یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نسخهی قابل چاپ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - ssmmgg - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۳ ق.ظ
هوش امیر کبیر روزانه - همکلاسی ها کجایین؟؟؟ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - رتبه۱سال۹۴ - ۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۴ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ق.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط:در صورتی که قادر به پرداخت هزینه تحصیل و اقامت هستید ثبت نام کنید. البته قبلش در مورد اساتید تحقیق کنید ببینید ارزش داره .(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ)رتبه۱سال۹۴ نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ق.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: دانشگاه فردوسی مشهد شبانهتبریک میگم. (۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۴ ق.ظ)sorlin نوشته شده توسط:تبریک میگم(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ق.ظ)نیمانوری نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ق.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط: الان مدیران بخش در خواب خوشن وگرنه الان چنان گوشی از ما میکشیدن که چرا تاپیک جدا درس نکردیم واسه اعلام قبولیمون.... |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - zahra412 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ق.ظ
تبریک به همگی منم دانشگاه شیراز هوش مصنوعی قبول شدم خدا رو شکر خیلی خیلی خوشحالم |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - saeidkhan - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۴ ق.ظ)رتبه۱سال۹۴ نوشته شده توسط:در صورتی که قادر به پرداخت هزینه تحصیل و اقامت هستید ثبت نام کنید. البته قبلش در مورد اساتید تحقیق کنید ببینید ارزش داره .(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ق.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ)رتبه۱سال۹۴ نوشته شده توسط: [quote='saeidkhan' pid='293288' dateline='1408913658']تبریک میگم. نه من که نمیرم |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - itmanesh - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۲ ق.ظ
تبریک به همه ی بچه هایی که قبول شدن و آرزوی موفقیت در آینده برای بقیه ی دوستانی که امسال قبول نشدن منم امنیت مالک رو آوردم |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Pegasus - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ ق.ظ
بچه ها کسی هست مهرالبرز قبول شده باشه؟ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - ssmmgg - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۴ ق.ظ
خدارو شکر و تبریک بسیار خدمت دوستان! هم دانشگاهی ها هم پیام خصوصی بدن لطفا! |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - neda_Network - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ق.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: دوستان میدونم اذیتتون کردم... من رو ببخشید خداراشکر دیدی اونی شد که دوسداشتی بهترشم شد تازه خداراشکر |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - npour - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ق.ظ
تربیت دبیر شهید رجایی شبانه خوشحالم و دیگر هیچ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - sahar_rostami2 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ق.ظ
علوم فنون....کسی قبول شده اینجا؟میدونین شهریه ش چجوریه؟ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - mehrdad_tclh - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ق.ظ
۳۱ مهندسی دانش خوارزمی!! خوشحال نیستم... |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Good! - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۱ ق.ظ
دوستان کمک میکنید؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. گناه دارم.خواهش |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - neda_Network - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۲ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۰ ق.ظ)x86 نوشته شده توسط: بیشتر از خیلی هاتون من خوشحالم از اینکه به نتیجه ی زحماتتون رسیدید، عالیه. تبریکات فراوان به همتونماهم از شما ممنونیم که کنارمون بودید تو این لحظات استرس بار |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - atenaa - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ق.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:ندا جان شما کجا قبول شدین؟(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ق.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: دوستان میدونم اذیتتون کردم... من رو ببخشید |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - fish72 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۴ ق.ظ
چرا کسی کاشان نیست؟؟ینی من همکلاسی ندارم؟ |