نماد مجانبی - نسخهی قابل چاپ |
نماد مجانبی - atharrashno - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۰ ق.ظ
یک مثال نقص برای رد این رابطه بیاورید [tex]f(n) \epsilon O(g(n)) \Rightarrow 2^{f(n)}\epsilon O (2^{g(n)} )[/tex] |
RE: نماد مجانبی - azad_ahmadi - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ ق.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۰ ق.ظ)atharrashno نوشته شده توسط: یک مثال نقص برای رد این رابطه بیاورید [tex]F(n) = 2n \, \, \, , \, \, \, G(n) = n[/tex] |
نماد مجانبی - atharrashno - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۱۱ ب.ظ
درسته و اگر او بزرگ به او کوچیک تبدیل بشه ان وقت مثال نقضش چی میشه؟ |
نماد مجانبی - azad_ahmadi - 06 خرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ
با تبدیل بیگ O به لیتل O، مثال نقضی رو نمی توان زد و رابطه درست خواهد بود. این سوال رو قبلا هم بررسی کردیم، می تونید به این تاپیک مراجعه کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: نماد مجانبی - zeinab - 17 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ق.ظ
سلام. من درست دلیل نادرستی این رابطه رو متوجه نشدم!! این مثال نقض که آوردین میشه ثابت کرد که [tex]2^{2n}=O \left ( 2^{n} \right )[/tex] اگر مثلا c=10 , n=2 باشه. درست نمیگم؟ قبول هم دارم که [tex]2^{2n}[/tex] رشدش از [tex]2^{n} \right[/tex] بیشتره!! اما مگه برا اثبات بیگ او اگر حداقل یه c , n رو داشته باشیم ، کافیه!!! درسته؟ مرسی |
RE: نماد مجانبی - mfXpert - 17 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۴۱ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ق.ظ)zeinab نوشته شده توسط: مگه برا اثبات بیگ او اگر حداقل یه c , n رو داشته باشیم ، کافیه!!! درسته؟یک بار دیگه تعریف ریاضی نماد بیگ اُ رو مرور کنید. قضیه فقط پیدا کردن یک [tex]n_0[/tex] و c نیست. یه شرط مهم وجود داره که میگه برای تمام nهای بزرگتر مساوی [tex]n_0[/tex] باید داشته باشیم [tex]f(n)\leq c\cdot g(n)[/tex] |
RE: نماد مجانبی - zeinab - 18 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۴۱ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:(17 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ق.ظ)zeinab نوشته شده توسط: مگه برا اثبات بیگ او اگر حداقل یه c , n رو داشته باشیم ، کافیه!!! درسته؟یک بار دیگه تعریف ریاضی نماد بیگ اُ رو مرور کنید. قضیه فقط پیدا کردن یک [tex]n_0[/tex] و c نیست. یه شرط مهم وجود داره که میگه برای تمام nهای بزرگتر مساوی [tex]n_0[/tex] باید داشته باشیم [tex]f(n)\leq c\cdot g(n)[/tex] تشکر. متوجه شدم!! |
RE: نماد مجانبی - vojoudi - 18 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۲۲ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: با تبدیل بیگ O به لیتل O، مثال نقضی رو نمی توان زد و رابطه درست خواهد بود.برای اوی کوچیک هم غلطه. |