![]() |
۱۹۰ نرم افزار ، ۲۱۰ الگوریتم - نسخهی قابل چاپ |
۱۹۰ نرم افزار ، ۲۱۰ الگوریتم - Sadi_gh - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۸ ق.ظ
سلام، درصدهام از درصدهایی که با کلید سنجش حساب کردم هرکدومشون ۱۰ تا کمتر شدن،ولی به هر حال شکر ... زبان ۲۶/۶۷ ریاضی ۰ مشترک ۳۳/۳۳ تخصصی نرم ۳۷/۵ معدل ۱۴/۵۳ به نظرتون کجاها رو میارم؟؟؟!!!! |
RE: 190 نرم افزار ، ۲۱۰ الگوریتم - ana9940 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۹ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۸ ق.ظ)Sadi_gh نوشته شده توسط: سلام، فردوسی و شیراز میارید به نظرم و البته اگه خوش شانس باشید اصفهان. |
۱۹۰ نرم افزار ، ۲۱۰ الگوریتم - maryam.raz - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۲ ق.ظ
اصفهان مشهد رو اول بزن شما شیرازو نمیخاد بزنی چیه شیراز بابا والا ![]() |
RE: 190 نرم افزار ، ۲۱۰ الگوریتم - Sadi_gh - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۴ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۲ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: اصفهان مشهد رو اول بزن شماچون میدونی شیراز رو دوس دارم میگی!!!! نمیدونم به خداااااااااااا هنوز ![]() ![]() |
RE: 190 نرم افزار ، ۲۱۰ الگوریتم - bu-ali-student - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۶ ق.ظ
تبریک میگم شبانه الگوریتم تهران، صنعتی اصفهان و صنعتی شیراز و فردوسی قبولید |
RE: 190 نرم افزار ، ۲۱۰ الگوریتم - Sadi_gh - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۷ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۶ ق.ظ)bu-ali-student نوشته شده توسط: تبریک میگم شبانه الگوریتم تهران، صنعتی اصفهان و صنعتی شیراز و فردوسی قبولیدمرسی دمت گرم، فعلا که رو هوااااااااااااییم ![]() ![]() |
RE: 190 نرم افزار ، ۲۱۰ الگوریتم - maryam.raz - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۹ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۴ ق.ظ)Sadi_gh نوشته شده توسط:شانس ما همه شهرمارو دوست دارن(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۲ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: اصفهان مشهد رو اول بزن شماچون میدونی شیراز رو دوس دارم میگی!!!! نه چون میخام هیشکی نزنه به من برسه ![]() دانشگاه شیراز اصلا به من نمیرسه خواستی بزن ![]() (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۷ ق.ظ)Sadi_gh نوشته شده توسط:خود شیرازو میارن نیازی به صنعتی شیراز نیست(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۶ ق.ظ)bu-ali-student نوشته شده توسط: تبریک میگم شبانه الگوریتم تهران، صنعتی اصفهان و صنعتی شیراز و فردوسی قبولیدمرسی دمت گرم، فعلا که رو هوااااااااااااییم صنعتی شیراز مال منه اینقدر تبلیغش نکن شما ![]() |
RE: 190 نرم افزار ، ۲۱۰ الگوریتم - Sadi_gh - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۶ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۹ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: خود شیرازو میارن نیازی به صنعتی شیراز نیست صنعتی شیراز برا شماا ![]() من اگه خواستم شیراز رو میزنم فقط، خووووووبه؟؟! ![]() |
۱۹۰ نرم افزار ، ۲۱۰ الگوریتم - afrooz-OMD - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۴۸ ق.ظ
سلام تبرییییییییییییییک خوبه دیگه شیرازو دوس دارین همونجا هم قبول میشین ب سلامتی لواشکای خیلی خوشمزه ای هم داره ![]() ![]() |
۱۹۰ نرم افزار ، ۲۱۰ الگوریتم - RASPINA - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۳ ب.ظ
تبریک میگم امیدوارم شیراز قبول بشی..... بازم از اون عکسای ماکرو بذاری |
RE: 190 نرم افزار ، ۲۱۰ الگوریتم - Sadi_gh - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۵ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۳ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: تبریک میگم امیدوارم شیراز قبول بشی..... شیراز هنوز معلوم نیس برم یا نه ![]() ولی عکسهای ماکرو رو چشم حتماً ![]() |