|
|
بچه های کنکوری بیاید باهم سوالات الگوریتم وساختمان mit رو ترجمه کنیم - نسخهی قابل چاپ |
|
بچه های کنکوری بیاید باهم سوالات الگوریتم وساختمان mit رو ترجمه کنیم - pooyaa - 15 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۳۷ ق.ظ
سلام بچه ها دنبال یه گروه ۲۰نفره ام برای ترجمه سوالات درس طراحی الگوریتم و ساختمان داده "ام آی تی" که به هرکسی ۳-۴تا پی دی اف بدیم و وقتی ترجمه کرد بذاره تو گروه اینجوری هرکسی یه تایم خیلی کمی رو میذاره واسه ترجمه پی دی اف ها بجاش به کل سوالات ترجمه شده دسترسی پیدا میکنه چون بخوایم خودمون همشونو بشینیم یکی یکی ترجمه کنیم خیلی وقتمون هدر میره و میدونید که الان واسه ما کنکوریا وقت طلاس!! بچه ها همون جوری که میدونید این سوالات واقعا سوالات مهمی هستن و یه جورایی بنظر میرسه از سوالات ۶۰۰مساله قدسی ام مهمتر هستن چون دیگه از کتاب دکتر قدسی کمتر تست میدن بخاطر اینکه همه دانشجوها فهمیدن پس بیاید این مجموعه سوالات خیلی مهم رو باهم ترجمه کنیم و ی گروپ بسازیم و در اختیار اعضا بذاریم لطفا کسایی که هستن زودتر اعلام آمادگی کنن پی نوشت:از بچه های سال بالایی کسی ترجمه شده سوالاتو نداره بهمون بده؟ پی نوشت۲: لطفا دوستانی که اعلام آمادگی کردن یه ایمیل به صالح عزیز که مدیریت این کارو قبول کردن با عنوان "MIT" بفرستن: personal.saleh@gmail.com باتشکر از صالح عزیز |
|
RE: بچه های کنکوری بیاید باهم سوالات طراحی الگوریتم mit رو ترجمه کنیم... - Elena_71 - 15 آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۳۱ ق.ظ
پایه می باشم |
RE: بچه های کنکوری بیاید باهم سوالات طراحی الگوریتم mit رو ترجمه کنیم... - pooyaa - 15 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ق.ظ
(۱۵ آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۳۱ ق.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط: پایه می باشمخیلی ممنون ایشالا به ۱۰نفر که رسیدیم یه گروپ تو جی میلی جایی میسازیم و pdfها رو بین خودمون تقسیم میکنیم که سرفرصت ترجمه کنیم و به ۲۰نفر هم که رسیدیم تاپیک رو حذف میکنیم
|
|
RE: بچه های کنکوری بیاید باهم سوالات طراحی الگوریتم mit رو ترجمه کنیم... - dokhtare payiz - 15 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ق.ظ
me too |
|
بچه های کنکوری بیاید باهم سوالات طراحی الگوریتم mit رو ترجمه کنیم... - A V A - 15 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ق.ظ
من رو نفر ٢٠ ام بدونین |
|
RE: بچه های کنکوری بیاید باهم سوالات طراحی الگوریتم mit رو ترجمه کنیم... - software94 - 15 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ب.ظ
منم که هستم ![]() اسون هاشو بدین من |
|
RE: بچه های کنکوری بیاید باهم سوالات طراحی الگوریتم mit رو ترجمه کنیم... - MiladCr7 - 15 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ب.ظ
رو منم میتونید حساب وا کنید!!! منم هستم
|
|
RE: بچه های کنکوری بیاید باهم سوالات طراحی الگوریتم mit رو ترجمه کنیم... - s.h5102 - 15 آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ
سلام من هم هستم... |
|
RE: بچه های کنکوری بیاید باهم سوالات طراحی الگوریتم mit رو ترجمه کنیم... - NP-Cσмρℓєтє - ۱۵ آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ب.ظ
بچه ها چطوریه؟ وقتمونو زیاد نمیگیره؟؟ هرچند هم به زبان تخصصیمون کمک میکنه هم به الگوریتم , اما بنظرتون وقتی که واسش گذاشته میشه ارزش داره؟ خوشحال میشم کمی توضیح بشنوم , اگه خوبه منم به گروه ملحق شم! |
RE: بچه های کنکوری بیاید باهم سوالات طراحی الگوریتم mit رو ترجمه کنیم... - pooyaa - 15 آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ ب.ظ
(۱۵ آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط: بچه ها چطوریه؟ وقتمونو زیاد نمیگیره؟؟ هرچند هم به زبان تخصصیمون کمک میکنه هم به الگوریتم , اما بنظرتون وقتی که واسش گذاشته میشه ارزش داره؟ خوشحال میشم کمی توضیح بشنوم , اگه خوبه منم به گروه ملحق شم!سلام نه زیاد وقت گرفته نمیشه اگر این گروه رو تشکیل بدیم واسه ترجمه چون هرکسی ۴تا حدودا از پی دی افها رو ترجمه میکنه فقط(هم صورت سوالات هم پاسخ موجودن شما فقط ترجمه میکنید همین) و فک نمیکنم هر پی دی افی هم بیشتر از یکی دوساعت وقت بگیره واسه ترجمه(چون هم گوگل ترنسلیت هست! هم متناشون راحت و سبک هستن) حدودا ۱۰۰تا۱۵۰ پی دی اف هستن که اگر بخوایم بشینیم همه رو خودمون ترجمه کنیم و بخونیمشون خب خیلی وقتمون گرفته میشه ولی اگر ترجمه متن فارسیشو داشته باشی دیگه میشه مثل کتاب دکتر قدسی (انگار یه مجموعه تمرین مهم داری!)ارزششونم فک کنم از کتاب دکتر قدسی بیشتره
|
|
Re: بچه های کنکوری بیاید باهم سوالات طراحی الگوریتم mit رو ترجمه کنیم... - Donna - 16 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ق.ظ
پس منم هستم |
|
RE: بچه های کنکوری بیاید باهم سوالات طراحی الگوریتم mit رو ترجمه کنیم... - Ametrine - 16 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ ب.ظ
منم هستم. هر پی دی اف چندتا سوال توشه؟ |
RE: بچه های کنکوری بیاید باهم سوالات طراحی الگوریتم mit رو ترجمه کنیم... - pooyaa - 16 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۱۲ ب.ظ
(۱۶ آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ ب.ظ)Ametrine نوشته شده توسط: منم هستم. سوالات تقریبا اینا هستن: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: بچه های کنکوری بیاید باهم سوالات طراحی الگوریتم mit رو ترجمه کنیم... - golche70 - 16 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۱۲ ب.ظ
عجب کار خوبی کردین! به شدت مایلم فعالیت داشته باشم! اضافه کاری هم در توانم هست تا دو سه تا pdf فقط امیدوارم این کار رو قبل ما کسی انجام نداده باشه
|
|
RE: بچه های کنکوری بیاید باهم سوالات طراحی الگوریتم mit رو ترجمه کنیم... - pooyaa - 16 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ ب.ظ
از بچه هایی که کنکوری نیستن کسی هست بتونه تو این کار کمک کنه ![]() چون میترسم خودم بخاطر اینکه نمیرسم تعداد صفحات pdfها رو بررسی کنم تو پخش کردن pdfها ناعدالتی پیش بیاد
|