![]() |
به چی فکر می کنی؟ - نسخهی قابل چاپ |
به چی فکر می کنی؟ - atenaa - 27 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۳۴ ب.ظ
به اینکه این همه درس خوندم یعنی قبول میشم؟ ازمون امروز نا امیدم کرد ![]() این همه زحمت بکش اما نتیجه نداشته باشه واقعا نا امید کننده است |
به چی فکر می کنی؟ - Abrekhoshhal - 27 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ ب.ظ
به این دنیااای عجیب !! انگاار بعضی چیزا رو اول ازت میگیره تا یه چیز دیگه بهت بده(یه چیز با ارزش تر) امااااا اما نمی فهمیم وو رو اولی کلیک میکنیم !! این میشه که بهت اولی وو میده !!! اونوقت می فهمی که چه اشتباهی کردی !! |
RE: به چی فکر می کنی؟ - blackhalo1989 - 27 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ ب.ظ)Abrekhoshhal نوشته شده توسط: کلیک میکنیمکلید درسته. مگه radio buttonه که روش کلیک می کنید. ![]() به اینکه کی میشه این اولین شب آرامش من (فارغ التحصیلی) فرا برسه. |
به چی فکر می کنی؟ - Abrekhoshhal - 27 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۵۷ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(27 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ ب.ظ)Abrekhoshhal نوشته شده توسط: کلیک میکنیمکلید درسته. مگه radio buttonه که روش کلیک می کنید. یعنی به اون اولیه گیر میدیم ! !! |
RE: به چی فکر می کنی؟ - انرژی مثبت - ۲۸ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ق.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: به اینکه کی میشه این اولین شب آرامش من (فارغ التحصیلی) فرا برسه.ان شالله به زودی و بعدش دلتون براش تنگ می شه! حتی استرس هاش ![]() |
RE: به چی فکر می کنی؟ - blackhalo1989 - 28 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۳۷ ق.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:تجربه نشون داده من دلم برای چنین چیزایی تنگ نمیشه. دلم تنها برای لحظات خوب گذشته تنگ میشه.(27 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۲۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: به اینکه کی میشه این اولین شب آرامش من (فارغ التحصیلی) فرا برسه.ان شالله به زودی و بعدش دلتون براش تنگ می شه! حتی استرس هاش ![]() |
RE: به چی فکر می کنی؟ - good-wishes - 28 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ب.ظ
به اینکه خدایا هیچ وقت نذار به جایی برسم که کسی رو به خاطر کاری که نکرده ملامت کنم نذار به جایی برسم که اشتباهات خودم رو نبینم و نقش خودم در بروز مشکلات رو نادیده بگیرم و با بی انصافی تمام دیگران رو مقصر بدونم نذار زبانم جز به حقیقت باز بشه نذار غرور و خود برتر بینیم به حدی برسه که .... آه از آدمهایی که وقتی اسب سرکش غرور و کبرشون می تازه ... آه خدایا در این عید پیش رو قلب ما رو مثل قلب پیامبرت رئوف و اخلاق ما رو مثل اسوه حسنه اخلاق نیکو کن . آمین |
به چی فکر می کنی؟ - FAAL - 28 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ
اینکه کاش خیلی زودتر بعضی چیزها را می فهمیدم. باینکه ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه است ولی بعضی وقتها تا میام بفهمم که باید ماهی بگیرم ،ماهی دیگه باقی نمونده. |
همین الان داری به چی فکر میکنی؟ - Parham000 - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ب.ظ
به اینکه امسال چقدر زود گذشت و ۴ شنبه سوری کجا برم ![]() |
RE: همین الان داری به چی فکر میکنی؟ - good-wishes - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۴ ب.ظ
به اینکه یه تاپیک دیگه به همین شکل داریم : ) و چی شد که همونو ادامه ندادید ؟! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
به چی فکر می کنی؟ - Autumn.Folio - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ب.ظ
به این که چقدر انسانهای خوب دوروبرم هستن که میشه با فکر کردن به کارهاشون، مهربونیهاشون که برات میکنن تمام تلخیهایی که از این روزهای غریب برام شیرین میشه. خدایا بابت همه اینها متشکرم، بابت همه غمها هم متشکرم که میتونه برام دوستای خوبم رو نشون بده. ![]() این چند بیت شعر هم از استاد شهریار برای دوستای خوبم که در حقم لطف کردن و با حرفهاشون خوشحالم کردن از غم جدا مشو که غنا می دهد به دل *** اما چه غم غمی که خدا می دهد به دل گریان فرشته ایست که در سینه های تنگ *** از اشک چشم نشو و نما می دهد به دل تا عهد دوست خواست فراموش دل شدن *** غم می رسد به وقت و وفا می دهد به دل |
همین الان داری به چی فکر میکنی؟ - Parham000 - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۲ ب.ظ
دوستان شما ها به چیزی فکر نمیکنید!!! موضوع من اینه که(( الان داری به چی فکر میکنی)) موضوع دوسته خوبم اینه که ((به چی فکر میکنی)) بهر حال جوابای جالبی رو با هم میخونیم. |
همین الان داری به چی فکر میکنی؟ - Eh3SAN - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۹ ب.ظ
به این که بعد کنکور چقد خوش بگذرونم و کجاها برم |
به چی فکر می کنی؟ - Breeze - 02 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۷ ق.ظ
به حماقت هام تو تموم زندگی .. به اینکه چقدر بساط سوء استفاده برای همه رو فراهم کردم و اجازه دادم که منو بازیچه برای رسیدن به مقاصدشون قرار بدن .. به اینکه آدما چه زود یادشون میره که کی دوستشون بود و کی دل سوزونده همیشه واسشون ! ![]() به اینکه کاش یه بار یاد بگیرم .. یه ذره گرگ بودن رو یاد بگیرم ![]() |
به چی فکر می کنی؟ - blackhalo1989 - 02 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ ق.ظ
تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد اگه یه موقع راجع به یه مساله ای چیزی نمی دونستید بهتره چیزی نگید وگرنه خودتون رو ضایع کردید. |