|
|
بررسی سوالات زبان انگلیسی - کامپیوتر ٩٣ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
بررسی سوالات زبان انگلیسی - کامپیوتر ٩٣ - hamid88 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ب.ظ
سلام دوستان چطور بود سوالا؟ متن ها رو میشه تحلیل کنین؟ |
|
بررسی سوالات زبان انگلیسی کنکور کامپیوتر ٩٣ - farzad.arshad - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۶ ب.ظ
متن سومی که راجع به public key بود که راحت بود متن دومی راجع به اتصال برق به شبکه سایبری و مشکلاتش بود. بد نبود متن اولی هم در مورد یه نوع شبکه بیسیم خاص بود که کمی تا قسمتی سخت بود
|
|
بررسی سوالات زبان انگلیسی کنکور کامپیوتر ٩٣ - hamid88 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ب.ظ
سوال ٢٩ و ٣٠ چی میشد؟ ٢ سوال آخر متن سومی منظورمه |
RE: بررسی سوالات زبان انگلیسی کنکور کامپیوتر ٩٣ - farzad.arshad - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۴ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: سوال ٢٩ و ٣٠ چی میشد؟سوالشو بپرس خب حافظه تصویری در اون حد نداریم که یکیش اگر اشتباه نکنم این بود که متنی که با public key مربوط به recpient انکریپت شده، با چی دیکریپت میشه؟ recipient private key |
|
بررسی سوالات زبان انگلیسی کنکور کامپیوتر ٩٣ - deledivouneh - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ب.ظ
سوالات زبان سطحشون نسبتا آسون بود چون که شش تا از لغاتی که مورد سوال بودن آسون بودن و عام.یعنی راحت میشد ۵ ۶ تا زد بدون اینکه متن رو خوند. |
|
بررسی سوالات زبان انگلیسی کنکور کامپیوتر ٩٣ - ladymj - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۴ ب.ظ
خیلی نسبت به آی تی سخت تر اورده بودن |
|
بررسی سوالات زبان انگلیسی کنکور کامپیوتر ٩٣ - hosein_khoshdel - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۳ ب.ظ
من فکر می کنم سوالهای لغتش(۱۰ تای اول) و گرامر( ۱۱ تا ۱۵) سخت بودن. متن ها خیلی سخت نبودن خیلی آسون هم نبودن. یه سوال از کجا می شه سوال ها رو گیر اورد؟ من فک می کنم چند تا غلط داشت مشترک ها.سنجش که سوال ها رو نمی ده ؛می ده؟ |
|
RE: بررسی سوالات زبان انگلیسی کنکور کامپیوتر ٩٣ - mahsalove - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۰ ب.ظ
وای در مورد زبانها نگید که این مسول که بالای سر ما بود پسره آشغال اومد دو تا سوالو بهم گفت بزن اینا رو نگو دفترچه ها A B C D بوده ![]() یعنی می خواست تغلب برسونه من اصلا چیزی بهش نگفتم خدا لعنتش ......... ![]() ![]()
|
|
بررسی سوالات زبان انگلیسی - کامپیوتر ٩٣ - Pegasus - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ ب.ظ
به نظر منم از زبان آیتی کمی مشکلتر بود اما در کل خوب بود از متن ها هم متن اول مشکل بود ولی دومی و سومی راحتتر بودن |
|
RE: بررسی سوالات زبان انگلیسی - کامپیوتر ٩٣ - negar.v - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۱ ب.ظ
من با این که لغت های ۵۰۴ و تافل رو کامل با جعبه لایتنر خونده بودم،از سوال ۱ تا ۱۵ فقط ۶ تا تونستم جواب بدم،ولی کلا از ۳۰ تا ۱۷ تا جواب دادم،گزینه هایی که زدم هم نوشتم آوردم بیرون!کسی گزینه ها یادشه؟ من دفترچم c بود Sent from my ME172V using Tapatalk |
|
RE: بررسی سوالات زبان انگلیسی - کامپیوتر ٩٣ - negar.v - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۷ ق.ظ
دوستان کسی هست که زبانش خیلی خوب باشه،جواب همه سوالای زبان رو اینجا بنویسه؟ Sent from my ME172V using Tapatalk |
بررسی سوالات زبان انگلیسی - کامپیوتر ٩٣ - miss_mx - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۷ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: سوال ٢٩ و ٣٠ چی میشد؟۲۹/۳ ۳۰/۴ دفترچه A ۲۷/۳ ۲۸/۲ من اینجوری زدم ۲۶/۲ ۲۱/۳ ۲۰/۱ ۱۹/۳ |
RE: بررسی سوالات زبان انگلیسی - کامپیوتر ٩٣ - hamid88 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۲ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۷ ب.ظ)miss_mx نوشته شده توسط:من دفترچم B بود(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: سوال ٢٩ و ٣٠ چی میشد؟۲۹/۳ ۲۹ و ۳۰ هم ۳ و ۴ زدم
|
|
RE: بررسی سوالات زبان انگلیسی - کامپیوتر ٩٣ - negar.v - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۶ ب.ظ
جواب سوال ۱۵ رو کسی می دونه؟ Sent from my ME172V using Tapatalk |
|
بررسی سوالات زبان انگلیسی - کامپیوتر ٩٣ - miss_mx - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۷ ب.ظ
دفترچه منم ب بود.از سایت.سازمان سنجش دفترچه رو دانلود کردم با توجه به اون که آ بود جوابارو نوشتم اینجا. |