|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bache Mosbat - 25 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۳۰ ب.ظ
(۲۵ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: برای افزایش اطلاعات عمومی دوستان عرض کنم که تقسیم بندی به صورت درونگرا و برونگرا یه چیز درست نیست، تقسیم بندی شخصیتیمون ۱۶ دسته هستش، نه این دو دسته. که تو هر کدوم هم نسبت درونگرایی و برونگرایی هم با هم متفاوته و به قولی درصد بندی داره.
عجب بحثی شدا
اوهوم من ESFP ام . ولی بحث برونگرا درونگرا همون اولیشه !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 25 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۵۶ ب.ظ
(۲۵ آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: آقا ما از کجا بفهمیم که جزو کدوم دسته ها هستم؟ والا تا اونجایی که یادمون میاد ما به سمت خواصی گرایش نداشتم
این دو تا لینک رو بخونید، بعدش از تب" تیپ ها و مشربها" ببینید جزو کدوم دسته اید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - عاطفه پارسا - ۲۵ آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۲۰ ب.ظ
توداربودن آدم رو به ته دنیا میکشونه،
اما ته دنیا کجاست؟؟؟؟
ته دنیا جاییه که به خاطر خوب بودنت ، بخشنده بودنت ، با گذشت بودنت ، باشعور بودنت ، خوش درک بودنت،انتظارات ازت میره بالا.
ته دنیا جاییه که تو یه لحظه باید قبول کنی چیزای خوب زندگیت از دستت داره میره، و ازت خواهش میکنن صبور باشی .
ته دنیا یعنی وقتی که تو خیلی ناراحت از دست دادن چیزای خوب زندگیت هستی و عزیزترین آدمای زندگیت خبر ندارن و چون تو توداری ، بروز نمیدی ، داری به تنهایی بار یه غم بزرگ رو به دوش میکشی چون از دست کسی کاری برنمیاد.
ته دنیا یعنی قبول کنی اینا توش یه حکمته، خدایا خیلی سخته ، خیلی چیزا رو داری سخت میگیری ، یکیش همین حکمت بعدیش صبر بعدیش تنهایی .
توداربودن وحشت ناکه، آدم کم کم دلش درد میگیره اونقدر که بالاخره یجا دلش میترکه.
تودار بودن آدم رو نابود میکنه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 25 آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ
(۲۵ آبان ۱۳۹۳ ۰۳:۰۳ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: یکی باید بیاد توضیح بده اینایی که نوشتن یعنی چی؟؟؟؟ کسی که حوصله ی خوندن این چیزا رو نداره تو کدوم دسته قرار میگیره
میتونید از تست های آنلاین استفاده کنید. مثل این دو تا:
البته دقت کنید در حین تست قلبتون تو دهنتون نباشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mm123456789 - 25 آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ
سلام
دوستان اذان نزدیکه
خواهش میشه برای مرحوم پاشایی نماز وحشت شب اول قبر رو بخونن
زیاد وقتتون هم نمیگیره
ولی برای اون مرحوم خیلی ثواب داره
جون هست دله آدم میسوزه
ممنون از همتون
نماز لیلة الدّفن (نماز وحشت)
مستحب است در شب اوّل قبر، دو رکعت نماز وحشت براى میّت بخوانند، به این ترتیب که در رکعت اوّل بعد از حمد، یک مرتبه «آیة الکرسى» و در رکعت دوم بعد از حمد، ده مرتبه سوره «انّا انزلناه» و بعد از سلامِ نماز بگوید:
«اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّـد وَ آلِ مُحَمَّـد، وَ ابْعَثْ ثَوابَهُما إلى قَبْرِ فُلان»
خدایا درود فرست بر محمّد و آل محمّد و بفرست ثواب این نماز را به سوى قبر این مرده فلانى پسر فلانى.
(و به جاى کلمه فلان، اسم میّت را ببرد).(۱)
«نماز وحشت» را در هر موقع از شب اوّل قبر مى توان بجا آورد، ولى مناسبت تر است در اوّل شب، بعد از نماز عشا باشد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 25 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۲۳ ب.ظ
من ISTJ شدم :دی :دی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - saeidkhan - 25 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ
infj
خیلی بده نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mm123456789 - 25 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ ب.ظ
من ESFJ هستم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mehrdad_tclh - 25 آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۳۱ ب.ظ
امان از این طایفه پست....زنده کش مرده پرست..!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 25 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ
ممنون از اقای بلک هالو برای ازمون های آنلاینی که گذاشت. برام جالب بود : من ENTJ هستم وبنظرم بیشتر چیزاش درسته
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 25 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ب.ظ
مواظب باش بهت صفت تحمیل نکنه. قرار نیست اگه یکی یه صفت رو داشت تمام علایمشو داشته باشه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ۱۰:۳۰ - ۲۵ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۰۴ ب.ظ
(۲۵ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: infj
خیلی بده نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حذف شد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 25 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ب.ظ
(۲۵ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: مواظب باش بهت صفت تحمیل نکنه. قرار نیست اگه یکی یه صفت رو داشت تمام علایمشو داشته باشه.
نه، در کل به چیزا خیلی اعتقاد ندارم، منتهی این جالب بود برام.
|
Re: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - negar.v - 25 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ب.ظ
امان از دست پدر مادرایی که تحصیلاتشونو به رخ بچه هاشون میکشن
Sent from my C5302 using Tapatalk
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - bossrasoul - 25 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ
خوبه که پدر و مادر تحصیلاتشون بالا باشه. حرف بچه هاشونو میفهمن.
|