دقت برای انتخاب رشته(کم شدن همپوشانی ها به دلیل بالارفتن ضریب دروس تخصصی) - نسخهی قابل چاپ |
دقت برای انتخاب رشته(کم شدن همپوشانی ها به دلیل بالارفتن ضریب دروس تخصصی) - fsi2013 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ب.ظ
به نام خدا سلام به همه داوطلبای عزیز و خداقوت به همتون یه موردی به ذهنم رسید تقریبا همتونم میدونید من داشتم رتبه های امسال و نگاه میکردم همپوشانی توی رشته های نرم-هوش-معماری به مقدار زیادی پایین اومده چیزی که واضحه به دلیل اینکه دروس تخصصی امسال ضریب ۴ گرفتن دیگ کسی که مشترک و ریاضی و زبان رو خوب میزنه نمیتونه امیدوار باشه که رتبه ی عالی توی هر ۳ تا رشته بیاره ف باید علاوه بر اینا باید دروس تخصصی رو هم خوب بزنه ، این دید تخصصی به کنکور به نظرم خیلی خوبه ،حالا باتوجه به اینا اگ یه نگا کلی هم به رتبه های امسال بندازید می بینید که تقریبا دانشجو ها فقط توی یه گرایش رتبه خوبی آوردن و این حرف تایید میشه که همپوشانی تا حد زیادی کم شده. البته هنوزم همپوشانی هست ولی خیلی کمتر از گذشته.پارسال ممکن بود یه نفر با رتبه ی ۴۰ هوش مصنوعی بتونه شریف بیاره ولی این امکان امسال سخت تر شده هرچند باید منتظر نتایج بود ولی باید برای انتخاب رشته دقت کنید و باحوصله بیشتر سعی کنید همه ی ۱۰۰ تا انتخابتونو داشته باشید تا خدای نکرده بعدش پشیمون نشید باآرزوی موفقیت برای همگی - موفق باشید. پانوشت : رتبه های سال ۹۳ از اینجا ببینید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. رتبه های سال ۹۲ رو از اینجا ببینید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. رتبه های سال ۹۱ رو هم اینجا ببینید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
دقت برای انتخاب رشته(کم شدن همپوشانی ها به دلیل بالارفتن ضریب دروس تخصصی) - mahdieh1 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ق.ظ
سلام تو دفترچه واسه گرایش هوش چرا پیام نور نیست؟یعنی پیام نور هوش هیچ جا نمیگیره یا بعدا اعلام میشه؟همینطور واسه پردیس خودگردان ؟لطفا راهنمایی کنید؟ |
RE: دقت برای انتخاب رشته(کم شدن همپوشانی ها به دلیل بالارفتن ضریب دروس تخصصی) - fsi2013 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ق.ظ)mahdieh1 نوشته شده توسط: سلام تو دفترچه واسه گرایش هوش چرا پیام نور نیست؟یعنی پیام نور هوش هیچ جا نمیگیره یا بعدا اعلام میشه؟همینطور واسه پردیس خودگردان ؟لطفا راهنمایی کنید؟نمیدونم!فکر نکنم بعدا اعلام کنند!اگه قرار بود باشه که میگفتن |
دقت برای انتخاب رشته(کم شدن همپوشانی ها به دلیل بالارفتن ضریب دروس تخصصی) - Ametrine - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۰ ب.ظ
ترتیب دانشگاه هایی که انتخاب میکنیم از چه لحاظ مهمه؟! یعنی ملاک برای نوشتن یه دانشگاه تو اولویت اول و یکی تو اولویت مثلاً ۲۰م چیه؟! (به غیر از اهمیت اون دانشگاه برای ما !) یعنی در اصل میخوام ببینم ترتیب تو قبولی تاثیر داره؟! |
دقت برای انتخاب رشته(کم شدن همپوشانی ها به دلیل بالارفتن ضریب دروس تخصصی) - fsi2013 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۹ ب.ظ
قبول شدن فقط به رتبه بستگی داره،اینکه شما یه دانشگاه رو اول بزنید یا آخر تاثیری توی قبولی تون نداره. به فرض اگ شما نفر ۱۰۰ ام کنکور باشید ابتدا تکلیف قبولی ۹۹ نفر قبلی مشخص میشه بعد کارنامه و کدرشته های شما چک میشه و تکلیف شما مشخص میشه و به همین ترتیب ولی خب یه چیزای بدیهی هم وجود داره مثلا اونی که رتبه ی ۱ آورده اگ اول شیراز رو بزنه بعد شریف رو بزنه خب مسلما شیراز قبول میشه.انتخاب اول یعنی بالاترین اولویت از نظر شما و انتخاب آخر یعنی آخرین اولویت |
دقت برای انتخاب رشته(کم شدن همپوشانی ها به دلیل بالارفتن ضریب دروس تخصصی) - vahid2068 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۷ ب.ظ
با سلام من معماری رتبم شده ۶۰۷ خودمونم شهر اردبیل زندگی می کنیم.سال قبل تا ۶۵۰ توی معماری در دانشگاه محقق اردبیلی قبول شدن. به نظرتون با این شرایط همپوشانی امسال امید برای قبولی من و اونایی که رتبه ی نسبتا ضعیفی اوردن هست؟ بعضی ها میگن این شرایط به ضرر رتبه های بهتر هست و به رتبه های مثل رتبه ی من زیاد فرقی نمی کنه. ممنون میشم جوابمو بدین. |
دقت برای انتخاب رشته(کم شدن همپوشانی ها به دلیل بالارفتن ضریب دروس تخصصی) - Behnam - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۳ ب.ظ
به نظرم از روی تراز بشه حدس زد. مثلاً اونی که ترازش شده ۶۰۰۰ و رتبهش مثلاً ۱۰۰، میتونه بره ببینه پارسال این تراز ۶۰۰۰ معادل چه رتبهای بوده و بر اساس اون تخمین بزنه قبولیش رو. |
RE: دقت برای انتخاب رشته(کم شدن همپوشانی ها به دلیل بالارفتن ضریب دروس تخصصی) - shazde kuchulo - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ ب.ظ
رتبه نرم افزارم ۴۳ ۳دانشگاه اول ۳۴ نفر پذیرش دارند و حالا من موندم برا انتخاب بعدی چیکار کنم کدوم دانشگاه بهتره گیچ شدم جدا!!!! |
RE: دقت برای انتخاب رشته(کم شدن همپوشانی ها به دلیل بالارفتن ضریب دروس تخصصی) - reza6966 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ ب.ظ)shazde kuchulo نوشته شده توسط: رتبه نرم افزارم ۴۳ شبانه های ۳ دانشگاه اول رو بزن |