم عرض کردم چه کتابی مناسب هست گوش نکردین !!! (بعضی هاتون که همین جا هستین ) |
RE: زبان عمومی و تخصصی نرم افزار - irzeynab - 23 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۰ ب.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۷ ب.ظ)zahrafallahi1989 نوشته شده توسط:من امروز با این کتاب آشنا شدم و الان چند روزه دارم ۵۰۴ میخونم .(23 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۹ ب.ظ)Elham_tm نوشته شده توسط:انتشارات نگاه دانش،،،دو جلد کتاب که یکی فقط لغت و تست های لغت هست و جلد دیگه فقط گرامر.(23 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۱۶ ق.ظ)zahrafallahi1989 نوشته شده توسط: کتاب زبان عمومی ارشد زیر ذره بین کتاب جامع و کاملی هست و شما رو بی نیاز میکنه از خوندن چند تا کتاب منبع...و تقسیم بندی خیلی خوبی تو لغات داره.میشه بگید از چ انتشاراتی هست؟ چیکار کنم پس الان ؟ |
RE: زبان عمومی و تخصصی نرم افزار - zahrafallahi1989 - 23 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۶ ب.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۰ ب.ظ)irzeynab نوشته شده توسط:من کتاب ۵۰۴ کاملا تموم کرده بودم و تافل و شروع کرده بودم که این کتاب و بهم معرفی کردن.به نظر من این کتاب جامع تره و از پراکنده خوندن و چند تا کتاب خوندن خلاص میشی.چون ۵۰۴ خودش به نظرم کتاب زمان بری هست و برای کنکور رات نمیندازه. تو این کتاب که من معرفی کردم تمام لغات پر تکرار کنکور رو دسته بندی کرده توی ۵۵ درس که هر درس شامل ۴۵ لغته...من هم حدود یک هفته ست این کتاب و شروع کردم ولی به نظرم خیلی کاربردی تره.(23 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۷ ب.ظ)zahrafallahi1989 نوشته شده توسط:من امروز با این کتاب آشنا شدم و الان چند روزه دارم ۵۰۴ میخونم .(23 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۹ ب.ظ)Elham_tm نوشته شده توسط:انتشارات نگاه دانش،،،دو جلد کتاب که یکی فقط لغت و تست های لغت هست و جلد دیگه فقط گرامر.(23 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۱۶ ق.ظ)zahrafallahi1989 نوشته شده توسط: کتاب زبان عمومی ارشد زیر ذره بین کتاب جامع و کاملی هست و شما رو بی نیاز میکنه از خوندن چند تا کتاب منبع...و تقسیم بندی خیلی خوبی تو لغات داره.میشه بگید از چ انتشاراتی هست؟ Sent from my C6603 using Tapatalk |