|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 15 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ق.ظ
حال جوجه ها خوب شده... خیلی ریزن، جوجه سه روزه هستن. من که تا حالا ندیده بودم
بهشون تو نعلبکی آب داده بودن اونام انقدر ریزن افتاده بودن تو آب و خیس شده بودن بعدش با سشوار خشکشون کرده بودن بخاطر این حالشون بد شده بود وقتی دیدمشون خیلی ناراحت کننده بود خیــــــــــــــلی
بردمشون بیرون هوای آزاد خوردن و خوب شدن کم کم.... ولی مگه دیشب میگذاشتن ما بخوابیم... انقدر جیک جیک کردن
بعد اینکه سرحال شده بودن یه کارایی میکردن!!! یکیشون پای اون یکی رو با نوکش گرفته بود و میکشید اونم هی پاشو پس میکشید... خیلی خنده دارن حالا اگر شد عکسشون رو براتون میگذارم... خیلی خیلی ناز و کوچولو هستن
باید از نو شروع کرد... من مطمئنم که میشه، البته که با تلاش
خدایا مثل همیشه... یارم باش... کنارم باش
دلم یه چیز دیگه هم میخواد... میخواد دوباره برم سرکار
ولی قول دادم تا دفاع نکردم، نرم سرکار
حس خوبیه وقتی آدم کار میکنه و کلی چیز جدید یاد میگیره و دستشم تو جیب خودشه هر چند کم بود ولی لذت بخش بود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - tabassomesayna - 15 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ب.ظ
ﻣﺮﺩﯼ ﺩﺭ ﮐﺎﺭﺧﺎﻧﻪ ﺗﻮﺯﯾﻊ ﮔﻮﺷﺖ ﮐﺎﺭ ﻣﯽﮐﺮﺩ. ﯾﮏ ﺭﻭﺯ که به تنهایی ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺮﮐﺸﯽ ﺑﻪ ﺳﺮﺩﺧﺎﻧﻪ ﺭفته بود در ﺳﺮﺩﺧﺎﻧﻪ ﺑﺴﺘﻪ ﺷﺪ ﻭ او ﺩﺭ ﺩﺍﺧﻞ سردخانه گیر افتاد. آخر وقت کاری بود. ﺑﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﻭ ﺷﺮﻭﻉ ﺑﻪ ﺟﯿﻎ ﺩﺍﺩ ﮐﺮﺩ ﺗﺎ ﺑﻠﮑﻪ ﮐﺴﯽ ﺻﺪﺍﯾﺶ ﺭﺍ ﺑﺸﻨﻮﺩ ﻭ ﻧﺠﺎﺗﺶ ﺑﺪﻫﺪ ﻭﻟﯽ ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﮔﯿﺮ ﺍﻓﺘﺎﺩﻧﺶ ﺩﺭ ﺳﺮﺩﺧﺎﻧﻪ ﻧﺸﺪ.
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ۵ ﺳﺎﻋﺖ، ﻣﺮﺩ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﻣﺮﮒ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻧﮕﻬﺒﺎﻥ ﮐﺎﺭﺧﺎﻧﻪ ﺩﺭ ﺳﺮﺩﺧﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻣﺮﺩ ﺭﺍ ﻧﺠﺎﺕ ﺩﺍﺩ. ﺍﻭ ﺍﺯ ﻧﮕﻬﺒﺎﻥ ﭘﺮﺳﯿﺪ ﮐﻪ ﭼﻄﻮﺭﺷﺪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺳﺮﺩﺧﺎﻧﻪ ﺳﺮ ﺯﻧﺪﻧﺪ. ﻧﮕﻬﺒﺎﻥ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ: «ﻣﻦ ۳۵ ﺳﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭﺧﺎﻧﻪ ﮐﺎﺭ ﻣﯽﮐﻨﻢ ﻭ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻫﺰﺍﺭﺍﻥ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﺧﺎﻧﻪ ﻣﯽﺁﯾﻨﺪ ﻭ ﻣﯽﺭﻭﻧﺪ.
