۱۹۰ نرم افزار ، ۲۱۰ الگوریتم - نسخهی قابل چاپ |
۱۹۰ نرم افزار ، ۲۱۰ الگوریتم - Sadi_gh - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۸ ق.ظ
سلام، درصدهام از درصدهایی که با کلید سنجش حساب کردم هرکدومشون ۱۰ تا کمتر شدن،ولی به هر حال شکر ... زبان ۲۶/۶۷ ریاضی ۰ مشترک ۳۳/۳۳ تخصصی نرم ۳۷/۵ معدل ۱۴/۵۳ به نظرتون کجاها رو میارم؟؟؟!!!! |
RE: 190 نرم افزار ، ۲۱۰ الگوریتم - ana9940 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۹ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۸ ق.ظ)Sadi_gh نوشته شده توسط: سلام، فردوسی و شیراز میارید به نظرم و البته اگه خوش شانس باشید اصفهان. |
۱۹۰ نرم افزار ، ۲۱۰ الگوریتم - maryam.raz - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۲ ق.ظ
اصفهان مشهد رو اول بزن شما شیرازو نمیخاد بزنی چیه شیراز بابا والا |
RE: 190 نرم افزار ، ۲۱۰ الگوریتم - Sadi_gh - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۴ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۲ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: اصفهان مشهد رو اول بزن شماچون میدونی شیراز رو دوس دارم میگی!!!! نمیدونم به خداااااااااااا هنوز |
RE: 190 نرم افزار ، ۲۱۰ الگوریتم - bu-ali-student - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۶ ق.ظ
تبریک میگم شبانه الگوریتم تهران، صنعتی اصفهان و صنعتی شیراز و فردوسی قبولید |
RE: 190 نرم افزار ، ۲۱۰ الگوریتم - Sadi_gh - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۷ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۶ ق.ظ)bu-ali-student نوشته شده توسط: تبریک میگم شبانه الگوریتم تهران، صنعتی اصفهان و صنعتی شیراز و فردوسی قبولیدمرسی دمت گرم، فعلا که رو هوااااااااااااییم |
RE: 190 نرم افزار ، ۲۱۰ الگوریتم - maryam.raz - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۹ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۴ ق.ظ)Sadi_gh نوشته شده توسط:شانس ما همه شهرمارو دوست دارن(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۲ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: اصفهان مشهد رو اول بزن شماچون میدونی شیراز رو دوس دارم میگی!!!! نه چون میخام هیشکی نزنه به من برسه دانشگاه شیراز اصلا به من نمیرسه خواستی بزن (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۷ ق.ظ)Sadi_gh نوشته شده توسط:خود شیرازو میارن نیازی به صنعتی شیراز نیست(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۶ ق.ظ)bu-ali-student نوشته شده توسط: تبریک میگم شبانه الگوریتم تهران، صنعتی اصفهان و صنعتی شیراز و فردوسی قبولیدمرسی دمت گرم، فعلا که رو هوااااااااااااییم صنعتی شیراز مال منه اینقدر تبلیغش نکن شما |
RE: 190 نرم افزار ، ۲۱۰ الگوریتم - Sadi_gh - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۶ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۹ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: خود شیرازو میارن نیازی به صنعتی شیراز نیست صنعتی شیراز برا شماا من اگه خواستم شیراز رو میزنم فقط، خووووووبه؟؟! |
۱۹۰ نرم افزار ، ۲۱۰ الگوریتم - afrooz-OMD - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۴۸ ق.ظ
سلام تبرییییییییییییییک خوبه دیگه شیرازو دوس دارین همونجا هم قبول میشین ب سلامتی لواشکای خیلی خوشمزه ای هم داره |
۱۹۰ نرم افزار ، ۲۱۰ الگوریتم - RASPINA - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۳ ب.ظ
تبریک میگم امیدوارم شیراز قبول بشی..... بازم از اون عکسای ماکرو بذاری |
RE: 190 نرم افزار ، ۲۱۰ الگوریتم - Sadi_gh - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۵ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۳ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: تبریک میگم امیدوارم شیراز قبول بشی..... شیراز هنوز معلوم نیس برم یا نه ولی عکسهای ماکرو رو چشم حتماً |