![]() |
ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - sherlock holmes - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ ب.ظ
کسی درباره ای تی این جا اطلاعی داره هیئت علمیش که تو سایت معلوم نیست !!!! اولویت داره به شبانه دانشگاه های تهران ؟؟ |
ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - sarah_azd - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۱ ب.ظ
دقیقا تحقیقات منم تو این مورد خورد به بن بست! دانشگاه نیس که لامصب!حوزه علمیه س!! |
ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - sherlock holmes - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۱ ب.ظ
![]() الان از دانشگاه شیراز هم اطلاعات خواصی ندارم یعنی اصلن تو سایتشون هیچی درباره ارشد ای تی نیست..!!! |
RE: ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - AlBaTeh - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ق.ظ
سلام بالاخره متوجه شدی چی ب چیه؟؟!! مدرک دانشگاه تهران رو میده دیگه؟ همین خوبه که... |
ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - Mohammad-A - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ق.ظ
ببینید به نظر من دانشگاههایی مثل شیراز و... بهتر از پردیس هستند. مدرک دانشگاه تهران هست اما توی مدرک ذکر میشه که محل تحصیل پردیس بوده. |
ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - sarah_azd - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ق.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: ببینید به نظر من دانشگاههایی مثل شیراز و... بهتر از پردیس هستند.منم زیاد موافق نیستم.. عاخه خود دانشگاه شیراز هم در هاله ای از ابهامه برام! ![]() |
RE: ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - farzad.arshad - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۹ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ ب.ظ)sherlock holmes نوشته شده توسط: کسی درباره ای تی این جا اطلاعی داره هیئت علمیش که تو سایت معلوم نیست !!!!اصلا روزانه محسوب میشه؟ یا پردیس؟ (شهریه؟!) |
ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - master of net - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۶ ب.ظ
روزانه دانشگاه تهران واحد فارابی قم محسوب میشه.یعنی پول نمیدی.......در اروپا و آمریکا پردیس به واحد خارج شهر دانشگاه که امکانات ساختمانی و آزمایشگاهی بیشتر داره اطلاق میشه گویا....اینجا رو نبینین اسم پردیس که میاد تنمون می لرزه یعنی پوووول وده! جدا هیشششششش کی خبر نداره از اونجا؟بچه های ساکن قم و تهران یه کمکی چیزی......۲روز بیشتر وقت نمونده |
ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - Narges_rainbow - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۴ ب.ظ
منم واسم جای سوال داره این پردیس و همچنین علوم و فنون که اونم قبل از اینکه تو دفترچه ببینم اسمشو نشنیده بودم! هردوشونم روزانه هستن |
ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - sadradin - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ
سلام ایشون دانشجوی دانشگاه تهران واحد فارابی قم هستند : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - Narges_rainbow - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۸ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ)sadradin نوشته شده توسط: سلام سلام خیلی لطف کردید ممنون |
ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - master of net - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۷ ب.ظ
من پرسیدم.گفتن: پردیس فارابی اولین سالی هست که در زمینه ی مهندسی دانشجو می پذیرد و شما هم باید در جریان باشید که هر رشته ی جدید در دانشگاهی یک سری مشکلات داره، پردیس واسه رشته ما هم خالی از مشکل نبود و ولی خداروشکر ترم بعد اوضاع بهتر شد و الان مشکلات رو به حل هستند و قول دادن که سال بعد اوضاع خیلی بهتر بشه، واسه مدرکش هم دانشگاه تهران مدرک میدن و زیرش امضای رئیس پردیس فارابی است، در کل نسبت به بیشتر دانشگاههای شهرستان ها اوضاع بهتری دارد و مطمئن هستم خیلی بهتر هم خواهد شد، |
RE: ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - maryam.zs69@yahoo.com - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۷ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۷ ب.ظ)master of net نوشته شده توسط: من پرسیدم.گفتن: Shoma khodeton bodin ?? Yani to madrak nminevise ghom ?! Kelash to khode ghome ?! |
ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - master of net - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۷ ب.ظ
نه دانشجوی اونجا hakim1368 گفتن |
ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - be_sooye_movafaghiat - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۷ ب.ظ
با چه رتبه ای توی پردیس قم قبوله بچه ها؟ |