چگونگی بررسی سابقه ثبت یک اختراع ؟ - نسخهی قابل چاپ |
چگونگی بررسی سابقه ثبت یک اختراع ؟ - mammad_asir - 08 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۰ ب.ظ
با سلام یکی از بچه ها ساخت یک دستگاه به ذهنش رسید البته نیاز به وسایل خاصی نداره فقط لازمه به یه شرک ساخت چرخ دنده و سیستم های کنترلی همکاری کنه که فکرشو پیاده کنن چون اونم رشتش کامپیوتره. حالا اون قبلش میخواد بدونه همچین وسیله ای هست یا نه باید چه کنه؟ اگر همچین چیزی نباشه احتمال داره به عنوان اختراع ثبت بشه؟ چه شرایطی داره؟ چون وسیلش ساده هست. اگر ثبت کنه دیگه کسی نمیتونه هیچ وسیله ای شبیه این بسازه؟؟ |
RE: ثبت یک اختراع یا ... - good-wishes - 08 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۱۴ ب.ظ
ساده بودنش اشکالی نداره . من موارد بسیار ساده ای دیدم که به ثبت رسیده . اما خلاقانه بوده . وقتی اظهار نامه ثبت اختراعتون رو به اداره ثبت اختراع و مالکیت صنعتی تحویل میدید اونها خودشون سرچ می کنند که مورد مشابه داره یا نه وقتی اختراعی رو ثبت می کنید در گواهی ثبت اختراعتون تاریخ اعتبار می خوره (مدت اعتبار ثبت اختراع از تاریخ .... به مدت ... سال) و تا اون سال اگر مورد مشابه ای باشه ظاهرا ثبت نمیشه |
چگونگی بررسی سلبقه ثبت یک اختراع ؟ - mammad_asir - 12 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ب.ظ
سلام از جوابتون متشکرم. این اداره فقط تو تهرانه؟ بعد متوجه این تاریخ که گفتین نشدم میشه واضح تر بفرمایید؟ |
RE: چگونگی بررسی سلبقه ثبت یک اختراع ؟ - good-wishes - 12 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۱۴ ب.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: این اداره فقط تو تهرانه؟بله . یعنی چند سال پیش که باید حضورا می رفتید به همون اداره در تهران الان نمی دونم تسهیلاتی برای سایر شهرستانها گذاشتند یا نه من یک نمونه آگهی ثبت اختراع رو براتون در پیوست می ذارم شاید ابهامتون در خصوص تاریخ برطرف بشه وگرنه من متوجه نشدم چیش براتون مبهمه |
چگونگی بررسی سابقه ثبت یک اختراع ؟ - mammad_asir - 12 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ب.ظ
این تاریخ اعتبارش واسه چیه؟ اینکه میگید تا اون موقع اگه مورد مشابهی باشه حذف میشه یعنی چی؟؟؟ مثلا من یه اختراعی میکنم تونا میگردن که این مورد ثبت نشده بعد به نام من ثبت میشه خوب دیگه تاریخ اعتبارش چیه این وسط؟ |
RE: چگونگی بررسی سابقه ثبت یک اختراع ؟ - good-wishes - 13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۵ ق.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ب.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: این تاریخ اعتبارش واسه چیه؟ اینکه میگید تا اون موقع اگه مورد مشابهی باشه حذف میشه یعنی چی؟؟؟البته من نگفتم حذف میشه ، گفتم ظاهرا ثبت نمیشه . من خودم هم دقیق مطمئن نیستم این مورد که میگم رو اما برداشتم از اون تاریخ اینه که ، برای اینه که اگر در این ۲۰ سال اگر مورد مشابه شما بود ثبت نمی شه و اگر بعد از ۲۰ سال کسی مورد مشابه شما داشت دیگه از مالکیت شما خارج هست و به نام او ثبتش می کنند . حالا اینکه مخترع قبلی اسمش حذف بشه رو فکر نمی کنم اینطوری باشه |