تالار گفتمان مانشت
اصول مبانی مدیریت - نسخه‌ی قابل چاپ

اصول مبانی مدیریت - shahrzad sara - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ب.ظ

سلام دوستان
من یه کتاب پارسه تئوری مدیریت دارم این۲۳۱ صفحه هستش امروز رفتم ویرایش جدید پارسه را بگیرم سال۸۹ اون ۳۰۰ صفحه و سال ۹۰ اون ۶۰۰ بود میخواستم یه راهنمایی کنید کدوم را برم بگیرم؟

اصول مبانی مدیریت - Lonely Palm - 06 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۵ ق.ظ

اون که می فرمایین سال ۹۰ دو جلدی بود یا تک جلدی ؟
من یه جزوه کپی شده ازش دارم حدود ۳۰۰ صفحه ست، تقریبا هر ۶ سوال سال پیش رو تو خودش داشت ... ولی دریغ که نخوندمش Sad
الان دیگه خیلی تاکیدی رو جزوه و کتاب پارسه نیست ... من الان کتاب دکتر پرچ رو تازه گرفتم و دارم اونو می خونم ... کتاب خوبیه و به نظرم کفایت کنه برام

RE: اصول مبانی مدیریت - zeitun - 22 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۵ ب.ظ

(۰۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۵ ق.ظ)a.nikfarjam نوشته شده توسط:  اون که می فرمایین سال ۹۰ دو جلدی بود یا تک جلدی ؟
من یه جزوه کپی شده ازش دارم حدود ۳۰۰ صفحه ست، تقریبا هر ۶ سوال سال پیش رو تو خودش داشت ... ولی دریغ که نخوندمش Sad
الان دیگه خیلی تاکیدی رو جزوه و کتاب پارسه نیست ... من الان کتاب دکتر پرچ رو تازه گرفتم و دارم اونو می خونم ... کتاب خوبیه و به نظرم کفایت کنه برام

این کتاب که الان دارین می خونین چند صفحه اس؟
میگن واسه مدیریت فقط تستای پوران پژوهشو بخونی کافیه... واقعا جواب می ده؟

RE: اصول مبانی مدیریت - Lonely Palm - 22 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ ب.ظ

(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۵ ب.ظ)zeitun نوشته شده توسط:  این کتاب که الان دارین می خونین چند صفحه اس؟

حدودا ۵۰۰ صفحه اس
مشخصاتش رو از
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
می تونین ببینین
راستش من کتاب پوران پژوهش رو نخوندم، و اطلاعی ندارم اما در مورد جزوه پارسه ( ۳۰۰ صفحه ایه) و این کتاب دکتر پرچ که مطالعه نسبی روشون داشته و دارم، می تونم بگم واقعا جواب میده.

RE: اصول مبانی مدیریت - shahrzad sara - 23 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ق.ظ

(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ ب.ظ)a.nikfarjam نوشته شده توسط:  
(22 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۵ ب.ظ)zeitun نوشته شده توسط:  این کتاب که الان دارین می خونین چند صفحه اس؟

حدودا ۵۰۰ صفحه اس
مشخصاتش رو از
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
می تونین ببینین
راستش من کتاب پوران پژوهش رو نخوندم، و اطلاعی ندارم اما در مورد جزوه پارسه ( ۳۰۰ صفحه ایه) و این کتاب دکتر پرچ که مطالعه نسبی روشون داشته و دارم، می تونم بگم واقعا جواب میده.

سلام
ممنون از راهنماییتون ولی فکر کنم اون که سال ۹۰ بود دو جلدی بود
حتما شما فقط جلد اول را دارین

اصول مبانی مدیریت - alone-boy - 26 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ب.ظ

سلام .ممنون میشم منابع مدیریت رو معرفی کنید؟برای رابینز عنوان دقیق کتاب چیه؟برای رضاییان چطور؟

اصول مبانی مدیریت - hasti464 - 06 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۳۵ ق.ظ

سلام .کتاب دوجلدی مدیریت پارسه در اصل حاوی همون مطالب کتاب تک جلدی سال۸۸ و ۸۹ اونه فقط اومدن مطالب را بخش بندی کردن و یه کم بسط دادن-اگه وقت کم دارید همون یه جلدی کافیه ولی مثلا اگه آزمونای پارسه را میدید و وقت دارید دوجلدیشو بخونید که بتونید بهتر تستای پارسه را بزنید.ولی واقعا چیز خیلی خاصی اضافه نشده