در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟(نظرات از سال ۸۹ تا ۹۱) - نسخهی قابل چاپ |
در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - matin724 - 02 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۵ ب.ظ
سلام کسی اطلاعی در مورد کلاسای نیمه حضوری پارسه داره ؟ |
RE: در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - sanaz7 - 24 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ب.ظ
رشته فنی پارسه خوبه برای رشته های انسانی مدرسان |
در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - samaneh_aftab - 11 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ب.ظ
دوست عزیز مصاحبه افراد برتر کنکور را بخون. لیست منابعشون را نگاه کن. توی هر درسی، ۱ کتابی خوبه. اینطوری نیست که بگی فقط مدرسان یا فقط پارسه. اگه میخوای کتاب بخری، ببین تو هر درس بیشتر افراد چه کتابی را توصیه کردن. اونو بخر |
RE: در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - دانشجوی - ۱۵ آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ
متاسفانه این موسسه مدرسان شریف خیلی بی مسئولیت هستند. در صورتی مشکل داشته باشی نه تنها شعب شهرستانهاش , بلکه مرکز تهران هم درست جواب نمیده خدا نکند جزوه ات عقب بیفته , یک هفته به کنکور کتاب رو میدن تازه اگه اعتراض کنی که خیلی دیر شده و پولت رو بخوای , پول پس نمی دن و میگن نمیشه؟!! اگه به هر دلیلی امتحان آزمایشی لغو بشه, روز اول میگن پولتون زود پس میدن! اما باور نکنید تازه اگه مرتب پیگیری کنید بیشتر از شش ماه طول میکشه؟ من هنوز بعد از ۹ ماه نتونستم پولم پس بگیرم!! من دکتری ساخت و تولید سال پیش شرکت کرده بودم امتحان لغو شد اما تا حالا نتونستم پولمو پس بگیرم. گول تبلیغات مدرسان شریف را نخورید |
در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - msn_issue - 04 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ب.ظ
سلام دوستان میخواستم ببینم این رتبه های معادل کنکور که سنجش میده چقدر به واقعیت نزدیکه ؟! مثلا اونی که سنجش آزمایشی بهش رتبه معادل ۱۰۰ داده تو کنکور اصلی رتبه-ش چند شده ؟! |
RE: در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - عزیز دادخواه - ۲۲ دى ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۲۲ ب.ظ)shahrzad87 نوشته شده توسط: فقط پارسه نرین که خیلی خر تو خره و مسئولینش هم فوق العاده بی ادبن واژه ها هر کدوم بار معنایی خاصی دارن پارسه خر تو خر تر از درهم و بر همه !!من با نظر شما کاملن موافقم . من از شرکت در پارسه به شدت پشیمونم(جاهای دیگه هم گفتم) |
در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - n_h - 05 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۵۴ ب.ظ
کسی میدونه این کنکور های آزمایشی که بچه ها زحمت کشیدن گذاشتن میخواستم ۱۰۰% ها شو بزنم کدومش خوبه؟ |
RE: در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - entezari55 - 11 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۰۴ ب.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۲۲ ب.ظ)shahrzad87 نوشته شده توسط: فقط پارسه نرین که خیلی خر تو خره و مسئولینش هم فوق العاده بی ادبن سلام اینو نگید، من رفتم خیلی هم خوب بود همیشه وقتی باهات برخوردی می شه به این فکر کن که خودت چی کار کردی که اینطوری باهات رفتار شد. (۰۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۵ ب.ظ)matin724 نوشته شده توسط: سلام سلام کلاسهای نیمه حضوری پارسه برای دانشجویانی که وقت کمی دارند و نمی خواند زیاد تو کلاس بمونند. میخواهند مسایل مهم رو استاد بهشون بگه البته اگر پایه ضعیفی در درس داری توصیه نمی شه یا اگر میری سر این کلاسها خودت باید بیشتر وقت بگذاری و بخونی البته هزینه اش هم خیلی کمه (۰۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۵ ب.ظ)matin724 نوشته شده توسط: سلام سلام کلاسهای نیمه حضوری پارسه برای دانشجویانی که وقت کمی دارند و نمی خواند زیاد تو کلاس بمونند. میخواهند مسایل مهم رو استاد بهشون بگه البته اگر پایه ضعیفی در درس داری توصیه نمی شه یا اگر میری سر این کلاسها خودت باید بیشتر وقت بگذاری و بخونی البته هزینه اش هم خیلی کمه |
در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - amin750 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ق.ظ
دوستان آزمون پارسه بهتره یا ماله سازمان سنجش؟؟؟؟ کدومو واسه امسال شرکت کنیم؟؟؟؟؟؟؟ |
در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - MSZ - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
به این فایل گوش کنین: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. فکر می کنم تا حد زیادی جواب سوالتون رو بگیرید (در رابطه با کلاس رفتن و موسسات آموزش مختلف برای آزمون) |
در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - shahbazi - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ ق.ظ
کدوم موسسه ثبت نام میکنید؟ |
در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - zahraz_0 - 20 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ ب.ظ
موسسه عصر دانش (قلم چی( آزمون هاش خوبه؟ |
در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - soheila2012 - 20 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۳۹ ب.ظ
تصمیم داشتم کلاس برم ولی یه سری حرفهای دوستان منصرفم کردن. آزمون که حتما شرکت میکنم چون تجربه ای دارم که نشون داده آزمون خیلی خوبه. اینجا پارسه و مدرسان و ماهان موسسه دارن البته هنوز نرفتم ببینم چطوریه!! یه سر به سایت ماهان بزنین استادای خوبی دارن. من طراحی الگوریتم یا ساختمان میخواستم برم کلاس که دکتر مقسمی تدریس میکنن. |
در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - shahbazi - 20 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۷ ب.ظ
ازمونهای نصیر و مهستان چطورن؟کسی اطلاع داره؟ |
RE: در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - soheila2012 - 22 خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۱۴ ب.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۵ ب.ظ)matin724 نوشته شده توسط: سلام نمیه حضوری تو کجا؟ یعنی کدوم شهر؟ من که امروز رفتم و پارسه برای آزمون ها ثبت نام کردم اولین بار تو شهر خودمون اومده و خیلی خوشحالم البته انتخاب این موسسه به خاطر حرفهای دوستان مانشتی بود. کلاس هم که اینجا برگزار نمیشه. راجع به برخورد هم اونقد خوب بودن که من نقدا کل هزینه رو تقدیمشون کردم!! یه نیم میلیون ناقابل. |