گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamid88 - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ب.ظ
پایگاه مقسمی خوبه تمام |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sahar_rostami2 - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ق.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: سلام دوستانمن میرمو یا آخره هفته دیگه دسته پر برمیگردمو به قول مستر حمید۸۸ شبکه پایگاه و سیستم و هوشو که یکم از جونشون مونده رو میکشم! یا نه اصن برنمیگردم! توو تاپیک مهر میبینمتون دوستانه مهربون.. |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - soha1 - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ب.ظ
سلام به همگی پرانرژی باشید............. |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - atenaa - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:عزیزم من پک پارسه رو گرفتم کتاب پایگاهش رو میخوام ببرم عوض کنم(28 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ق.ظ)atenaa نوشته شده توسط: برای بار سوم میپرسمممممممممممم میخوام بدونم اگه کتاب دیگه ای هم قراره تغییر کنه صبر کنم یکدفعه عوضشون کنم منم نرمالسازی رو از سه تا منبع مختلف خوندم روحانی و مقسمی همین جزوه ابراهیمی مقدم هنو نتیجه ی خاصی نگرفتم |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - SnowBlind - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۰ ق.ظ)afshin18 نوشته شده توسط: با این اوضاع بخون بخونی که نوشتین کلا از خودم نا امید شدم افشین همه امید ما به تو هست برادر، انشاالله یک رقمی هستی ! |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - afshin18 - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۳ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ب.ظ)SnowBlind نوشته شده توسط:یه رقمی نه , فقط یک(28 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۰ ق.ظ)afshin18 نوشته شده توسط: با این اوضاع بخون بخونی که نوشتین کلا از خودم نا امید شدم من یک هوش تو هم یک نرم |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sharif92 - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۹ ب.ظ
اگه ۵ فصل اول کروس و راس رو واسه شبکه بخونم برا پوشش بقیه سرفصل ها چند فصل از پارسه بخونم؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Onix - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۳ ب.ظ)afshin18 نوشته شده توسط:(28 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ب.ظ)SnowBlind نوشته شده توسط:یه رقمی نه , فقط یک(28 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۰ ق.ظ)afshin18 نوشته شده توسط: با این اوضاع بخون بخونی که نوشتین کلا از خودم نا امید شدم نمیخوام ناامیدت کنم ؛ ولی واقعیت اینه که این دلخوشیا مال قبل از ورود من به این گرایش بود! ضمنا شهریور هم تموم شد ؛ میدونین بهترین بخش آغاز مهرماه برای ما کنکوریا چیه؟! اینکه یه ساعت ،ساعت رسمی کشور رو میکشن عقب و ما یه ساعت بیشتر وقت داریم برای کنکور آماده شیم! ینی در این حدیم! |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Pegasus - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ
سلام دوستان گل خودتون رو برای اعلام وضعیت آخر شهریور آماده کنین : ) |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - ka1366 - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۴ ب.ظ
سلااااااااام منم معماری تو مخم نمیره. قراره این ترم پاس کنم. کتاب پوران رو می خونم. کتاب بهتری هم هست؟ |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - master of net - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۲۰ ب.ظ
پارسه پایگاه داده جدید میده؟چطوری گیرش بیاریم؟؟؟! |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - nazanin_sh - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۳۸ ب.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۰۴ ب.ظ)nazanin2020 نوشته شده توسط: بچه های کیا مدار منطقی پورانو خوندن؟یا من زیادی تند خوندم یا شما کند خوندین من هر فصلش حدود ۱ ساعت و نیم ۲ ساعت نهایتا ۲ ساعت و نیم !!!!! البته اینم بگم که من منطقی رو قبلا یعنی پارسال با موریس عزیز (موریس مانو) خوندم |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - masoomeh_s - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۵ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ق.ظ)atenaa نوشته شده توسط:(28 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۱ ق.ظ)sellena نوشته شده توسط: درست اونی که میخواستم شد اتمام شبکه RoSs، سیستم حقیقت و گسسته گریمالدی سلام خسته نباشید به نطر من برای هوش از راسل بخونید و راهیان هم درکنارش بخونید.. (۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۴ ب.ظ)ka1366 نوشته شده توسط: سلااااااااام سلام مانو و پوران در کنار هم بهتر میشه مانو بیشتر توضییح داده . |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - nazanin_sh - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۲۵ ب.ظ
دوستان عزیز از شما دعوت به عمل می آید به این تاپیک نگاهی انداخته و در صورت امکان یاری فرمایید با تشکر مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. (یه سوتی دادم در حد اوووووووووووووووووه ) |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - azarakhsh1986 - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۳۵ ب.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ق.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:(25 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط:(25 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۲ ق.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: سلام دوستان سلام انشاله که موفق باشید پس یکی از عوامل ترافیک قم، هموطنان کنکوری اهوازی هستن |