تالار گفتمان مانشت
۲۲۸ هوش مصنوعی - نسخه‌ی قابل چاپ

۲۲۸ هوش مصنوعی - خانه سبز - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۴ ق.ظ

با سلام و عرض ادب و احترام, فایل رو پیوست کردم,موفق باشید.

۲۲۸ هوش مصنوعی - abji22 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۹ ب.ظ

ایشالا ی جای خوب قبول بشی

RE: 228 هوش مصنوعی - nambervan - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۷ ب.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۴ ق.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط:  با سلام و عرض ادب و احترام, فایل رو پیوست کردم,موفق باشید.

سلام تبریک میگم بهت. اگه تهران میخوای بزنی روزانه علم وصنعت رو مطمئن باش در میای. من سال ۹۰ رتبم دقیقن شده بود ۲۱۸ هوش علم و صنعت رو قبول شدم ولی بدلایلی انصراف دادم. امیدوارم موفق باشی.

RE: 228 هوش مصنوعی - comp_s - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۲۹ ب.ظ

سلام تبریک میگم Smile

۲۲۸ هوش مصنوعی - خانه سبز - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۳ ب.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۷ ب.ظ)nambervan نوشته شده توسط:  سلام تبریک میگم بهت. اگه تهران میخوای بزنی روزانه علم وصنعت رو مطمئن باش در میای. من سال ۹۰ رتبم دقیقن شده بود ۲۱۸ هوش علم و صنعت رو قبول شدم ولی بدلایلی انصراف دادم. امیدوارم موفق باشی.
تشکر از لطف همه دوستان عزیز امیدوارم روزی خودشون بشه. عرض شود که احتمال اینکه روزانه علم وصنعت یا خواجه بیاورم بسیار کم است چراکه هم ظرفیت کم شده هم از امسال پیوستگی رتبه ها در کل سال گذشته با این رتبه شبانه علم و صنعت نیز قبول نشدند
....

۲۲۸ هوش مصنوعی - atharrashno - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ

الان شما فک میکنید شانس قبول شدن تو کجاها را دارین.؟

۲۲۸ هوش مصنوعی - fsi2013 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ق.ظ

سلام

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

امسال برای انتخاب رشته با سالهای قبل خیلی فرق داره تامیتونی همه ی رشته ها و شهرهارو انتخاب کن حتی شهرستان ها رو هم بزن مبادا بعدا پشیمون شی