تالار گفتمان مانشت
چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - ali reza - 07 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۱۲ ب.ظ

سلام دوستان گلم
میخواستم این پستو بعد انتخاب رشته بدم ولی دو دلیل داشت که الان دادم
اول اینکه گفتم شاید دوستان بعد انتخاب رشته دیگه به سایت کمتر یا دیر‌تر سر بزنن
دوم اینکه وقت داره میگذره و نمیخوام دست دست کنم و زودتر باید منابع رو مشخص کنم
درخواستم از عزیزانی که خوب خوندن اینه که چه کتابایی اعم از تست و مرجع و جزوه و... خوندین که دیدید اصلا بدردتون نخورده و فقط وقت شما رو گرفته!
فقط لطف کنید دقیق بگید تا سایر عزیزانی که میخوان واسه امسال بخونن بتونن از تجارب شما استفاده کنن.
بطور مثال من خودم که پارسال پایگاه داده پوران رو خوندم سه فصل ازش خوندم ولی وقتی کتاب پایگاه داده مقسمی رو دیدم گذاشتمش کنار و دیدم واسه اون دو سه فصل فقط وقتم هدر رفته!
باز هم از لطف همتون ممنونم

چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - ف.ش - ۰۷ خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۲۲ ب.ظ

البته اینها نظرات منه و ممکنه نظر هرکسی متفاوت باشه:

کتاب گسسته و طراحی الگوریتم مقسمی

کتاب اصول سیستم های کامپیوتری راهیان ارشد

کتاب ساختمان داده، نظریه و سیستم عامل راهیان ارشد( البته نخوندم فقط خریدم)

چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - mfXpert - 07 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۱۵ ب.ظ

من نظریه پوران رو خوندم که مفت نمی ارزید چون وقتی بعضی از کتابای دیگه رو دیدم‌، نظریه پوران در مقابل اونا هیچ بود.

چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - Maryam-X - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۳ ق.ظ

پایگاه داده‌ی مقسمی خیلی کتاب نازنینی بود .اونقدر که ۴ بار خوندمش.
حیف که تو کنکور آی تی اصلا به کارم نیومد!
کلا مقسمی زانو زد در برابر سوال های امسال...و نتونست از پسش بر بیاد.
البته تقصیری هم نداشت بنده خدا.
نمی دونست سوال های امسال را قراره از سوالات امتحانی دانشگاه شیکاگو بدهند!

RE: چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - Helmaa - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۱ ق.ظ

(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۳ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط:  پایگاه داده‌ی مقسمی خیلی کتاب نازنینی بود .اونقدر که ۴ بار خوندمش.
درد ما رو تازه کردی مریم جان،خوب شد این بحث باز شد،من که میترسم دیگه ازش یعنی از کجا سوال اومده بود؟؟من امسال هم میخونم نمیدونم برا این درس از کجا منبعش رو گیر بیارمHuhConfused

RE: چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - arshadism - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۴ ق.ظ

(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۳ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط:  پایگاه داده‌ی مقسمی خیلی کتاب نازنینی بود .اونقدر که ۴ بار خوندمش.
چییییییییییییییییییییی ؟ سوال های دانشگاه شیکاگو ؟ مطمئنید ؟

چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - Maryam-X - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۷ ق.ظ

آره..
اینجا را بخون.....

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

------------------------------------------------------
به farzane.
قرار نیست سال دیگه دوباره پایگاه بخونیم.
اگر در حد کتاب رانکوحی اومد که بلدیم...
اگر هم نیومد......
.
.
.
ناچارا باید یه سر بریم شیکاگوTongue

RE: چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - ali reza - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۰۵ ق.ظ

(۰۷ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۱۵ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:  من نظریه پوران رو خوندم که مفت نمی ارزید چون وقتی بعضی از کتابای دیگه رو دیدم‌، نظریه پوران در مقابل اونا هیچ بود.

میشه بگید نظریه کدوم انتشارات خوبه؟
چون من خودم پوران رو خوندم بد نبود از این خوشم اومد که به صورت خلاصه نکات مهم رو گفته بود
فقط بعضی جاها مخصوصا فصلهای آخر برخی مطالب با هم تناقض داشت!

RE: چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - parvaz_hj - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۲۶ ق.ظ

(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۰۵ ق.ظ)ali reza نوشته شده توسط:  
(07 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۱۵ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:  من نظریه پوران رو خوندم که مفت نمی ارزید چون وقتی بعضی از کتابای دیگه رو دیدم‌، نظریه پوران در مقابل اونا هیچ بود.

