|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - fatima1537 - 17 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۵ ق.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۰۶ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: (16 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۴۸ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: یکی از دوستان میگه: زدم اطلاعات کامپیوتر یه بنده خدایی رو پروندم! چه جوری بهش بگم؟
میگم بگو: اطلاعات پاک شد! روز خوبی داشته باشید!
مطمئنه راه برگشت و ریکاور نداره؟ اگه نداره معذرت خواهی کنه و بگه توام بیا اطلاعات منو پاک کن: دی .
توی پرانتز(
من با برنامه های ریکاور کارکردم فقط عکسها رو خوب برمیگردونه مثل روز اولشون !.هیچ چیز رو هم از قلم نمیندازه (البته بستگی به تعداد دفعات حذف و اضافه فایلهاتون داره!)
)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - mosaferkuchulu - 17 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۴۱ ق.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۵ ق.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: (16 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۰۶ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: (16 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۴۸ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: یکی از دوستان میگه: زدم اطلاعات کامپیوتر یه بنده خدایی رو پروندم! چه جوری بهش بگم؟
میگم بگو: اطلاعات پاک شد! روز خوبی داشته باشید!
مطمئنه راه برگشت و ریکاور نداره؟ اگه نداره معذرت خواهی کنه و بگه توام بیا اطلاعات منو پاک کن: دی .
توی پرانتز(
من با برنامه های ریکاور کارکردم فقط عکسها رو خوب برمیگردونه مثل روز اولشون !.هیچ چیز رو هم از قلم نمیندازه (البته بستگی به تعداد دفعات حذف و اضافه فایلهاتون داره!)
)
بچهها ممنون!اون آدم آبرو رفته منم!نگران نباشین!طرف یه سال پایینی بود!ازش عذر خواهی کردم لپ تاپشو دادم دستش رفت!![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
هرچند که بسیار شرمنده اش شدم ولی خوب تموم شد دیگه!![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) ![Blush Blush](images/smilies/blush.gif)
به دوست عزیز barca
اگر ادم بخواد هر جا که توهین بهش شد پا پس بکشه و کنار بره باید از کل زندگی انصراف بده و بشینه تو خونه!
دوست عزیز ما خیلی تو جریان مشکل شما نیستیم!فقط همون چیزایی که تو پست هاتون هست اما چون نمی دونیم قضیه چیه نمی تونیم طرف هیچ کس و بگیریم!
توی پستها از جمله پست آقای دکتر بود که رسیدگی می کنن و حتی اگر رسیدگی نشه ،و حتی اگر توهین شده به شما این شما هستین که با موندنتون و رفتار معقولتون می تونین به توهین طوری جواب بدین که توهین کننده هم از کار خودش شرمنده شه!و این پاسخ با قهر کردن حاصل نمی شه بلکه با نشون دادن عزت نفستون به دست می آد!
ما همه منتظر پست های دیگه تون هستیم!
پ.ن: نگران نباشین!شما اولین کسی نیستین که یه مدیر بهش گفته ارسالات بی محتواست!(ارسال های من که از نظر یه مدیر spam تشریف داشتن) !
به آقای دکتر تنهایی:
آقای دکتر درسته که شما این سایت و راه انداختین اما بدونین که ارزش این سایت به کاربراش هم هست، نه فقط مدیراش !!!
تو این سایت اگر ده تا مدیر هم نباشه باز سایت سر پاست اما ارزش یه سایت به کاربراشه!ایشون اولین کاربری نیستن که از دست یه مدیر ناراحت می شن و بهشون توهین شده!خیلی از ما این اتفاق برامون افتاده!شاید با شدت کمتر و یا حتی بیشتر!
اگر به کاربرا احترام گذاشته نشه مطمئنن همه می رن و چیزی از این سایت باقی نمی مونه!
مانشت با کاربراش مانشت شده نه با مدیراش!!