ﻭﻟﯽ ﺗﻮ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻣﻌﺪﻭﺩ ﮐﺎﺭﮔﺮﻫﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﯽ ﮐﻪ ﻣﻮﻗﻊ ﻭﺭﻭﺩ ﺑﻪ ﻣﺎ ﺳﻼﻡ ﻭ ﺍﺣﻮﺍﻟﭙﺮﺳﯽ ﻣﯽﮐﻨﯽ ﻭ ﻣﻮﻗﻊ ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﻣﺎ ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻈﯽ ﻣﯽﮐﻨﯽ و ﺑﻌﺪ ﺧﺎﺭﺝ ﻣﯽﺷﻮﯼ. ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺯ ﮐﺎﺭﮔﺮﻫﺎ ﺑﺎ ﻣﺎ ﻃﻮﺭﯼ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻧﯿﺴﺘﯿﻢ. ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻫﻢ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻗﺒﻞ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺳﻼﻡ ﮐﺮﺩﯼ ﻭﻟﯽ ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻈﯽ ﮐﺮﺩﻥ تو ﺭﺍ ﻧﺸﻨﯿﺪﻡ.
برای همین ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﯾﺎﻓﺘﻦ ﺗﻮ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﺧﺎﻧﻪ ﺳﺮﯼ ﺑﺰﻧﻢ. ﻣﻦ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺍﺣﻮﺍﻟﭙﺮﺳﯽ ﻫﺮ ﺭﻭﺯﻩ ﺗﻮ ﻫﺴﺘﻢ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﺗﻮ ﻣﻦ ﻫﻢ ﮐﺴﯽ ﻫﺴﺘﻢ ﻭ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻡ.»
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hamedio - 15 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ب.ظ
چقدر خوبه آدم مغرور نباشه
با همه تعامل داشته باشه
همیشه عاشق تعامل سازنده بودم ولی بهش نرسیدم نمیدونم چرا
فکر کنم مشکل از منه نه کس دیگه
همین که فهمیدم مشکل از منه خودش کلیه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mohammad.ardeshiri - 15 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۰ ب.ظ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - خانه سبز - ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ب.ظ
به شرطی که فافا بخری یدونه برا بابا بخری...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fa_shinobi - 15 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ
یعنی نظام بی سروسامون تر از نظام وظیفه نیست. یه ماه دارم میدوئم که اینو دو ماه بندازم عقب آخر نشد. به خاطر دو هفته (شایدم کمتر، یه هفته) باید بریم سربازی. فقط خرج میذارن رو دست آدم و برنامه ریزی زندگی آدمو میریزن بهم. نه واسه خودشون سود داره نه ما.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - didar - 15 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ب.ظ
دلم بد جوری گرفته ......
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 15 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ب.ظ
خجالت آوره!! همین دیروز بود که وزیر بهداشت دکتر قاضی زاده هاشمی توی تلویزیون گفت که به ماست و شیر پرچرب،روغن پالم اضافه میشه و قراره به زودی اسامی شرکت های تولیدی متخلف اعلام بشه!
اما امروز خیلی شیک سنخگوی سازمان غذا و دارو (خانم ؟) توی اخبار گفت که تاکنون گزارش رسمی از وجود روغن پالم در شیر دریافت نکرده اند!!
حالا پشت پرده این قضایا چیه خدا میدونه.... تهدید بعضی از این شرکتا؟ رشوه به سازمان غذا و دارو؟ تهدید وزیر؟ ....؟؟؟
تو این مملکت همه به فکر چاپیدن دیگران و سودجویی خودشونن! مال حروم هم خیلی خوب از گلوشون پایین میره!!
