|
|
چگونه عکس موجود در header و footer یک pdf رو حذف کنم؟ - نسخهی قابل چاپ |
|
چگونه عکس موجود در header و footer یک pdf رو حذف کنم؟ - banafshe - 08 آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۴۹ ب.ظ
سلام چگونه عکس موجود در header و footer یک pdf رو حذف کنم؟ ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی کنند |
|
RE: چگونه عکس موجود در header و footer یک pdf رو حذف کنم؟ - SaMiRa.e - 08 آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ب.ظ
با نرم افزار Nitro 8 قسمت Edit میشه این کار رو انجام داد . روی قسمت مورد نظرتون کلیک کنید و بعد delete بزنید . |
|
RE: چگونه عکس موجود در header و footer یک pdf رو حذف کنم؟ - good-wishes - 08 آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۳۷ ب.ظ
در وهله اول اگر نرم افزار Acrobat reader تون نسخه کامل و رجیستر شده باشه از منوی tools>page>header & footer یا document>header & footer می تونید این کار رو بکنید اما معمولا چنین نسخه ای در دست ما نیست ![]() لذا به آدرس مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. برید ، بهتون امکان این کار رو میده ابتدا فایلتون رو از طریق open آپلود کنید سپس از پنل سمت چپ گزینه crop page رو بزنید و محدوده مورد نظر رو انتخاب کنید و دکمه save در پایین صفحه رو بزنید |
|
چگونه عکس موجود در header و footer یک pdf رو حذف کنم؟ - banafshe - 09 آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۰۴ ب.ظ
با تشکر از دوستان با nitro 9 امتحان کردم نشد به علت محرمانه بودن نمی تونم روی سایتی آنلاین آپلود کنم و این حرفااااا |
|
چگونه عکس موجود در header و footer یک pdf رو حذف کنم؟ - yasemi - 09 آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۰۹ ب.ظ
از نرم افزارهای PDF Edit استفاده دکنید به راحتی شدنیه از گوگل کمک بگیرید |