|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - SarahArshad - 08 آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۲۷ ب.ظ
برای مسافر کوچولو:
۷ سال برای اتفاق افتادن یه چیزی از خدا خواستم ونمی شد مثل تو قهر کردم و وووو حالا شد اما داره بهم می فهمونه دیدی بهت گفتم نه! قبول نمی کردی !!؟؟؟ به این دلیل به این دلیل واین دلیل بود.حالا می فهمم ......... هیچ وقت به خدا شک نکن!!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - Masoud05 - 08 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۲۸ ب.ظ
(۰۸ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۱۴ ب.ظ)f_a نوشته شده توسط: بچهها وحشتناک دلم گرفته، این ۳روز همش اعصابم داغونه، هی میرم بیرون تو خیابونا میگردم اما فایده نداره!!!!!!!!!این درسا از یه طرف، تنهایی از یه طرف، سال دوم کنکور دادن از یه طرف............. همه دست به دست هم دادن نابودم کنن!!چکار کنم ؟!!!!
اتفاقا سال دومیا نباید اذیت شن چون حداقل می دونن چطور بخونن. البته تجربه من و برخی از دوستام میگه معمولاً سال دومیا کندتر درس میخونن، علتش هم اینه که دقت بالا رفته . در واقع سال اول ممکن بود بعضی جاها سرسری رد کنیم. این روزا که بی حال و حوصله هستی می تونی تست بزنی چون معمولا فکر رو خیلی درگیر میکنه باعث میشه از اون حال و هوا در بیای از درس هم عقب نیوفتی.
به دوستان سال اولی هم توصیه میکنم نگران کند خوانی نباشن، فقط به فکر کیفیت باشید (البته نباید وسواس بخرج داد و هی بگید من فلان مطلب رو باید از کتابای دیگه هم بخونم چون این خودش عامل عدم موفقیته)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - انرژی مثبت - ۰۹ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۵۶ ق.ظ
(۰۸ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۱۴ ب.ظ)f_a نوشته شده توسط: بچهها وحشتناک دلم گرفته، این ۳روز همش اعصابم داغونه، هی میرم بیرون تو خیابونا میگردم اما فایده نداره!!!!!!!!!این درسا از یه طرف، تنهایی از یه طرف، سال دوم کنکور دادن از یه طرف............. همه دست به دست هم دادن نابودم کنن!!چکار کنم ؟!!!!
فکر کنم امضاتون بی تاثیر نیست (من بازرس یافتن مطالب منفیام )
به چیزای خوب و قشنگ فکر کنید .کاری رو که دوست دارید انجام بدید (به دوستاتون سر بزنید کتاب بخونید) کلا هر کاری که روحیتون رو عوض کنه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - fatima1537 - 09 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۰۳ ق.ظ
کی اردیبهشت میشه خسته ام
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - Bache Mosbat - 09 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ ق.ظ
دوستان خیر مرحمت کنن تاپیک هرچه .. (۳) رو هم بزنن . حرفهای دل تنگمون مونده بسی !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - leilast - 09 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۵۷ ب.ظ
باز باران٬ با ترانه میخورد بر بام خانه»
خانهام کو؟ خانه ات کو؟ آن دل دیوانه ات کو؟
روزهای کودکی کو؟ فصل خوب سادگی کو؟
... ... ... ...
یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین؟
پس چه شد دیگر٬ کجا رفت؟
خاطرات خوب و رنگین در پس آن کوی بن بست در دل تو٬ آرزو هست؟
* * *
کودک خوشحال دیروز غرق در غمهای امروز
یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد
* * *
باز باران٬ باز باران میخورد بر بام خانه بی ترانه ٬
بی بهانه شایدم٬ گم کرده خانه
..............................................
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - mosaferkuchulu - 09 آبان ۱۳۹۰ ۰۵:۰۵ ب.ظ
تاپیک ۲ هم تقریبا دلش پر شده! اگر دیدین پست هاتون تو تاپیک قبلی دیده نمی شه بیاین اینجا!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Bache Mosbat - 09 آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۰۳ ب.ظ
باران می بارد، به دعای کداممان نمی دانم .! . من همین قدر می دانم که باران صدای پای اجابت است . و خداوند با تمام جبروتش دارد ناز می خرد. پس نیاز کن . .
التماس دعا .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - انرژی مثبت - ۰۹ آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۱۰ ب.ظ
واقعا نمی دونم دوستانی که هم درس می خونن و هم سر کار میرن چه جوری به همه چی میرسن من واسه درسا و تزم وقت کم میازم.
شایدم تنظیم وقتم درست نیست
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - mosaferkuchulu - 09 آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۲۱ ب.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۰۷ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: بعیده به خاطر پر شدن باشه!
اون سه تا نقطه رو اخر عنوان تاپیک بردارید شاید درست بشه.
چه ارتباطی می تونه با سه تا نقطه داشته باشه؟
من سه تا نقطهی تاپیک قبلی و بر داشتم!دوستان امتحان کنین ببینین مشکل برطرف شده یا نه؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲) - mosaferkuchulu - 10 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۱۱ ق.ظ
فصل ۴ هوش واقعا سخته یا راسل بد گفته یا راحتی بد ترجمه کرده؟؟؟
نکنه مشکل از منه؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲) - Bache Mosbat - 10 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ ق.ظ
از وقتی فیلم اون بابا هه که سه تا دخترشو می کشه دیدم اعصابم داغونه . نمی تونم درسمو بخونم خدا رحمتشون کنه طفلکیا رو . بچهها به خاطر خانواده هاتون خدا رو شکر کنین که الان موقعیتی دارین که دارین درس می خونین .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Parva - 10 آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۲۳ ب.ظ
مریم جان دلم برات تنگ شده
بیشتر از همیشه
ای کاش الان پیشم بودی
اونجایی که هستی برات بهترینها رو ارزو دارم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - Br2012 - 10 آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۴۹ ب.ظ
روزگارا ...! تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست. گرچه دلگیرتر از دیروزم، گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست...
آه و صد آه...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۳)... - هاتف - ۱۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۰۷ ب.ظ
یکی نوشته بود "پس کی اردیبهشت میاد" !!
خوبه اونقدر درس می خونین که اشباع شدید، به حالتون غبطه می خورم
حالا منم اگه آرزو کنم، یه چند ماهی به تاخیر بیوفته، خدا چیکار می کنه با این همه درخواست های متناقض هم؟!
|