سوال درباره دفترچه و ازمون و ثبت نام کنکور ارشد ۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
شمسی پور جزء کدام دسته است؟ - rascal1364 - 24 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۲۱ ق.ظ
سلام قبلا وابسته به آموزش پرورش بود تازه ماله وزارت علوم شده اگه من باشم دومی رو انتخاب می کنم |
RE: فوری فوری لطفا کمک کنید - imi - 24 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۱۶ ق.ظ
سلام احتمال زیاد مشکل شما از طرف آی اس پی تون هست. مثل خود من. من از آسیا تک استفاده می کنم. بعضی وقتها یه سری سایتها بالا نمیان. بعضی وقتها هم درست میشن. راه حل: ۱/ زنگ بزنید آی اس پی و مشل رو بگین بهشون تا درستش کنن. من این کار رو قبلا کردم، یه چند روزی درست شد و بعد دوباره مثل اول شد. ۲/ از وی پی ان استفاده کنید. این بهترین راه است. البته همه وی پی انی جواب نمیده. مثلا از آمریکا جواب نمیده ولی با وی پی ان آلمان به راحتی همه سایت هایی که قبلا نمی اومدن، باز میشن. از جمله سنجش. الان ساعت ۹/۱۱ صبح سه شنبه (۲۴ ام) هست و سایت سنجش به طور عادی بالا برای من بالا نمیاد ولی با وی پی ان آلمان بالا میاد. |
شمسی پور جزء کدام دسته است؟ - هاتف - ۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۳۰ ق.ظ
بابا حتما باید بیای اینجا تاپیک بدی آبروی مارو ببری آموزشکده های فنی و حرفه ای وابسته به دانشگاه فنی و حرفه ای زود پاک اش کن آبرو داریم |
شمسی پور جزء کدام دسته است؟ - موج - ۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۱۷ ق.ظ
(۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۳۰ ق.ظ)هاتف نوشته شده توسط: بابا حتما باید بیای اینجا تاپیک بدی آبروی مارو ببری اتفاقا شمسی پوری بسیار موفق داشتیم و خواهیم داشت مایه افتخاره |
RE: شمسی پور جزء کدام دسته است؟ - pos - 24 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۴۰ ب.ظ
نقل قول: بابا حتما باید بیای اینجا تاپیک بدی آبروی مارو ببری Big Grin واقعا بابا شمسی پور با این همه ابهتش کلی کلاس داره. به قولی آقای عادلی نیا اینجا قبولی ارشد سراسریش از دانشگاهایی مثل امیرکبیر بیشتر هست نقل قول: اتفاقا شمسی پوری بسیار موفق داشتیم و خواهیم داشت مثلا یکیش خود من |
کمک در ثبت نام کارشناسی ارشد بند ۲۲ - mosaferkuchulu - 24 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۵۵ ب.ظ
بچهها عکس و هم می شه ویرایش کرد؟ |
شمسی پور جزء کدام دسته است؟ - هاتف - ۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۰۴:۲۵ ب.ظ
باز خدا بیامرزه پدر اونی که امسال اونو تبدیل به دانشکده کرد. وگرنه باید می نوشتم آموزش دکه وابسته به آموزش و پرورش! اونی که از اینجا ارشد دولتی قبول میشه یه شاهکاره |
شمسی پور جزء کدام دسته است؟ - mosaferkuchulu - 24 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۳۱ ب.ظ
این شمسی پوریا مثل اینکه مانشت و تصرف کردنا! |
شمسی پور جزء کدام دسته است؟ - هاتف - ۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ ب.ظ
پرچم بالاست |
RE: شمسی پور جزء کدام دسته است؟ - pos - 24 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۲۰ ب.ظ
نقل قول: اونی که از اینجا ارشد دولتی قبول میشه یه شاهکاره Big Grinیعنی میگی من یک شاهکارم |
RE: سوال درباره دفترچه و ازمون و ثبت نام کنکور ارشد ۹۱ - aatwo - 24 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۴۴ ب.ظ
میشه یکی لطف کنه بگه سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی با واحدهای دانشگاه آزاد چه فرقی داره! |
ثبت نام ارشد ۹۱-ابهامات - aatwo - 25 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۳۲ ب.ظ
سلام میشه یکی بگه این یعنی چه سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی یکی راهنمایی کنه |
ثبت نام ارشد ۹۱-ابهامات - Fardad-A - 27 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ ق.ظ
من هم نمیدونم. از دوستاتون بپرسید یا یکیش رو انتخاب کنید. ممکنه وقتی اولی را انتخاب میکنید لیست واحدها بیاد و نام واحد شما نبلشه و ناچارا" برگردید دومی را انتخاب کنید. البته زیاد هم مهم نیست. یکیش را بزنید و در سایت سنجش سوال کنید اگه اشتباه بود در فرصت ویرایش ،درستش کنید. |
ثبت نام ارشد ۹۱-ابهامات - mamat - 27 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۱۳ ق.ظ
من که ثبت نام کردم همچین چیزی ندیدم. یک لینک گذاشته بودن که بعد عبارت دانشگاه ازاد رو نوشتم وجستجو کردم بعد از باز شدن لیست دانشگاه آزادها رو به تفکیک واحدها کد زده بودند از اونجا من کد مربوط به دانشگاه آزاد تبریز رو انتخاب کردم. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. این پایین هم لیست دانشگاه ازادها رو بعد جستجو گذاشتم |
کمک تا مهلت ثبت نام تموم نشده ! - Only_God - 27 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۲۰ ب.ظ
سلام من می خوام آیتی امتحان بدم و چند روز پیش آیتی ثبت نام کردم، اما الان می خوام نرم افزارم ثبت نام کنم، من رشته اصلی رو آیتی زدم ولی اگه الان بخوام نرم افزار ثبت نام کنم مگه نباید نرم افزار رشته اصلی و آیتی رشته دوم باشه ،خب چه طور ثبت نام کنم ؟ علاقه مندی هم می خوام ثبت نام کنم اونو چه طور ثبت نام کنم ؟ چه کار کنم ؟ |