![]() |
توزیع کارت آزمون ارشد به عصر امروز موکول شد - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
توزیع کارت آزمون ارشد به عصر امروز موکول شد - good-wishes - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۷ ب.ظ
توزیع کارت آزمون ارشد به عصر امروز موکول شد
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور خبر داد: توزیع کارت داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۳ دانشگاهها و موسسات آموزش عالی به ساعت ۱۸ امروز یکشنبه ۱۳ بهمن ماه موکول شد. دکتر حسین توکلی در گفتوگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: کارت داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ۹۳ از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. توزیع میشود. توکلی پیش از این زمان آغاز توزیع کارت را ساعت ۱۲ اعلام کرده بود. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
توزیع کارت آزمون ارشد به عصر امروز موکول شد - ezra - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۴ ب.ظ
اینا این همه پول از ما میگرن باهاش چکار می کنن خداوکیلی !!!!! واقعا واسه خودمون متاسفام که برای رسیدن به دانشگاه مجبوریم با سنجش کنار بیایم ! |
توزیع کارت آزمون ارشد به عصر امروز موکول شد - masoud67 - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ
فکر کنم همینجور پیش بره ، به بعد از کنکور هم موکول بشه |
RE: توزیع کارت آزمون ارشد به عصر امروز موکول شد - *afsoon* - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ ب.ظ
و طبق خبرگزاری ساعت ۱۴ هم اکنون میتوانید با مراجعه با سایت سازمان سنجش کارت ورود به جلسه خود را دریافت کنید ![]() |
توزیع کارت آزمون ارشد به عصر امروز موکول شد - Good! - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۴ ب.ظ
بله کارتها اومد دوستان کسی از صندلیها و امکانات دانشگاه پیام نور غرب تهران اطلاعاتی نداره؟ یعنی ممکنه امسال هم آی تی بجای ۸ ، ۸:۳۰ شروع شه؟ :| |
توزیع کارت آزمون ارشد به عصر امروز موکول شد - farzad.arshad - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۴ ب.ظ
سلام با آرزوی موفقیت برای همه دوستان این کارت رو توی خونه اثر انگشت بزنیم و امضا کنیم یا سفید ببریم حوزه امتحانی؟ |
RE: توزیع کارت آزمون ارشد به عصر امروز موکول شد - Good! - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ ب.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۴ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط: سلام دقیقا منم همینو میخواستم بپرسم.پارسال که من قبلش اثر انگشت و امضا زدم.ولی پارسال رو کارت نوشته بود :"اثر انگشت و محل امضا بر روی کارت شرکت درآزمون حتما باید توسط داوطلب قبل از حضور در جلسه امتحان تکمیل گردد ." |
توزیع کارت آزمون ارشد به عصر امروز موکول شد - H3NGAM3H - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۵ ب.ظ
نمیدونم جای سوالم درسته یا نه اما این تاریخ فارغ التحصیلی مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ من هنوز دنبال پرونده م نرفتم نمیدونم چه تاریخی ثبت شده همینجوری زدم ۳۰ شهریور ۹۲ |
Re: RE: توزیع کارت آزمون ارشد به عصر امروز موکول شد - mr.saeed.h - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۶ ب.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط:(13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۴ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط: سلام تو برگه راهنما نوشته کارت ورود به جلسه امضا شده و دارای اثر انگشت... Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta |
RE: توزیع کارت آزمون ارشد به عصر امروز موکول شد - farzad.arshad - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۳ ب.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط:کارتشم خیلی بزرگه. در چه قطعی پرینت کردید پارسال؟!(13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۴ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط: سلام |
RE: توزیع کارت آزمون ارشد به عصر امروز موکول شد - ezra - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۴ ب.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۵ ب.ظ)H3NGAM3H نوشته شده توسط: نمیدونم جای سوالم درسته یا نه والا من که پروژه ی خودم رو شهریور تحویل دادم و همون شهریور رفتم سراغ این مسخره بازیا واسم همون ۳۰ /۴ زده بودن البته من تیر بازنشست شدم ![]() احتمالا مال شما هم همینه ! |
RE: توزیع کارت آزمون ارشد به عصر امروز موکول شد - Good! - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۵ ب.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۵ ب.ظ)H3NGAM3H نوشته شده توسط: نمیدونم جای سوالم درسته یا نه از دانشگاه بپرسید.من که از دانشگاهم پرسیدم فکر میکنم گفتن تاریخ اخرین نمره.مثلا اگه نمره پروژه آخرینه و ۱۰ شهریوره تاریخ فارغ التحصیلی میخوره ۳۱/۶/۹۲ (۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۳ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط:(13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط:کارتشم خیلی بزرگه. در چه قطعی پرینت کردید پارسال؟!(13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۴ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط: سلام تقریبا نصف ورقه A4 ![]() |
توزیع کارت آزمون ارشد به عصر امروز موکول شد - hoomanab - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۲ ب.ظ
من افتادم دانشکده کشاورزی دانشگاه رازی! همونجا که کنکور آزمایشی کارشناسی میدادم. دست تقدیر رو میبینید ![]() |
توزیع کارت آزمون ارشد به عصر امروز موکول شد - atenaa - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۴ ب.ظ
من افتادم دانشگاه کارشناسی خودم کتابخونه ی مرکزیش جالبه ![]() |
توزیع کارت آزمون ارشد به عصر امروز موکول شد - Falcon - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۶ ب.ظ
روی کارت نوشته ۲ دفترچه ۲۳۰ دقیقه، سال های قبل چی می نوشت؟ |