ما واقعا توقع رسیدگی داریم از شما!امیدوارم این اتفاق بیفته!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - mosaferkuchulu - 17 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۹ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۸ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: من هیچی(اصلا" راجع بخودم نمیگم) ولی اینقدر بد مدیران را نگید. داوطلبانه وقتشون را صرف میکنند که مطالب سرجاش باشه و براتون این سایت قابل استفاده باشه. اگه هر کاری برای راهنمایی اعضاء و کمک بهشون بتونند انجام میدن.هر جامعه ای نیازمند اعضاء و اداره کنندگان هست و لازم وملزومند. کمی خودتون را جای اونها بگذارید. اگه من هم خطایی میکنم بپای همه مدیران ننویسید.
اقا فرداد ما به همهی مدیران جسارت نکردیم!هیچ کس منکرش نیست که تعداد زیادی از مدیران هستند که خیلی عالی دارن فعالیت می کنن و واقعا به بچهها کمک می کنن!راهنمایهاشونم در حد تیم ملی اسپانیا به درد بخوره!اما خوب یه عده شون (اونم فقط گاهی) یه خطا هایی می کنن!و چون اون افراد از جایگاه مدیریشون و با این قدرتشون دارن با کاربرا بر خورد می کنن ما مجبوریم از کلمهی مدیران استفاده کنیم!همین!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - narges_r - 17 مهر ۱۳۹۰ ۰۴:۰۳ ب.ظ
دوستان چرا هرکسی هر حرفی که میزنه و باب میلتون نیست سریع قهر میکنیدو میرید! حالا اگرم یکی بهتون توهین کرد شما چرا میرید؟؟؟ با رفتنتون مگه چه اتفاقی میفته که خودتونو از جایی که میتونید ازش استفاده مفید بکنید محروم میکنید! تو اجتماع با افرادی برخورد میکنیم که افکار و برخوردشون با ما فرق میکنه و ممکنه بعضی وقتها اتفاقات و برخوردهایی رو ببینیم که برامون خوشایند نباشه این دلیل نمیشه خودمونو از اون اجتماع طرد کنیم، میشه اون فردو که ازش برخوردی دیدیم طرد کنیم اما خودومونو نباید طرد کنیم اینجوری فقط خودمون ضرر میکنیم(در واقع اینطوری داریم خودمونو بخاطر کار بد نکرده تنبیه میکنیم)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - انرژی مثبت - ۱۷ مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۳۶ ب.ظ
ان شالله که دیگه از این جور مسائل پیش نیاد هر چند که وقتی یه اجتماع بزرگ می شه تفاوت سلیقهها ور فتارها با هم بیشتر می شه باید سعی کرد بخشید گذشت کرد تا خودمون بتونیم راحتتر زندگی کنید مثل همون استاد که گفت کینهها مثل یه لیوان می مونه که با دست نگه داریم شاید وزنش زیاد نباشه ولی وقتی زیاد نگهش داریم خسته می شیم.اول به خودم میگم بعد به همه دوستان باید یاد بگیریم که سطح توقع رو کم کنیم.میگن (دکتر فرهنگ در جلسه سخنرامی گفت که روانشناسا میگن ) هر چی با قوانین طبیعت همگامتر باشیم خوشبختتر خواهیم بود و یکی از قوانین طبیعت اینه: خورشید هر روز بدون هیچ توقعی به زمین می تابه .من خودم این جمله رو زیاد شنیده بودم ولی هیچ وقت به عمق مطلب پی نبرده بودم ( خیلی وقتا پیش اومده که بگم توقع نداشتم فلانی فلان کار رو انجام بده.)
ان شالله که تمامی دوستان کدورتها رو کنار بذارن و جمع صمیمی مانشت همونطور صمیمی باقی بمونه و به جایی برسه که الگو باشه.
یه مطلب دیگه، قبول کنید که اقا فرداد و دکتر هم در بد موقعیتی هستند چه کاربران و چه مدیران بهشون به عنوان یه بزرگتر نگاه می کنن و این سطح توقع رو بالا می بره .
