زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - alma90 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ب.ظ
منم انتخاب اولم ساری قبول شدم |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - behnam8811413 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ
هورااااا شبکه علوم تحقیقات |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - virtual girl - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ
وااااااااااااااااااای خداااااا شکرت من قبول شدمممممممممممممم شبکه های کامپیوتری واحد قزوین انتخاب اولمووووو جییییییییییییییغ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Pegasus - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ
قبوووووووووووووووووووووووللللللللللللل شددددددددددددددددممممم انتخاب اول قزوین نرم افزار |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - bahman.pm - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ
منم علوم تحقیقات تهران قبول شدم رتبه ۷۷ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - To-67 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ب.ظ
[img] مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. [/img] اینم کارنامه رفیقم |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - samang - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ب.ظ
کسایی که علوم تحقبقات شبکه قبول شدن درصداشون رو میگن؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - hnarghani - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ب.ظ
منم علوم تحقیقات تهران نرم افزار قبول شدم..خدایا شکرت |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - m_ok - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ب.ظ
چقدر خوبه ! بعد نتایج آزاد ۹۹% خوشحالن ...الهی آمین |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - bahar_engineer - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۸ ب.ظ
انتخاب اولم علوم تحقیقات - هوش مصنوعی هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا رتبه ۷۸ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Yektax - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۸ ب.ظ
همه قبول شدیم لول |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - overactive - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۸ ب.ظ
------------------- هم کلاس شدیم!!!!! منم انتخاب اول ساری قبول شدم |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - To-67 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ب.ظ
کارنامه رفیقم الان دیدم کسی اراک قبول شده |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - mm123456789 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ب.ظ
دوستان علوم تحقیقات رشت قبول شدم رتبم هم شد ۳۶ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ayubes - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ب.ظ
من علوم تحقیقات تهران زبان سفید مشترک ۴۲ مدیریت ۲۰ پایگاه ۳۱/۷۰ هوش ۳۷ سیتم ۲۸/۴ معماری ۴۲ رتیه ۲۸ |