تالار گفتمان مانشت
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - alma90 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ب.ظ

منم انتخاب اولم ساری قبول شدم

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - behnam8811413 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ

هورااااا
شبکه علوم تحقیقات

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - virtual girl - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ

وااااااااااااااااااای خداااااا شکرت من قبول شدمممممممممممممم
شبکه های کامپیوتری واحد قزوین انتخاب اولمووووو جییییییییییییییغ

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Pegasus - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ

قبوووووووووووووووووووووووللللللللللللل شددددددددددددددددممممم
انتخاب اول قزوین نرم افزار

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - bahman.pm - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ

منم علوم تحقیقات تهران قبول شدم

رتبه ۷۷

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - To-67 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ب.ظ

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
[/img]
اینم کارنامه رفیقم

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - samang - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ب.ظ

کسایی که علوم تحقبقات شبکه قبول شدن درصداشون رو میگن؟

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - hnarghani - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ب.ظ

منم علوم تحقیقات تهران نرم افزار قبول شدم..خدایا شکرت

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - m_ok - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ب.ظ

چقدر خوبه ! بعد نتایج آزاد ۹۹% خوشحالن ...الهی آمین

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - bahar_engineer - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۸ ب.ظ

انتخاب اولم علوم تحقیقات - هوش مصنوعی
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
رتبه ۷۸

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Yektax - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۸ ب.ظ

همه قبول شدیم لول

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - overactive - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۸ ب.ظ

-------------------

هم کلاس شدیم!!!!!

منم انتخاب اول ساری قبول شدم Smile

RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - To-67 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ب.ظ

کارنامه رفیقم الان دیدم
کسی اراک قبول شده

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mm123456789 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ب.ظ

دوستان علوم تحقیقات رشت قبول شدم

رتبم هم شد ۳۶

زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ayubes - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ب.ظ

من علوم تحقیقات تهران
زبان سفید
مشترک ۴۲
مدیریت ۲۰
پایگاه ۳۱/۷۰
هوش ۳۷
سیتم ۲۸/۴
معماری ۴۲
رتیه ۲۸