ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - sherlock holmes - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ ب.ظ
کسی درباره ای تی این جا اطلاعی داره هیئت علمیش که تو سایت معلوم نیست !!!! اولویت داره به شبانه دانشگاه های تهران ؟؟ |
ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - sarah_azd - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۱ ب.ظ
دقیقا تحقیقات منم تو این مورد خورد به بن بست! دانشگاه نیس که لامصب!حوزه علمیه س!! |
ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - sherlock holmes - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۱ ب.ظ
) همون منم با توجه به رشته های دیگه همین حس بهم دست داد برای همین اصلن موندم چیکارش کنم ...!! الان از دانشگاه شیراز هم اطلاعات خواصی ندارم یعنی اصلن تو سایتشون هیچی درباره ارشد ای تی نیست..!!! |
RE: ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - AlBaTeh - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ق.ظ
سلام بالاخره متوجه شدی چی ب چیه؟؟!! مدرک دانشگاه تهران رو میده دیگه؟ همین خوبه که... |
ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - Mohammad-A - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ق.ظ
ببینید به نظر من دانشگاههایی مثل شیراز و... بهتر از پردیس هستند. مدرک دانشگاه تهران هست اما توی مدرک ذکر میشه که محل تحصیل پردیس بوده. |
ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - sarah_azd - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ق.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: ببینید به نظر من دانشگاههایی مثل شیراز و... بهتر از پردیس هستند.منم زیاد موافق نیستم.. عاخه خود دانشگاه شیراز هم در هاله ای از ابهامه برام! |
RE: ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - farzad.arshad - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۹ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ ب.ظ)sherlock holmes نوشته شده توسط: کسی درباره ای تی این جا اطلاعی داره هیئت علمیش که تو سایت معلوم نیست !!!!اصلا روزانه محسوب میشه؟ یا پردیس؟ (شهریه؟!) |
ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - master of net - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۶ ب.ظ
روزانه دانشگاه تهران واحد فارابی قم محسوب میشه.یعنی پول نمیدی.......در اروپا و آمریکا پردیس به واحد خارج شهر دانشگاه که امکانات ساختمانی و آزمایشگاهی بیشتر داره اطلاق میشه گویا....اینجا رو نبینین اسم پردیس که میاد تنمون می لرزه یعنی پوووول وده! جدا هیشششششش کی خبر نداره از اونجا؟بچه های ساکن قم و تهران یه کمکی چیزی......۲روز بیشتر وقت نمونده |
ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - Narges_rainbow - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۴ ب.ظ
منم واسم جای سوال داره این پردیس و همچنین علوم و فنون که اونم قبل از اینکه تو دفترچه ببینم اسمشو نشنیده بودم! هردوشونم روزانه هستن |
ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - sadradin - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ
سلام ایشون دانشجوی دانشگاه تهران واحد فارابی قم هستند : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - Narges_rainbow - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۸ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ)sadradin نوشته شده توسط: سلام سلام خیلی لطف کردید ممنون |
ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - master of net - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۷ ب.ظ
من پرسیدم.گفتن: پردیس فارابی اولین سالی هست که در زمینه ی مهندسی دانشجو می پذیرد و شما هم باید در جریان باشید که هر رشته ی جدید در دانشگاهی یک سری مشکلات داره، پردیس واسه رشته ما هم خالی از مشکل نبود و ولی خداروشکر ترم بعد اوضاع بهتر شد و الان مشکلات رو به حل هستند و قول دادن که سال بعد اوضاع خیلی بهتر بشه، واسه مدرکش هم دانشگاه تهران مدرک میدن و زیرش امضای رئیس پردیس فارابی است، در کل نسبت به بیشتر دانشگاههای شهرستان ها اوضاع بهتری دارد و مطمئن هستم خیلی بهتر هم خواهد شد، |
RE: ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - maryam.zs69@yahoo.com - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۷ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۷ ب.ظ)master of net نوشته شده توسط: من پرسیدم.گفتن: Shoma khodeton bodin ?? Yani to madrak nminevise ghom ?! Kelash to khode ghome ?! |
ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - master of net - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۷ ب.ظ
نه دانشجوی اونجا hakim1368 گفتن |
ای تی دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس فارابی قم ??? - be_sooye_movafaghiat - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۷ ب.ظ
با چه رتبه ای توی پردیس قم قبوله بچه ها؟ |