|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - manam... - 04 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۸ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: شروع کردم اما شما جایی را که من عاشقش بودم و براش احترام قائل بودم و دانشجوهاش را با ارزشترین آدمای روی زمین میدید م انقد گنده کردید که برام نابود شد چیزی اگه واقعا خوب باشه تعریف تمجید نمیخواد همه چش دارن میبینن تعریف زیادی فقط نشون میده که چقدر قصد بزرگ نمایی چیزی را داریم و اینجوری بدتر نابود میشه همه چی ما تا وقتی با ارزشیم که دیگران ازمون تعریف کنن نه خودمون از خودمون و محاسنمون بگیم کاش باور داشته باشیم فقط اگه قراره هر کسی مخالف ما حرف زد بزنیم تو دهنش که نمیشه شما عملا با هر کسی انتقاد میکنه یجور بر خورد میکنید که ساکت بشه انتقاد سازندس اما شماجو را کشنده کردید این بحثا تموم کنید لطفا
این که میخواید برید یا نه به خودتون مربوطه.. من یا کسی نمیتونیم مسببش باشیم. به قول آذری های عزیز : " خوش گلدی"
شما توقع داری همه رو نقد غیر منصفانه کنی و همه هم بشینن و فقط نگات کنن؟؟!!
وقتی انتقاد میکنی تحمل داشته باش و جواب بشنو!
قبول دارم...درسته نباید کسی از چیزی که خوبه تعریف کنه ولی دلیلی هم وجود داره کسی چیزی رو که خوبه به گند بکشه....
(۰۴ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: امیر و دوستای یه رقمی چرا نماید پز بدید چرا نمیاید از خودتون تعریف کنید؟
اووه !! امیر هم به چالش کشیده شد!!!!!!!!!!!!!!!
ندا جان .. کسی که خودش میدونه توپه نیازی به اثباتش نداره.. چه با فرت و فرت گفتن و چه با خراب کردن جای دیگه برای بالا کشیدن خودش!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 04 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: امیر و دوستای یه رقمی چرا نماید پز بدید چرا نمیاید از خودتون تعریف کنید؟ چون بالاتر از تعریفید و همه میدونن چقدر ماه هستید
من یه هم دوره ای داشتم که رتبه ۶ کنکور تجربی بود (احتمالا بین ۴۰۰ ۵۰۰ هزار نفر). همزمان مهندسی کامپیوتر و دندانپزشکی خونده بود. بعدم ارشد هوش شریف قبول شده بود.
و البته پز هم نمیداد.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - neda_Network - 04 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ ب.ظ
اینجا نوشته هر چی میخواهد دل تنگت بگو شما به حرف دل منم کار داری!!!!!!! من طرف شما نمیا م شما ول کن نیستی عجب مصیبتی داریم از این قشر تازه به دوران رسیده بخدا بابا شما سقراط گالیله انیشتین دانشگاهتم هاروارد ام آی تی تگزاس والا ولمون کن جان هر کی دوسداری
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 04 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ
منظورم رو متوجه نشدین. منظورم این بود که آدمای موفق اصلا فخر فروشی نمیکنن به بقیه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - persianccie - 04 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۴۹ ب.ظ
در زندگی به...
هیچ کس اعتماد
نکن...!!!
آئینه با تمام یک رنگیش
دست چپ و راست را به
تو اشتباه نشان میدهد...!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - tabassomesayna - 04 مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۴ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۴۹ ب.ظ)persianccie نوشته شده توسط: در زندگی به...
هیچ کس اعتماد
نکن...!!!
آئینه با تمام یک رنگیش
دست چپ و راست را به
تو اشتباه نشان میدهد...!
نمیشه که ادم اینجوری به همه بد بین میشه .. چرا به جای این جمله نمیگیم: ادما خوب باشید.. اعتماد بقیه رو خراب نکنید ؟!
