تالار گفتمان مانشت
درخواست فایل ضبط شده جلسات برگزار شده آموزش c# استاد ایوبی - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
درخواست فایل ضبط شده جلسات برگزار شده آموزش c# استاد ایوبی - sara_omd - 07 اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۲۵ ب.ظ

با سلام

دوستان می خواستم خواهش کنم هر کس زحمت ضبط جلسات رو می کشه لطفا فایل هارو اینجا قرار بده تا هر کس موفق نمی شه به هر دلیل در جلسات شرکت کنه با استفاده از اونها بتونه از این آموزش ها بهره لازم رو ببره

پیشاپیش تشکر می کنمHeart

درخواست فایل ضبط شده جلسات برگزار شده آموزش c# استاد ایوبی - sara_omd - 13 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ق.ظ

دوستان یعنی کسی نیست که این فایل هارو داشته باشه لطفا

درخواست فایل ضبط شده جلسات برگزار شده آموزش c# استاد ایوبی - diligent - 13 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ق.ظ

سلام. بچه ها اکثرا ضبط کردن ولی حجمشون اونقد بالاس که نمیشه آپلود کرد.

درخواست فایل ضبط شده جلسات برگزار شده آموزش c# استاد ایوبی - one hacker alone - 13 اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ ق.ظ

من سر کلاس هم بارها گفتم که زحمتش رو بکشن
اما فعلا کسی اقدامی نکرده
باز پیگیر میشم انشالله یکی باشه انجام بده

درخواست فایل ضبط شده جلسات برگزار شده آموزش c# استاد ایوبی - sara_omd - 14 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ق.ظ

ممنون
امیدوارم یکی لطف کنه فایلارو بزاره تا ما هم زودتر به کلاسها برسیم
تا الانم کلی دیر شده

درخواست فایل ضبط شده جلسات برگزار شده آموزش c# استاد ایوبی - fo-eng - 14 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ ق.ظ

دوستان با برنامه های کم حجم کردن فایل ها اونا رو به حداقل بروسونید و اینجا بگذارید.
ممنون!

درخواست فایل ضبط شده جلسات برگزار شده آموزش c# استاد ایوبی - mgh494 - 19 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۴۹ ق.ظ

سلام
از جلسه سوم اقدام به ضبط تصویری نمودم. تاریخ جلسات در بالای لینک ها درج شده؛ منقطع بودن فیلم ها به دلیل قطعی های نرم افزار تیم ویور در هنگام تدریس است. سعی میکنم در صورت ادامه جلسات این پست رو آپدیت کنم. دوستان دیگر هم می تونند فایل های صوتی خود رو به اشتراک بگذارند تا کمبود این فایلها جبران شود.

۲۰۱۵-۰۲-۲۵

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

-----------------------------------------
۲۰۱۵-۰۲-۲۸

۲۰۱۵-۰۳-۰۲

۲۰۱۵-۰۳-۰۷

درخواست فایل ضبط شده جلسات برگزار شده آموزش c# استاد ایوبی - sara_omd - 19 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۱۰ ب.ظ

واقعا ازتون ممنونم

درخواست فایل ضبط شده جلسات برگزار شده آموزش c# استاد ایوبی - darya62 - 20 اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۱۹ ب.ظ

ممنوووون

درخواست فایل ضبط شده جلسات برگزار شده آموزش c# استاد ایوبی - دختر مهربان - ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ

فایل اول دقیقا تا ثانیه ۹۵ صدا نداره

درخواست فایل ضبط شده جلسات برگزار شده آموزش c# استاد ایوبی - zahra:) - 09 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۱۵ ب.ظ

ببخشید در سومین فایلی که گذاشتید (یعنی اول جلسه چهارم) توی یه قسمت کلاس کوه تعریف کرده و ادامه میده. میخواسم ببینم اون قسم کجاس؟ Big Grin
c++ ه؟ Big Grin
با ویژول چجوری به این قسمت برم

درخواست فایل ضبط شده جلسات برگزار شده آموزش c# استاد ایوبی - zahra:) - 09 فروردین ۱۳۹۴ ۰۶:۴۰ ب.ظ

کسی ۲جلسه اول رو نداره مخصوصا جلسه میتینگ. خیلی ممنون میشم دوستان بذارن. Sad

RE: درخواست فایل ضبط شده جلسات برگزار شده آموزش c# استاد ایوبی - sa_ra - 10 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۲۱ ق.ظ

من تازه این پست رو دیدیم و لینکای دانلود که کلیک می کنم یه صفحه باز میشه و میگه فایل یافت نشد!Sad
اگه امکانش هست دوباره آپلود کنید.ممنون

درخواست فایل ضبط شده جلسات برگزار شده آموزش c# استاد ایوبی - one hacker alone - 10 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۴۲ ب.ظ

سلام دوره ی قبل متاسفانه ما اومدیم سر سری از مباحث اولیه بگذریم وارد سی شارپ بشیم که دوستان از وقتی که میزارن یه استفاده ای بکنن و وارد بازار کار بشن انشالله ولی دیدیم همه با مباحث اولیه مشکل دارن یعنی الکی الکی دوره ی ما تبدیل به دوره ی مفاهیم برنامه نویسی شد و مجبور شدیم از ابتدا بگیم و خب گاها اشتباهاتی هم در کلام بنده از لحاظ فنی بود که خودم بعدا گوش میدادم متوجه میشدم و برام هم عجیب بود که اینجا چرا این موضوع رو اشتباهی گفتم و...
و بیشتر هم بخاطر تعداد زیاد افراد شرکت کننده بود و مشکلات ارتباطی که وجود داشت و ساعت ها که گاها کلاس ها به ۴ ساعت میکشید
لذا دقت ما هم پایین میومد و...
اما انشالله این دوره ظرفیت ها محدود خواهند شد
شما جلسه ی میتینگ رو شرکت کنید اونجا کلیات رو عرض میکنیم که قرار چه اتفاقی بیفته

درخواست فایل ضبط شده جلسات برگزار شده آموزش c# استاد ایوبی - hmdh - 24 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۷ ب.ظ

سلام فایل مورد نظر یافت می نشود ،حذف کردید آیا ؟!