WF چیست وانواع Workflow ها - نسخهی قابل چاپ |
WF چیست وانواع Workflow ها - Doctorwho - 15 فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۴۰ ب.ظ
با عرض سلام و خسته نباشیید نمی دونستم این سوال رو کجا مطرح کنم ولی اگه جای اشتباهی مطرح کردم خواهش میکنم انتقال بدهید. می خواستم بدونم WF چیه وکجا به کار برده میشن و ورک فلو چیه و انواع Workflow ها رو نام ببرید و هر کدوم رو توضیح بدهیدو......... و اگه مقاله یا پایان نامه ای یا چیزی کهمن بتونم اینها رو یاد بگیرم ممنون میشم لینکشو بزاره یا آپلود کنه . باتشکر |
RE: WF چیست وانواع Workflow ها - good-wishes - 16 فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۰۰ ق.ظ
تا جایی که من می دونم در ساختارهای سیستمی که عملیاتی طی سلسله مراتبی پس از هم یا با ترتیب و اولویت تعریف شده ای انجام می گیرند در مرحله تحلیل نمودارهای workFlow یا گردش کار طراحی میشه و البته برخی نرم افزارها هم این امکان رو به کاربر می دهند که وظایف رو در قالب گردش کار تعریف کنند و بدین ترتیب انعطاف پذیری سیستم افزایش پیدا می کنه . علاوه بر اطلاعات تجربیم یک سرچی هم در نت کردم و در وبلاگ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. تعریف و مزایای WF آمده که براتون میذارم . work flow چیست؟ سیستم workflow سیستم اتوماسیون مستندات اطلاعات یک سازمان بر اساس یک مجموعه قوانین تعریف شده به منظور دستیابی به اهداف تجاری ، قابل تعریف میباشد . مزایایی :workflow استفاده از سیستمهای Workflow برای سازمانها مزایای مستقیم و غیر مستقیم متعددی را به همراه دارد. از جمله این مزایا میتوان به موارد زیر اشاره کرد: • بهبود کارائی • کنترل بهتر فرآیندها • بهبود خدمات به مشتریان • انعطاف پذیری • بهبود فرایندهای سازمان • کاهش دادن هزینههای زنجیره تامین مواد و منابع • کوتاه نمودن زمان کل تولید • کاهش انبارداری به حداقل • گسترده نمودن تنوع در تولید • افزایش بهبود کیفیت • ایجاد زمان مطمئن برای تحویل • ساماندهی کارآمد دریافت تقاضا، تولید و تامین منابع در سطح جهانی همچنین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. هم توضیحاتی آمده |
WF چیست وانواع Workflow ها - Doctorwho - 16 فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ق.ظ
با سلام و خسته نباشیید اولا از پاسخهایی که میدهید تشکر میکنم .ثانیا اگر ممکنه به جز سایت برنامه نویس و اگر ممکنه مقالات فارسی دیگه ای میشناسیید بزارید. ممنون میشم انگلیسی نباشه بهتر هستش . باتشکر |