حالا واسه ختم جلسه یه صلوات بفرستین یه جوکم بگم بخندین(حالا جوکم یادم نمیاد ) اهان غضنفر میره مکه (الان اقای sasanlive میگه دوباره چرا به غضنفر گیر دادی ) ادامه: با خودش ارپیچی میبره بهش میگن اینو واسه چی اوردی؟! میگه اوردم که باهاش شیطون رو داغون کنم اخه با این سنگریزهها از رو نمیره
(داخل پرانتز: مشکل از من نیست مشکل از اسم تاپیکه ببخشید بحث منحرف شد حالا لطفا ادامه ندهید )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - narges_r - 18 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۲ ق.ظ
سلامتی نعمت بسیار بزرگیه که خیلی وقتها یادمون میره چه جواهر ارزشمندی داریم و باید بابتش خدارو خیلی شکر کنیم....
اخرشم عینکی شدم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - mosaferkuchulu - 18 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۶ ق.ظ
دلم می خواد به جای بیدار موندن تا دیر وقت و سرچ تو اینترنت برای نوشتن تکلیف های مدیریت استراتژیک و سیستم های توزیع شده ،به جای تایپ کردن و میل کردن تکلیف ها،یه دفتر مشق داشتم و یه مداد مشکی و یه مداد قرمز که عصر مشقامو بنویسم و مثل اون موقعها ساعت ۹ که شد بعد از شنیدن قصه هایی که مامانی از رو کتاب داستانام می خوند با اون لالایی رادیو بخوابم!!!
مهتاب لالا
گنجشک لالا
....
شب بر همه خوش
تا صبح فردا!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - hanif - 18 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۱۴ ب.ظ
در مورد بحث ایجاد شده . در حالی که نمی دونم چه اتفاقی افتاده می گم که:
تا توانی دلی بدست اور دل شکستن هنر نمی خواهد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - mosaferkuchulu - 18 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۰۰ ب.ظ
لینک دانلود لالایی شب بخیر کوچولو
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - narges_r - 19 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۵ ق.ظ
الان دوباره داشت خبر مرگ دانشجوی فوق لیسانس امیرکبیرو میگفت![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
دلم گرفت![Sad Sad](images/smilies/sad.gif) ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - Bache Mosbat - 19 مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۷ ق.ظ
. هیشکی نمی دونه فردا زندس یا نه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - هاتف - ۱۹ مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۱۲ ق.ظ
۳۷ روز باقی مانده..
این حصر شکستنی است!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - Fardad-A - 19 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۲ ب.ظ
کاش هر کی دروغ میگفت دماغش عین پینوکیو بزرگ میشد.
هر کی قول میداد و زیر قولش میزد کچل میشد.....
تصور کنید چقدر خوب میشد.....
یک وقت فکر نکنید تو فامیل ما متخصص کاشت مو یا جراحی بینی هست!!!!!!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - mosaferkuchulu - 19 مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۲۶ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۲ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: کاش هر کی دروغ میگفت دماغش عین پینوکیو بزرگ میشد.
اون وقت تو کتاب های زیست شناسی می نوشتن انسانها موجواتی کچل و دماغ دراز اند!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو(۲)... - انرژی مثبت - ۱۹ مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۳۹ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۲۶ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: (19 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۲ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: کاش هر کی دروغ میگفت دماغش عین پینوکیو بزرگ میشد.
اون وقت تو کتاب های زیست شناسی می نوشتن انسانها موجواتی کچل و دماغ دراز اند!
دیگه اونوقت دروغ گفتن و بدقولی کار بدی به حساب نمی مومد چون همه همین جوری بودن!!!(از بس که تو این دوره زمونه همه چی برعکس شده!!!)
فکر کنم اونوقت اگه کسی کچل یا دماغ دراز نبود مایه تعجب بقیه می شد چون تقریبا هر چیزی خلاف عرف بشه باعث تعجبه حالا چه خوب چه بد!!!!
|