چرا نمیاییم اعتماد و راز داری رو یاد هم بدیم ؟
یعنی با اعتماد نکردن به همدیگه همه چی حل میشه ؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - persianccie - 04 مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۹ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ)mar_zieh نوشته شده توسط: ای کاش کمی سرعت دانلودم بالاتر بود
(۰۳ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۰۷ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: می شود باران ببارد همین امشب !!!
قول می دهم که فقط بویش را حس کنم اصلا اگر
ببارد فقط از پشت پنجره نگاهش می کنم فقط...... می شود؟!
خدایا ! دلم به اندازه تمام قطره های باران تنگ است ....
چرا همه دلشون تنگه
هیچ جای نومیدی نیست
تا زمانی که ستارگان در شب میدرخشند
و تا هنگامی که شب سکوتش را بر شبنم ها می نشاند
و خورشیدصبح طلایی را به ارمغان می اورد
جای نومیدی نیست هر چند
اشک ها چون سیل بر چهره جاری شود
ایا بهترین عاشق روزگار نیستند
انان که همواره قلبت را احاطه کرده اند...؟
(۰۴ مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۴ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: (04 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۴۹ ب.ظ)persianccie نوشته شده توسط: در زندگی به...
هیچ کس اعتماد
نکن...!!!
آئینه با تمام یک رنگیش
دست چپ و راست را به
تو اشتباه نشان میدهد...!
نمیشه که ادم اینجوری به همه بد بین میشه .. چرا به جای این جمله نمیگیم: ادما خوب باشید.. اعتماد بقیه رو خراب نکنید ؟!
چرا نمیاییم اعتماد و راز داری رو یاد هم بدیم ؟
یعنی با اعتماد نکردن به همدیگه همه چی حل میشه ؟
و عجیب است که پس از گذشت یک دقیقه به پزشکی اعتماد می کنیم ، بعد از گذشت چند ساعت به کلاهبرداری ! ، بعد از چند روز به دوستی ، بعد از چند ماه به همکاری ، بعد از چند سال به همسایه ای ... اما بعد از یک عمر به خدا اعتماد نمی کنیم !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar salehi - 04 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۱ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: آن وقتها که دستم به زنگ نمیرسید
در میزدم
حالا که دستم به زنگ میرسد
دیگر دری نمانده است
بهزاد زرینپور
من اون موقع ها ام که دستم نمی رسید یه مداد از تو کیفم در می آوردم با کمک اون زنگ می زدم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - negar.v - 04 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۹ ب.ظ
دوستان داشتن مدرک زبان آیلتس برای کسی که قصد مهاجرت به خارج از کشور رو نداره چه سودی میتونه داشته باشه؟
Sent from my ME172V using Tapatalk
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - A V A - 04 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ب.ظ
حوصله ندارم
این پاور آف مغز کجاست لعنتی!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sharifIT - 04 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ب.ظ
دلم گرفته، کاش میشد چشم ها و گوش ها رو بست و همینطور قلب رو و فقط به هدف فکر کرد، اما حیف که نمیشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fa_shinobi - 05 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ق.ظ
نترس، نترس، نترس بچه جون
برو، برو، بازم به میدون
امید، نذار بمیره...
غم جای اونو بگیره...
بخند، بخند، برو دوباره
هر کار، یه راه، یه راهی داره
یه مورچه اگه صد دفه دونه اش بیفته، صد دفه برش می داره، واسه چی؟ واسه اینکه امید داره...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 05 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ق.ظ
دلم خیلی گرفته
حس بدیه
|
Re: RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - negar.v - 05 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۴ ق.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۹ ب.ظ)negar.v نوشته شده توسط: دوستان داشتن مدرک زبان آیلتس برای کسی که قصد مهاجرت به خارج از کشور رو نداره چه سودی میتونه داشته باشه؟
چشم :دی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 05 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ق.ظ
" ۲۰سالِ بعد،بابتِ کارهایی که نکردی بیشتر افسوس میخوری تا بابتِ کارهایی که کردی ، پس روحیه ی تسلیم پذیری را کنار بگذار ، از حاشیه ی امنیت بیرون بیا ، جستجو کن ، بگرد ، آرزو کن ، کشف کن ،... "
|