میشه بگید نظریه کدوم انتشارات خوبه؟
چون من خودم پوران رو خوندم بد نبود از این خوشم اومد که به صورت خلاصه نکات مهم رو گفته بود
فقط بعضی جاها مخصوصا فصلهای آخر برخی مطالب با هم تناقض داشت!
به نظر من نظریه از روی لینز و حل المسائل اون فوق العاده بود.
کنارش پارسه هم بدک نبود.

چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - ali reza - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۴۶ ق.ظ

کسی از دوستان از انتشارات سپاهان کتابی خونده؟ کتاباش خوبه ؟

چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - khodam - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ ق.ظ

سلام کتابهایی که مفت نمی ارزد:
۱- تمام کتابهای ارشد سپاهان ۲-نظریه و پایگاه پوران ۳- گسسته طراحی الگوریتم معماری کامپیوتر مقسمی ۴- معماری کامپیوتر راهیان ارشد. اگر به فکر وقت خود هستید سراغ این کتابها نروید .
سلام کتابهایی که مفت نمی ارزد:
۱- تمام کتابهای ارشد سپاهان ۲-نظریه و پایگاه پوران ۳- گسسته طراحی الگوریتم معماری کامپیوتر مقسمی ۴- معماری کامپیوتر راهیان ارشد. اگر به فکر وقت خود هستید سراغ این کتابها نروید .

چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - موج - ۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ ق.ظ

کتابهایی که علی رغم اسم خوبشون اگه به شما رایگان دادن وقت برای خوندنش نذارید
کامپایلر گسترش علوم پایه آرمان مهربخش (فکر کنم همینه معروفه به مقسمی)
آمار و احتمالات دکتر نیکوکار
(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۴۶ ق.ظ)ali reza نوشته شده توسط:  کسی از دوستان از انتشارات سپاهان کتابی خونده؟ کتاباش خوبه ؟

کتاب محاسبات عددی
برای وقت کم مطلب رو سریع گرفتن خوبه من اواخر پاییز شرو کردم محاسبات رو
ولی خب اگه وقت زیادی دارید کتاب بهتری پیدا کنید چون بعضی قسمتهاش ایهام داره که فقط حفظ کردم و استدلالی براش نداشتم
کتابهای گیرا و روان برای یادگیری:
پایگاه داده مقسمی
مدار منطقی یوسفی (پوران)
آمار طورانی (پارسه)

RE: چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - SarahArshad - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۸ ب.ظ

(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ ق.ظ)موج نوشته شده توسط:  کتابهایی که علی رغم اسم خوبشون اگه به شما رایگان دادن وقت برای خوندنش نذارید
کامپایلر گسترش علوم پایه آرمان مهربخش (فکر کنم همینه معروفه به مقسمی)
آمار و احتمالات دکتر نیکوکار
(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۴۶ ق.ظ)ali reza نوشته شده توسط:  کسی از دوستان از انتشارات سپاهان کتابی خونده؟ کتاباش خوبه ؟

کتاب محاسبات عددی
برای وقت کم مطلب رو سریع گرفتن خوبه من اواخر پاییز شرو کردم محاسبات رو
ولی خب اگه وقت زیادی دارید کتاب بهتری پیدا کنید چون بعضی قسمتهاش ایهام داره که فقط حفظ کردم و استدلالی براش نداشتم

تا تشکر از شما:
با خوندن کتاب محاسبات ارشد سپاهان چند تا تست امسال رو زدی؟

چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - ف.ش - ۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۳۴ ب.ظ

کتاب پایگاه داده پوران پژوهش که به لعنت خدا نمی ارزه !!! من ترم ۷ که پایگاه داده داشتم این کتاب رو خریدم و چون کتابهای دیگه پوران رو نخونده بودم فکر کردم همشون مثل همین پایگاه هستن واسه همین هم رفتم کتابهای مقسمی رو خریدم و اگه پوران خریده بودم الان خیلی رتبم بهتر شده بود . فقط شانس آوردم که دوستان خیلی از کتاب معماری و گسسته پوران تعریف کردن و در آخرین ماه‌ها رفتم اونها خریدم هر چند یکم دیر بود Sad

چه کتابی خوندین که فکر میکنید فقط وقتتون رو هدر دادید و فایده ای نداشته! - mehrdad89 - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۰۷ ب.ظ

دوستان لطفا همه نظر بدند.
اتفاقا این بحثی که جناب علیرضا باز کردند خیلی جالبتره تا معرفی منابع مفید.
می خواستم ببینم از کتاب های مرجع خواندن کدام مرجع‌ها بی فایده است؟