![]() |
نمایش تعداد سلولهای تکراری در اکسل - نسخهی قابل چاپ |
نمایش تعداد سلولهای تکراری در اکسل - diligent - 24 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۳۷ ب.ظ
سلام مهندسان عزیز ؛ من میخوام تعداد دفعاتیکه هر سلول در یک سطر تکرار میشه رو مشخص کنم. هایلات شدن موارد تکراری به کارم نمیاد. تعداد تکرار هر سلول رو میخوام. |
RE: نمایش تعداد سلولهای تکراری در اکسل - good-wishes - 24 آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ب.ظ
![]() اینجا توضیح داده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینجا هم تنوع بیشتری رو شامل میشه : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینم فایلی که خودم تست کردم |
نمایش تعداد سلولهای تکراری در اکسل - diligent - 24 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ
مرسی. رو سیستمم بازش نکرد، آفیستون ۲۰۱۳ ئه؟ |
RE: نمایش تعداد سلولهای تکراری در اکسل - good-wishes - 24 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ ب.ظ
(۲۴ آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ)nafiseh1366 نوشته شده توسط: مرسی. رو سیستمم بازش نکرد، آفیستون ۲۰۱۳ ئه؟ نه ۲۰۰۷ هست بذارید الان نسخه Xls اش رو میذارم که در هر نسخه ای باز کنه |
RE: نمایش تعداد سلولهای تکراری در اکسل - diligent - 24 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ب.ظ
ممنون از شما، من تعداد دفعات تکرار یک سلول در یک ستون رو نمیخوام. تعداد دفعات تکرار هر سلول رو در یک سطر میخوام این دو تا صفحه رو میخونم و موارد دیگه رو، اگه به نتیجه رسیدم اینجا برای دوستان توضیحشو میذارم. |
RE: نمایش تعداد سلولهای تکراری در اکسل - good-wishes - 25 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ
(۲۴ آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ب.ظ)nafiseh1366 نوشته شده توسط: ممنون از شما، مشکلی نداره ! شما کافیه به جای رینج ستون ها رینج سطرها رو بدید الان در اون مثال دوباره آوردم براتون حالا یه تریک هم این وسط بگم : برا اینکه ستونها رو تبدیل به سطر کنیم انتخابشون میکنیم و بعد کپی اما موقع پیست کردن از منوی بالا زیر آیکن پیست گزینه paste special رو میزنیم و بعد تیک transpose رو میزنیم اینطوری ستونهای کپی شده در سطر ها میان و بالعکس ![]() من این فایل پایین رو با همین ترفند که گفتم و با استفاده از اطلاعات فایل قبلی درست کردم ![]() |
نمایش تعداد سلولهای تکراری در اکسل - diligent - 25 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۲ ب.ظ
من فرمول اشتباه میزدم در نمیومد، الان حل شد. :-) |