|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ziba.O - 24 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ب.ظ
اگه زندگیت به ته رسید بشین با ته دیگش حال کن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Donna - 24 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۱۴ ب.ظ
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺳﺨﺖ ﺳﺎﺩﻩ ﺍﺳت
ﺧﻄﺮ ﮐﻦ ﻭ ﻭﺍﺭﺩ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻮ
ﭼﻪ ﭼﯿﺰ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻣﯽ ﺩﻫﯽ ؟
ﺑﺎ ﺩﺳﺘﺎﻥ ﺧﺎﻟﯽ ﺁﻣﺪﻩ ﺍ ﯼ ﻭ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﺎﻥ ﺧﺎﻟﯽ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺭﻓﺖ
ﭘﺲ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻥ ﻧﺪﺍﺭﯼ........
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elham_sh219 - 24 مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۰۳ ب.ظ
راستـش را بگو
نکند تـــو
همان “این نیـز” هستی
که همیشه می گذری . . . ؟!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 24 مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۸ ب.ظ
دوستان واسم دعا کنین مشکلم حل شه
ممنون
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - f.b - 24 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۱۲ ب.ظ
بعد از اینکه حدود دو سه ماه روی یه مقاله وقت گذاشتم و مهمتر از همه وقتی که با هزار دردسر از استاد راهنما گرفتم که برای ترجمه مقاله کمکم کنه و یرایشش کنم،حالا امروز استاد راهنما خبر داده موقع ویرایش نهایی متوجه شده که راه حل مشکل داره و به نتیجه لازم نمیرسه خیلی حالم بده خییییلی
یه مقاله دیگه داشتم اونو کنار گذاشتم و اینو ترجمه کردم حالا 
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 24 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۲۷ ب.ظ
شاید جایه مطرح کردنش اینجا نیست ولی چون خیلی عجله دارم و اینجا خیلی بازدید داره شاید یکی جواب منو بدونه(اینم یه جور حرف دل دیگه)
چند تا مقاله از ieee دانلود کردم با اینکه توی صفحه ی چکیده ش نوشته publisher: ieee
اما وقتی دانلودش کردم ،اسم کنفراس و روی مقاله نداره یا اسم یه کنفرانس محلی تو هند و نوشته
اینا با هم تناقضی ندارن؟اینا جزء مقالات ieee محسوب میشن؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 24 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۵۰ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: (22 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: تا آدم میاد با شرایط موجود، با هدف های کوچیک، با روزمرگی اجباری عادت کنه یهو یکی میاد از پایه نابود میکنه همه این عادت کردن های زوری رو!
کی؟ !  
یکی که هدفای بزرگ قدیمم رو به یادم آورد.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - manam... - 24 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۵۵ ب.ظ
خدایااااااااا...
همون که خودت میدونی ...
آمین
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elham_sh219 - 24 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۲۶ ب.ظ
گاه می رویم تا برسیم.
کجایش را نمی دانیم.
فقط می رویم تا برسیم ...
بی خبر از آنکه همیشه رفتن، راه رسیدن نیست!
گاه برای رسیدن باید نرفت، باید ایستاد و نگریست.
باید دید، شاید رسیده ای و ادامه دادن فقط دورت کند.
باید ایستاد و نگریست به مسیر طی شده ...
گاه رسیده ای و نمی دانی
و گاه در ابتدای راهی و گمان می کنی رسیده ای
مهم رسیدن نیست، مهم آغاز است
که گاهی هیچ روی نمی دهد
و گاهی می شود بدون آنکه خواسته باشی ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 24 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۴۲ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: (24 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۲۷ ب.ظ)salam5 نوشته شده توسط: شاید جایه مطرح کردنش اینجا نیست ولی چون خیلی عجله دارم و اینجا خیلی بازدید داره شاید یکی جواب منو بدونه(اینم یه جور حرف دل دیگه)
چند تا مقاله از ieee دانلود کردم با اینکه توی صفحه ی چکیده ش نوشته publisher: ieee
اما وقتی دانلودش کردم ،اسم کنفراس و روی مقاله نداره یا اسم یه کنفرانس محلی تو هند و نوشته
اینا با هم تناقضی ندارن؟اینا جزء مقالات ieee محسوب میشن؟
مقاله ها تو ieee نمایه میشن. یعنی ieee یک پایگاه داده است که مقاله های ژورنالها و کنفرانس های مختلف رو نمایه و منتشر میکنه.
