![]() |
روش درست درس خوندن از صفر (ساختمان داده) - نسخهی قابل چاپ |
روش درست درس خوندن از صفر (ساختمان داده) - nina69 - 17 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ ق.ظ
یه کتابی هست از دکتر قدسی اسمش یادم نیست ۳۰۰۰ مساله یا ۳۰۰ مساله یه چیزی تو همین مایه ها بود چند ماه پیش یکی از بچه ها توی همین مانشت معرفی کرده بود کسی از این کتاب استفاده کرده؟ با کتاب داده ساختارهای دکتر قدسی خیلی تفاوت داره؟ |
روش درست درس خوندن از صفر (ساختمان داده) - aydingol - 17 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ب.ظ
اسم کتاب ۶۰۰ مسئله چند گزینه ای از داده ساختارها و الگوریتم ها نوشته دکتر محمد قدسی من یه نگاه سرسری کردم به نظرم جالب بود باید کمی سوار مطلب باشین تا بتونید ازش بهره ببرید |
RE: روش درست درس خوندن از صفر (ساختمان داده) - Hengameh.Hoseini - 02 فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۴۳ ب.ظ
سلام. عیدتون مبارک کسی از دوستان خلاصه ای از نکات مهم کتاب سی ال آر اِس داره, به اشتراک بذاره؟ ممنون می شم |
RE: روش درست درس خوندن از صفر (ساختمان داده) - hotmail - 02 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۳۶ ب.ظ
سلام کورمن خودش یه کتابی به نام Algorithms Unlocked نوشته که با اطمینان میشه گفت تمامی نکات مهم clrs را در برگرفته . لینک دانلود: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: روش درست درس خوندن از صفر (ساختمان داده) - Hengameh.Hoseini - 03 فروردین ۱۳۹۴ ۰۵:۲۲ ق.ظ
ممنون از پاسخ تون. کتاب رو دانلود کردم و دیدم. عالی بود. اتفاقا دنبال زبان اصلی هم بودم. لطف می کنید اگه کتاب دیگه ای هم می شناسید که شامل تمرین هم باشه, معرفی کنید؟ راستش, برای مصاحبه شغلی ازم خواسته شده که به مفاهیم پایه ای علوم کامپیوتر مسلط باشم. به ذهنم رسید که خلاصه ای از سی ال آر اِس رو پیدا کنم و بخونم. اگر فکر می کنید کتاب دیگه ای هم هست که بتونه تو این مورد بم کمک کنه, ممنون می شم راهنمایی کنید. من به امید خدا می خونم و خلاصه می کنم و خلاصه اش رو هم اینجا در با بقیه علاقمندان به اشتراک می ذارم خیلی لطف می کنید سال خوبی داشته باشید (۰۲ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۳۶ ب.ظ)hotmail نوشته شده توسط: سلام |