تالار گفتمان مانشت
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - neda_Network - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ب.ظ

من دوسندارم برم مشهد و انقد دور باشم از کسایی که دوسشون دارم دارم دق میکنم خدا

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ب.ظ)mina.1 نوشته شده توسط:  پیام روابط عمومی : ۱۳۹۳/۰۶/۱۳

اعلام نتایج آزمون دکترا و ارشد حدودا اواسط هفته اینده اعلام میشود علت تاخیر اعلام نتایج ، رشته محلهای جدیدی است که توسط وزارت علوم به تصویب رسیده است و به تازگی به معاونت سنجش و پذیرش اعلام شده تا داوطلبین در این رشته محلها نیز مورد بررسی قرار بگیرند./

دیگه اعصاب برام نگذاشتن ......
اینا دقیقا کجا اعلام کردن؟

RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - ahmad654321 - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ب.ظ

هر که طاووس خواهد جر هندوستان کشد

علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - H-Arshad - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ب.ظ

خانم ندا
به نظرم دانشگاه ازاد براتون بهتره
مسافت طولانی ادم رو داغون میکنه . من خودم تجربه اش دارم. ادم رو فرسوده میکنه

RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - ahmad654321 - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ب.ظ

اگه می خوای بری واسه دکتری همون مشهد رو برو چون تو مصاحبه تا می گی ازاد بودم ۸۰ درصد شانست کم میشه و مجبوری دکترا رو هم همون آزاد ادامه بدی

علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - npour - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ب.ظ

ندا جان، علوم تحقیقات یا قزوین خیلی خوبه

RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - neda_Network - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ب.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:  خانم ندا
به نظرم دانشگاه ازاد براتون بهتره
مسافت طولانی ادم رو داغون میکنه . من خودم تجربه اش دارم. ادم رو فرسوده میکنه
من از راه دور متنفرم تهرانم دوره برام اما نه اندازه مشهد چیکنم وقتی هنوز نتیجه را نزدنAngry

علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - Mohammad_OM - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ب.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:  چه ربطی به قوی ضعیف داره؟ کافیه قبل از اینکه شرط پشت where دستور delete رو بذارن، دستشون بره روی اینتر، تمومه دیگه،اشتباه پیش میاد توی کار، بلکه یه بکاپ داشته باشن از دیتابیسشو

جدا فکر می کنید این کارا رو با کوئری نوشتن انجام می دن ؟ :o
اینا از نرم افزار های خیلی پیشرفته استفاده می کنن ...

RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - ahmad654321 - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ

همین والا اخه دیلیت و فلان چه ربطی به سیستم اونا داره ، اینچیزای که تو دانشگاه خوندین مثه یه قطره بوده از اقیانوس .

علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - Mohammad_OM - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ب.ظ

بچه ها با این شماره ۲۳۵۳۳۰ تماس بگیرید بگید کی میاد جوابا، یک نفر زنگ زدن فایده نداره . . .

RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - ahmad654321 - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ب.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ب.ظ)farhadariaei نوشته شده توسط:  
(13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط:  اگه می خوای بری واسه دکتری همون مشهد رو برو چون تو مصاحبه تا می گی ازاد بودم ۸۰ درصد شانست کم میشه و مجبوری دکترا رو هم همون آزاد ادامه بدی
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟​؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبلا مفصلا بحث شده تو مانشت بگردید پیدا می کنید . در همین حد بدونید که شانس قبولی در دانشگاه سراسری با مدرک ارشد آزاد ۵ در صده . قسمت مصاحبه هارو جستجو کنید

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ب.ظ)Mohammad_OM نوشته شده توسط:  بچه ها با این شماره ۲۳۵۳۳۰ تماس بگیرید بگید کی میاد جوابا، یک نفر زنگ زدن فایده نداره . . .
میگه ۱۵ شهریور به بعد ولی بازم بزنید

علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - ahmad654321 - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ب.ظ

این هم لینک مربوطه در مورد سوال دکتری با مدرک ارشد آزاد

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - mina.1 - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ب.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:  من دوسندارم برم مشهد و انقد دور باشم از کسایی که دوسشون دارم دارم دق میکنم خدا

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ب.ظ)mina.1 نوشته شده توسط:  پیام روابط عمومی : ۱۳۹۳/۰۶/۱۳

اعلام نتایج آزمون دکترا و ارشد حدودا اواسط هفته اینده اعلام میشود علت تاخیر اعلام نتایج ، رشته محلهای جدیدی است که توسط وزارت علوم به تصویب رسیده است و به تازگی به معاونت سنجش و پذیرش اعلام شده تا داوطلبین در این رشته محلها نیز مورد بررسی قرار بگیرند./

دیگه اعصاب برام نگذاشتن ......
اینا دقیقا کجا اعلام کردن؟

سیستم پرسش
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - marria - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۴ ب.ظ

اه....یعنی از الان داره دانشگاه ازاد بازی در میاره....هیچیش رو اصول نیست...دوستان به نظرتون مجازی خواجه نصیر رشته مهندسی مواد بهتر از دانشگاه ازاد واحد علوم تحقیقات رشته مهندسی پزشکی هست؟

RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - Pegasus - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ب.ظ

(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۴ ب.ظ)marria نوشته شده توسط:  اه....یعنی از الان داره دانشگاه ازاد بازی در میاره....هیچیش رو اصول نیست...دوستان به نظرتون مجازی خواجه نصیر رشته مهندسی مواد بهتر از دانشگاه ازاد واحد علوم تحقیقات رشته مهندسی پزشکی هست؟

مساله نوع رشته به خودتون بستگی داره اما از نظر دانشگاه من بودم میرفتم مجازی خواجه نصیر

علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - مورتن - ۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۲ ب.ظ

همینکه مجازی رو با آزاد مقایسه هم بکنه آدم جرات میخواد. مجازی رو خیلی جاها دانشگاهم نمیدونن. علوم تحقیقات دانشگاه آزاد با برخی از دولتیها رقابت میکنه.