تالار گفتمان مانشت
در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟(نظرات از سال ۸۹ تا ۹۱) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰
در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - MSZ - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۴ ب.ظ

پارسه
فقط چون نسبتا جامعه آماری بالاتری داره

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - arixooo - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ق.ظ

آزمونو که برید پارسه...از هر لحاظ از بقیه بهتره...اما کلاس ....والا ما که هرچی کلاس رفتیم هیچی یاد نگرفتیم...حتی بعضی وقتها که یه سوال سخت هم می آوردیم از استاد بپرسیم..خیلی قشنگ میگفت بزارید واسه جلسه رفع اشکالی که هیچ وقت تشکیل نشد و کلا می پیچید...فقط سید جوادی و حقیقت کلاس هاش ارزش رفتن داره...در مورد حقیقت که کتاب هاش اینقد خوبن که میشه راحت خوند و یاد گرفت...سید جوادی هم گسسته و الگوریتم درس میده که الگوریتمو فکر کنم بشه خودتون بخونید(واسه آی تی ها)..کامپیوتری ها بد نیست برن...گسسته هم بهتره فقط بچه های آی تی برن(چون گسستشون سخته)

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - SarahArshad - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۵ ق.ظ

حالا اگه یکی نتونه بره پارسه برا آزمون پیشنهادتون چیه؟

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - arixooo - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۰ ق.ظ

راستش فکر کنم بین بقیه فرق چندانی نباشه...تحقیق کنید ببینید جامعه آماری کدوم بیشتره...اما رتبتون توی آزمون پارسه با واریانس +یا - ۲۰ رتبه کنکورتون میشه...بیش از ۱۰ مورد رو دیدم که اینجوری شده...

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - fatima2007 - 20 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ ب.ظ

سلام دوستان
من فارغ التحصیلم و وقت برای کلاس رفتن دارم . از شهرستان هم می خوام برم تهران برای کلاس
به نظرتون مهر برم کلاس بهتره یا تابستون؟ هرکدوم چه مزیت و عیبی دارن؟
(من هنوز پروژمو تموم نکردم)
گسسته و معماری یوسفی رو میی خوام برم
نطرتون چیه؟

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - SarahArshad - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ق.ظ

(۲۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ ب.ظ)fatima2007 نوشته شده توسط:  سلام دوستان
من فارغ التحصیلم و وقت برای کلاس رفتن دارم . از شهرستان هم می خوام برم تهران برای کلاس
نطرتون چیه؟
به نظر من تابستان برو چون وقتت گرفته میشه مهر
اگه رشته ات آی تی هست معماری با اجلالی برو وکتاب یوسفی رو بخون وگسسته رو هم چون برای آیتی سطحش بالاست با سید جوادی برو

RE: در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - samane544 - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ق.ظ

(۲۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ ب.ظ)fatima2007 نوشته شده توسط:  سلام دوستان
نطرتون چیه؟

گسسته و معماری یوسفی عالیه . برای من که خیلی جواب داد و نتیجه خوبی گرفتم . ایشون خیلی مسلط و باسواد و منظم هستند.

RE: در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - hamid-92 - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ ق.ظ

به نظر شما می صرفه وقت و هزینه کرد و رفت تا تهران کلاس؟
رفت و اومدش زمانگیره

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - samane544 - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ ق.ظ

اگر بتونی در یک روز کلاسهایی که لازم داری رو بگیری ارزش داره . در غیر این صورت رفت و امد خیلی زمانت رو هدر میده.

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - soli - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۱ ق.ظ

به نظر من کلاسای آقای یوسفی به عنوان کلاس کنکور اصلا مفید نبود ( ساختمان داده - الگوریتم - منطقی - معماری ) اصلا راضی نبودم بر خلاف هزینه سنگینی که گرفتن - فقط چون استاد شریف بودن اسمشون خوب بود اما کلاساشون اصلا

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - mammad_asir - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ

(۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ ق.ظ)hamid-92 نوشته شده توسط:  به نظر شما می صرفه وقت و هزینه کرد و رفت تا تهران کلاس؟
رفت و اومدش زمانگیره
بابا کلاس چیه!
من با پایه زیره صفر دارم خودم میخونم
بخون میشه
از من که بدتر نیستی....

RE: در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - nejatezamin - 12 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ ب.ظ

(۲۲ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط:  
(21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ ق.ظ)hamid-92 نوشته شده توسط:  به نظر شما می صرفه وقت و هزینه کرد و رفت تا تهران کلاس؟
رفت و اومدش زمانگیره
بابا کلاس چیه!
من با پایه زیره صفر دارم خودم میخونم
بخون میشه
از من که بدتر نیستی....

سلام بچه ها منم همینطورم رشته ام ریاضی هست و می خوام کامپیوتر کنکور بدم
در ضمن من هیچ کدوم از درس های کامپیوتر رو نخوندم به نظرتون میشه یه رتبه خوب از توش در آورد؟

در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - fatima1537 - 12 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ب.ظ

(۱۲ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ ب.ظ)nejatezamin نوشته شده توسط:  سلام بچه ها منم همینطورم رشته ام ریاضی هست و می خوام کامپیوتر کنکور بدم
در ضمن من هیچ کدوم از درس های کامپیوتر رو نخوندم به نظرتون میشه یه رتبه خوب از توش در آورد؟
خب به نظر من شما رشته "علوم کامپیوتر" کنکور بدید شانس بهتری دارید و به رشته تون هم نزدیک تره

RE: در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - pooya_ww - 12 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۵ ب.ظ

(۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ق.ظ)arixooo نوشته شده توسط:  آزمونو که برید پارسه...از هر لحاظ از بقیه بهتره...اما کلاس ....والا ما که هرچی کلاس رفتیم هیچی یاد نگرفتیم...حتی بعضی وقتها که یه سوال سخت هم می آوردیم از استاد بپرسیم..خیلی قشنگ میگفت بزارید واسه جلسه رفع اشکالی که هیچ وقت تشکیل نشد و کلا می پیچید...فقط سید جوادی و حقیقت کلاس هاش ارزش رفتن داره...در مورد حقیقت که کتاب هاش اینقد خوبن که میشه راحت خوند و یاد گرفت...سید جوادی هم گسسته و الگوریتم درس میده که الگوریتمو فکر کنم بشه خودتون بخونید(واسه آی تی ها)..کامپیوتری ها بد نیست برن...گسسته هم بهتره فقط بچه های آی تی برن(چون گسستشون سخته)

من که با سیدجوادی از درس گسسته خاطره خوشی ندارم.. تو همون پارسه انقدر کلاس پیچوند و ماست مالی کرد که بچه ها نامه اعتراضی به مدیریت نوشتن.. درس دادنشون هم در حد بازنویسی بدیهیات یا اثبات های بی مورد بود..Angry آزمون ها هم پر از غلط بود اکثرا

RE: در کدام موسسه ثبت نام می کنید؟ - farima69 - 01 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۲ ق.ظ

میشه هزینه ی کلاساتونو هم بگین؟