رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - Jooybari - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ ب.ظ
سلام. این هم کارنامه مهندسی کامپیوتر. |
رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - azad_ahmadi - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ
انتظار چنین رتبه های خوبی از شما بود. تبریک دوباره هم بابت مهندسی و هم علوم. |
رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - Mohammad-A - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ب.ظ
من هم تبریک میگم کمکهای شما در بخش دروس رو هرگز نمیشه فراموش کرد. ممنونم |
رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - somaye_tex - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۰ ق.ظ
تبریک میگم. موفق باشی... |
رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - Doctorwho - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ق.ظ
با سلام همشهری کسب رتبه ی عالی رو تبریک میگم. |
رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - The BesT - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ق.ظ
به به باریکلا...احسنتم تبریک عرض میکنم کی شیرینی برای اسانید میبرید ما هم دعوت کنید بیاییم )) |
رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - Jooybari - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ق.ظ
متشکر از همه دوستان. شیرینی هم باید فردا ببرم دانشکده. ساعت ۴ یه کلاس دارم. |
RE: رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - yasermrz - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ق.ظ
اینجا هم تبریک فک کنم شما اولین مانشتی هستین که دو جا رکورد میزنید |
رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - iran_talash - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ق.ظ
تبریکات فراوان آفرین واقعا دمت گرم |
رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - nina69 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۲ ق.ظ
تبریک میگم واقعا انتظار همچین رتبه ای از شما می رفت موفق باشید |
رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - samaneh_aftab - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۵ ق.ظ
تبریک میگم. منم خیلی از کمکهاتون در درس نظریه استفاده کردم واقعا لایقش بودین |
رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - x86 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۹ ق.ظ
باریک باریک... عالی بود ... موفق و پیروز باشید |
رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - shahbazi - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۰۶ ق.ظ
تبریک فراوااااان |
رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - blackhalo1989 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۶ ق.ظ
مبارکه هم رتبه ای |
RE: رتبه ۱۸ هوش، ۳۱ معماری، ۴۱ نرم و ۷۵ الگوریتم - reyhaneh64 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ ق.ظ
سلام بر استاد تمام گسسته و نظریه واقعا خوشحال شدم تبریک فراوان تصمیم دارین کدوم گرایشو اولویت بدین؟ |