یه نفرم که میاد افشا گری میکنه سریع خاموشش میکنن.. خدا نگذره ازشون!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 15 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ب.ظ
ولی خب درسته، دوست داداشم تو یکی از این کارخونه هاست، گفته محصول پر چرب استفاده نکنید، که ما اصلا استفاده نداشتیم
یکی از دوستامم که صنایع غذایی خونده و چندتا شرکت تا حالا رفته، میگه تو این شرکتا برید حالتون به هم میخوره خیلی خیلی بده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - خانه سبز - ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ
حالا فقط کاش این بود
بچه هایی که رفتن کارخونه رب گوجه فرنگی یا کنسرو سازی یا ساندیس یا ابلیمو یا مرغداری یا پرورش ماهی ببینین اونا چی میگن دیگه سوسیس و کالباسم فاکتور گرفتم...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 15 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲ ب.ظ
طولانیه، ولی ارزش خوندن داره...
از طرف خدا...
می دانم هر از گاهی دلت تنگ می شود.
همان دل های بزرگی که جای من در آن است،
آن قدر تنگ می شود که حتی یادت می رود من آنجایم.
دلتنگی هایت را از خودت بپرس و نگران هیچ چیز نباش!
هنوز من هستم.
هنوز خدایت همان خداست!
هنوز روحت از جنس من است!
اما من نمی خواهم تو همان باشی!
تو باید در هر زمان بهترین باشی.
نگران شکستن دلت نباش!
می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند.
و جنسش عوض نمی شود ...
و می دانی که من شکست ناپذیر هستم ...
و تو مرا داری ...برای همیشه!
چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازد ...
چون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای ...
چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم،
صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام!
درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم!
دلم نمی خواهد غمت را ببینم ...
می خواهم شاد باشی ...
این را من می خواهم ...
تو هم می توانی این را بخواهی. خشنودی مرا.
من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم)
و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود ...
نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.
شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟
اما، نه من هم دل به دلت بیدارم!
فقط کافیست خوب گوش بسپاری!
و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 15 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ
(۱۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: ولی خب درسته، دوست داداشم تو یکی از این کارخونه هاست، گفته محصول پر چرب استفاده نکنید، که ما اصلا استفاده نداشتیم
یکی از دوستامم که صنایع غذایی خونده و چندتا شرکت تا حالا رفته، میگه تو این شرکتا برید حالتون به هم میخوره خیلی خیلی بده
غیر از شیر و لبنیات،توی پنیر پیتزای فرآوری شده(پروسس) و توی قنادی ها برای کیک های خامه ای شون از این روغن استفاده میشه. ولی چون این دو تا قلم مصرفشون کمتره، چیزی نگفتن. اینو امروز از روزنامه جام جم خوندم.
مردم باید عاقل باشن و پرچرب نخرن! همین
وقتی مردم نخریدن و شیرا موند سر دستشون، شرکتای متخلف به این فکر میکنن که حالا چطوری شیر پرچربو جای کم چرب جا بزنیم به خورد مردم بدیم؟
نظارت درست حسابی نیس!
یه برنامه ای هم شبکه خبر چند وقت پیشا در مورد میزان سم به کار رفته تو محصولات کشاورزی نشون داد، اونم فقط چند روز رو آنتن بود!
بعد میگن سرطان زیاد شده!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 15 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ
۴ ساله اینجا عضو هستم. خیلی چیزا تغییر کرده . خیلی ها رفتن . نبود برخی ها خیلی حس میشه ... پس دیگه بودنمون،بدونشون حس نمیشه!!
نبودشون بودنمون رو کمرنگ میکنه...
بجای اونا افراد جدیدی اومدن، دوستای جدیدی پیدا کردن!! خوشبحالشون
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 16 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ق.ظ
(۱۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: ۴ ساله اینجا عضو هستم. خیلی چیزا تغییر کرده . خیلی ها رفتن . نبود برخی ها خیلی حس میشه ... پس دیگه بودنمون،بدونشون حس نمیشه!!
نبودشون بودنمون رو کمرنگ میکنه...
بجای اونا افراد جدیدی اومدن، دوستای جدیدی پیدا کردن!! خوشبحالشون
مسعود من هستم ولی نامحسوسم. اگرچه خیلی هم نیستم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hamid88 - 16 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۷ ق.ظ
تماااااااااااااااااام
وای خدا باورم نمیشه
..........!!!
|