کتابخانه مجازی مانشت(۶/۹۰) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
کتابخانه مجازی مانشت(۶/۹۰) - admin - 31 مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۵۸ ب.ظ
به زودی کتابخانه مجازی مانشت آغاز به کار خواهد کرد، مهمترین بخشهای کتابخانه عبارتنداز: ۱. بخش کتب تخصصی ۲. بخش درخواست مقاله ۳. بخش صداها کتابخانه به صورت موقتی در آدرس مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. قابل دسترسی است. منتظر نظرات شما در ادامه این تاپیک هستیم. |
RE: کتابخانه مجازی مانشت - summer_66 - 31 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ ب.ظ
ممنون خیلی خوبه فقط به نظرم بهتره که کتابای مقاطع مختلف رو توی قفسه های جداگانه تعریف کنید. |
کتابخانه مجازی مانشت - fatima1537 - 31 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۹ ب.ظ
خیلی خوبه که یک بخش جداگانه ای از سایت به کتابخانه اختصاص داده شده اگر بخشی از تالارگفتمان بود خیلی شلوغ میشد با ایجاد یک تاپیک میتونیم لینک دانلود کتابها را توی ارسالمون بگذاریم درسته؟ |
RE: کتابخانه مجازی مانشت - **sara** - 31 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۲ ب.ظ
(۳۱ مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۵۸ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: به زودی کتابخانه مجازی مانشت آغاز به کار خواهد کرد، مهمترین بخشهای کتابخانه عبارتنداز: بخش جزوات رو نمی گذارین؟ جزوه های دستنویس منطبق با صداها کنار صداها قرار می گیرند؟ کتابها فقط زبان اصلی هستند؟ |
کتابخانه مجازی مانشت - uniquegirl - 31 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۵۳ ب.ظ
دستتون درد نکنه. واقعا همچین بخشی لازم بود!!! اگه کاری از ماهم بر میاد، بگید تا در زمینه تحقق این امر خطیر انجام بدیم.: -) به نظر من کتاباتون اگه غیر از تخصصی، مطالب دیگه هم داشته باشه (برای رشد فکری و روحی بچه ها) خیلی خوبه. مثلا کنار کتابای درسی، سیر مطالعاتی علم روز و مذهبی و سیاسی و ... (بسته به علاقه بچه ها) به هر حال خیلی خوبه. موفق باشید... |
کتابخانه مجازی مانشت - admin - 31 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۴ ب.ظ
کتابها روی سرور خود مانشت قرار خواهد گرفت. البته بعد از مهاجرت به سرور جدید. هر کسی کتابی که داره رو attach میکنه. و یه توضیحات + عکس کتاب رو میگذاره. فعلا طراحیش به صورت انجمن هست اما به زودی قفسه بندیاش هم خواهیم کرد. این ساختار تکمیل میشه. فعلا با رمز ورود مانشت میتونید اونجا باشید، اما لازمه بگم که سیستم کتابخانه کاملاً از سیستم فروم مجزا است. |
کتابخانه مجازی مانشت - blackhalo1989 - 31 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ ب.ظ
من کتاب مرجع زبان اصلی خیلی از درسارو دارم. یه سری کتاب دیگه هم دارم که اونا هم زبان اصلیه. ولی سوالام اینه که گذاشتن این کتابها که copyright دارن درسته؟ |
کتابخانه مجازی مانشت - Parva - 31 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۰ ب.ظ
واقعا ایده عالی هست امیدوارم موفق باشین آقای دکتر در ضمن در کنار ویس اساتید جزوه دست نویس هم صد البته که ضروری هست (در تایید صحبت های دوست خوبم سارا) دست گلتون درد نکنه. |
کتابخانه مجازی مانشت - arshadism - 31 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۲ ب.ظ
(۳۱ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من کتاب مرجع زبان اصلی خیلی از درسارو دارم. یه سری کتاب دیگه هم دارم که اونا هم زبان اصلیه. ولی سوالام اینه که گذاشتن این کتابها که copyright دارن درسته؟نکتهی بسیار مهمیه |
RE: کتابخانه مجازی مانشت - **sara** - 31 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۷ ب.ظ
فکر نمی کنم زبان اصلی مشکلی داشته باشه. (۳۱ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۴ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: فعلا با رمز ورود مانشت میتونید اونجا باشید، اما لازمه بگم که سیستم کتابخانه کاملاً از سیستم فروم مجزا است.چرا برای من صفحه عدم دسترسی میاد؟ |
کتابخانه مجازی مانشت - mfXpert - 01 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۱۰ ق.ظ
(۳۱ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من کتاب مرجع زبان اصلی خیلی از درسارو دارم. یه سری کتاب دیگه هم دارم که اونا هم زبان اصلیه. ولی سوالام اینه که گذاشتن این کتابها که copyright دارن درسته؟اگر شما تمام ebook هاتون رو به صورت قانونی از فرضا سایت amazon خریدید اون وقت اون قسمتی که گفتید "گذاشتن این کتابها که copyright دارن درسته؟" کاملا منطقیه اما اگر شما هم ebook هاتون رو به صورت مجانی دانلود کردید پس در درجه اول خود شما هم قانون copyright رو نقض کردید. |
کتابخانه مجازی مانشت - admin - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۰۷ ق.ظ
در مورد کپی رایت، ما حافظ کپیرایت ناشران و مولفین ایرانی خواهیم بود و یه سری ناظم کپیرایت هم خواهیم داشت. |
کتابخانه مجازی مانشت - najme60 - 03 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۱۲ ق.ظ
سلام آقای دکتر. می خواستم بگویم چرا برای من صفحه عدم دسترسی می آید؟ |
کتابخانه مجازی مانشت - admin - 03 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ ق.ظ
فعلاً سیستم راهاندازی نشده. به زودی دسترسی دوستان آزاد میشه. |
کتابخانه مجازی مانشت(۶/۹۰) - diligent - 24 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ ب.ظ
سلام. سیستم راه اندازی نشده هنوز. البته شاید من خبر ندارم چون این تاپیک مربوط به پارساله. کسی اطلاعی نداره از این کتابخونه مجازی ؟ داریم یا نه ؟ |