کتاب CLRS - نسخهی قابل چاپ |
RE: CLRS - 0291 - 04 مرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۲۹ ق.ظ
با سلام. من کتاب clrs جلد۱ ترجمه قلزم رو گرفتم با توجه به سرفصلهایی که دوستان در پاسخ های قبل گفته بودند تمامی سرفصلها در این جلد وجود داره(تا فصل ۲۶(جریان ماکزیمم)) بااین وجود اولا نظرتون درباره این ترجمه چیه؟ وثانیا آیا لازمه جلد دوم رو هم تهیه کنم؟ با تشکر. |
CLRS - shobair87 - 04 مرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۰۴ ب.ظ
(۰۴ مرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۲۹ ق.ظ)۰۲۹۱ نوشته شده توسط: با سلام.من انتشارات نص رو گرفتم می گفتن ترجمش روون تره البته قلزم همون یک حجلدش هم کلفت تره احتمالا کافی باشه بنظرم خوب باشه از همه بهترش زبان اصلیشه البته اگر وقت و حوصله و حس خوندنش باشه. من جلد جلد یک رو گرفتم وقتی خواستم جلد دوم رو هم بگیرم با خودم گفتم بشین همین یک جلدش رو بخون بعد میری جلد دو رو میخری به شما هخم همین پیشنهاد می کنم شما فعلا همین یک جلد رو بخون احتمالا تا اون موقع اگر قرار باشه جلد دومی بیاد حتما چاپ میشه!! |
RE: CLRS - Masoud05 - 04 مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۰۲ ب.ظ
می ترسم تا خود روز کنکور راجع به این کتاب و ترجمه اون صحبت کنید، بچهها سریع دستبکار بشید (۱۱ مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۲۷ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: از روی یه جزوه کنکوری مطالب و نکتهها رو بخون بعد یه نگاه کلی به اون فصل تو CLRS بنداز اگه مطلبی بود که نخونده بودی و به نظرت می تونست سوال کنکور باشه اون مطالب رو هم بخون. تمرینا رو که حتما بخون ولی اگه متنو یه نگاهی بندازی بد نیست! بچهها بهترین جواب ممکنه هیمنه که لونا خانم گفته. |
CLRS - Passerby - 06 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۶ ب.ظ
سلام. من کتاب انتشارات خوارزمی رو دارم شنیدم یک سری از فصل هارو نداره. از دوستان کسی هست که بدونه چه مباحثی رو کم داره؟ به نظرتون این مباحث رو از کدوم کتاب بخونم؟ |
حل تمرین CLRS - aminamini - 09 مرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۳۵ ب.ظ
دوستان سلام امیدوارم خوب باشید این لینک رو دیدم که مربوط به حل المسائل کتاب CLRS بود و گفتم اینجا بذارم البته ببخشید اگه یه مقدار قدیمه اما بالاخره بد نیست مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. برای دانلود روی solution.pdf و oldsolution.pdf کلیک کنید. اگه بقیه دوستان هم لینک جدیدی دیدن بذارن تا هم استفاده کنن با تشکر |
RE: حل تمرین CLRS - Masoud05 - 09 مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۳۲ ب.ظ
دوست عزیز لطفاً ارسال تکراری نزارین حداقل چند جای سایت این مطلب رو گزاشتن یه نگاه به لینک زیر بکنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. در اینجا یه حل تمرین قویتر گزاشته شده به هر حال از شما بابت ارسالتون ممنونم فقط کمی در ارسالهاتون دقت داشته باشید. |
CLRS - mahdikoochooloo - 03 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۳۶ ق.ظ
بهتر نیست بجای سی ال آر اس فقط تمارین این کتاب + داده ساختار های قدسی رو بخونیم؟ اینطوری یک تیر و چند نشان زدیم |
CLRS - kavehn - 03 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۳۷ ب.ظ
سلام. کتاب انتشارات نص گرفتم، متاسفانه اشتباه های تایپی زیاد دارد. احتمالا اکثرا اشتباهات چاپی هستند! مثلا سر قضیه اصلی برای بدست آوردن پیچیدگی زمانی روابط بازگشتی کلا قضیه اصلی را بنا به مشکلات تایپی اشتباه بیان کرده است! پیشنهاد: کتاب clrs حتما به همراه نسخه اصلی بخونین. فقط وقتی می بینین نمی فهمین چی گفته به نسخه اصلی مراجعه کنید تا مشکل شما رفع شود . بهترین آرزوها |
CLRS - fatima1537 - 20 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۴۵ ق.ظ
در جواب سئوال commasoud: ترجمه دهقان طرزه خوبه.چون خودم رفتم کتابفوشی و هر سه تا ترجمه جدید(ویرایش۳) رو مطالعه کردم.فرق چندانی نداشتند ولی من دهقان رو بیشتر پسندیدم.البته بعضیها میگن اشکالاتی هم داره.کتاب ترجمه ای بی اشکال که توزمینه کامپیوتر تقریبا نیست |
RE: CLRS - Masoud05 - 20 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۲۷ ب.ظ
لطفاً دیگه راجع به ترجمه کتاب CLRS بحث نکیند( توی بخش های زیادی راجع بهش بحث شده . اصلاً فکر کنم تا فردای کنکور گیر این هستید کدومش رو بخرین ) |
مسائل حل نشده سی ال ار اس - ۲۰۶۳ - ۳۱ شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۵۰ ب.ظ
کسی نمیدونه واسه مسائل حل نشده سی ال چه کتاب یا سایت یا منبعی وجود داره؟ |
CLRS روان نیست - cprogrammer - 31 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۲۱ ب.ظ
کتاب CLRS رو گرفتم، ولی خیلی خوب متوجه نمی شم،و خیلی هم زیاده ،فکر می کنم وقت نمی شه که همشو بخونم ،لطفا راهنمایی کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
CLRS روان نیست - popp - 31 شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۱۹ ب.ظ
من تازه میخوام بخونم . از کدوم ترجمه میخونی؟ |
CLRS روان نیست - cprogrammer - 31 شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۲۸ ب.ظ
سلام ترجمه حسین ابراهیم زاده قلزم |
CLRS روان نیست - ۵۴m4n3h - 31 شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۳۱ ب.ظ
به نظر من خوندن ترجمه هاش خیلی سختتر از خوندن زبان اصلیش هست! منم فکر نمی کنم فرصت بشه کلش رو بخونید ... اگه بتونید تمرین هاش رو حل کنید خوبه ... و به نظرم کتاب الگوریتم هادی یوسفی یه خلاصهی مفیدی از CLRS هست و بسیاری از تمرین های خوبش رو حل کرده ... می تونید از روی یه کتاب کم حجمتر بخونید و هر جا فکر کردید متوجه نشدید، به CLRS مراجعه کنید ... |