برای مثال شما همون کنفرانس که نوشتید برای هنده درسته. یعنی مقاله برای کنفرانسی هست که تو هند برگزار شده. مثل سیویلیکا که مقاله کنفرانس های فارسی رو جمع آوری و منتشر می کنه.
ببخشید فک کنم دارم سوالای بدیهی می پرسم، ولی واقعا برام سواله
برای یکی از درسام باید دو تا مقاله ieee خلاصه کنم و ارئه بدم،
آخه مثلا یکی از مقاله هایی که گرفته روی صفحه اولش نوشته: Proceedings of 2013 IEEE Conference on Information and Communication Technologies (ICT 2013)
ولی بقیه یا هیچی ننوشته یا کنفرانس های دیگرو نوشته، ترسیدم نکنه استاد به عنوان مقاله ieee قبولش نکنه؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elham_sh219 - 24 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۶ ب.ظ
یادش بخیر، وقتی خانم good-wishes میخواستند به طور موقت از مانشت خداحافظی کنند، تو پروفایلشون متنی رو گذاشتند که واسم ناراحت کننده بود و درعین حال جالب....
منم با اجازه از ایشون، یه قسمتی از این متن رو انتخاب کردم و به عنوان خداحافظی موقت از مانشت می نویسم...
به نام خدا
سلام
آدمی است دیگر
یک روز می آید و یک روز هم می رود
کاش آنچه از ما بر جای می ماند یاد نیکو باشد
به علت برخی مشغله های درسی و امور مهمی که باید پیگیری کنم، ترجیح میدهم که مدتی از محیط مجازی دور باشم که متاسفانه شامل مانشت عزیز و دوستان گل و با معرفتی که به کمک اون پیدا کردم، هم میشه .... 
ان شاالله در اولین فرصتی که سرم خلوت تر شد، حتما به دیدن دوستان خوبم خواهم آمد. لذا ضمن تشکر از کمک های عزیزان،مخصوصا مدیران سابق و فعلی و طلب حلالیت از بچه های با معرفت و با مرام اینجا، آرزوی موفقیت برای همه، مخصوصا پشت کنکوریای عزیز دارم و از خدای مهربان میخواهم که همگی در هر مرحله ای هستید، با توکل به خدا و پشتکارتون موفق و سربلند باشید.... 
خیلی التماس دعا 
خداحافظ و نگهدار همیشگیتون 
۲۴ مهرماه سنه یک هزار و سیصد و نود و سه
ساعت ۱۸
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bache Mosbat - 24 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۱۹ ب.ظ
کنفرانس معتبر و غیر معتبر داریم، بهتر اینه که شما اسم کنفرانس های معتبر فیلدتون رو بدونین. یه شرط لازم و نه کافی برای خوب بودن کنفرانس تعداد سال چاپ هست، مثلا اگه کنفرانس سوم هست بده، اگه کنفرانس ۲۰ ام هست خوبه، اگه ۴۰ ام هست خیلی عالیه. تو سایت ieeexplore یا اصلا google scholar اسم مقاله رو بزنین تا کنفرانس رو بیاره براتون
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mm123456789 - 24 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۰ ب.ظ
خانم بچه مثبت حاله دوستتون چطوره؟؟؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 24 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۴۵ ب.ظ
مرسی از جواباتون
بله حق با شماس دیگه ادامه ندم بهتره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Bache Mosbat - 24 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ب.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۰ ب.ظ)mm123456789 نوشته شده توسط: خانم بچه مثبت حاله دوستتون چطوره؟؟؟
وضعش هیچ فرقی نکرده، هنوز تو کمای کامله و هوشیاریش بیشتر نشده فقط فشارش گویا ثابت شده. دعا کنین .
|