|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - جمکران - ۰۷ فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۱۹ ق.ظ
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - tabassomesayna - 07 فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۱۲ ب.ظ
هیچی دیگه
بازم سوتی دادم و زود قضاوت کردم
الانم با قلبی اندوه ناک و اینکه نمیدونم باید چکنم در خدمت شمام !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - azad_ahmadi - 07 فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۵۲ ب.ظ
تنها با یه حیاط کنده شده و قرمه سبزی که برنجش دیشب تموم شده و شکمی پر از گرسنگی دارم فکر میکنم اگه برم بیرون ۳۰۰ گرم برنج دم سیاه بگیرم یا برنج هاشمی!؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 07 فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۵۸ ب.ظ
(۰۷ فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۵۲ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: تنها با یه حیاط کنده شده و قرمه سبزی که برنجش دیشب تموم شده و شکمی پر از گرسنگی دارم فکر میکنم اگه برم بیرون ۳۰۰ گرم برنج دم سیاه بگیرم یا برنج هاشمی!؟
برنج هاشمیو من شنیدم خوبه. فقط آوازه نگیرید که هیچ عطر و طعمی نداره!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - azad_ahmadi - 07 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۱۰ ب.ظ
(۰۷ فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۵۸ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: (07 فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۵۲ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: تنها با یه حیاط کنده شده و قرمه سبزی که برنجش دیشب تموم شده و شکمی پر از گرسنگی دارم فکر میکنم اگه برم بیرون ۳۰۰ گرم برنج دم سیاه بگیرم یا برنج هاشمی!؟
برنج هاشمیو من شنیدم خوبه. فقط آوازه نگیرید که هیچ عطر و طعمی نداره!
هاشمی گرفتم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۰۷ فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۴۹ ب.ظ
"پست موقت"
یَا دَائِمَ الْفَضْلِ عَلَى الْبَرِیَّةِ یَا بَاسِطَ الْیَدَیْنِ بِالْعَطِیَّةِ یَا صَاحِبَ الْمَوَاهِبِ السَّنِیَّةِ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ خَیْرِ الْوَرَى سَجِیَّةً وَ اغْفِرْ لَنَا یَا ذَا الْعُلَى فِی هَذِهِ الْعَشِیَّةِ.
اى کسىکه جود و بخشش تو به آفریدگان همیشگى است!اى آنکه دو دست سخاوت خود را براى عطا گشودهاى!اى صاحب عطاهاى گرانبها!بر محمّد و خاندان او،نیکوخوترین مردمان درود فرصت،و ما را اى خداى بلندمرتبه در چنین شبى بیامرز.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
التماس دعا...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 08 فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ق.ظ
فردا صبح اگر خدا بخواد میرم قم، از طرف همگی دعای توسل میخونم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mehdi.m2 - 08 فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ
کل تعطیلاتم بدون کار مفید گذشته ( غیر از چندتا دید و بازدید اقوام
ایشا... بقیهش اینطوری نگذره
فردا هم که تو راهم هیچکاری نمی تونم بکنم
کلی هم درس و کار دارم (
چرا من این طوری شدم
حوصله هیچ کاری رو ندارم
چیکار کنم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elham_sh219 - 08 فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ق.ظ
خداوندا...
چیزی را که تو آورده ای کسی نبرد،
و آنچه تو فرستاده ای دیگری باز نگرداند،
و بسته تو را کسی نگشاید،
و چیزی را که تو بگشایی دیگری نبندد،
و آنچه را تو دشوار نموده ای کسی آسان نکند،
و آن را که تو ذلیل کرده ای یاوری نباشد.
پس بر محمد و آلش دورد فرست،
و به رحمتت -الها- در آسایش را به رویم باز کن،
و به قدرتت سلطنت غم را در زندگیم در هم شکن،
و به من در موردی که از آن شکوه دارم با دیده عنایت و احسانت بنگر،
و به من در مورد درخواستم شیرینی اجابت بچشان،
و از سوی خودت رحمت و گشایش دلخواه نصیبم فرما،
و برایم نجات و خلاصی سریع از گرفتاریها را مقرر کن.
فرازی از دعای هفتم صحیفه سجادیه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - جمکران - ۰۸ فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۰۹ ق.ظ
امروز جمعه هست و متعلق به آقا امام زمان (عج)، خدایا چی میشه صبح از خواب بیدار بشیم ببینیم تو کوچه و خیابون جشنه و مردم به هم میگن امام زمان (عج) اومده، چی میشه بالاخره این انتظار ها تموم بشه و چشمای گنه کار ما بتونه چهره ی نورانی امام زمان رو ببینه، خدایا چی بگم که خودشون بهتر گفتن:
" اِلهی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ...."
(۰۸ فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: فردا صبح اگر خدا بخواد میرم قم، از طرف همگی دعای توسل میخونم
سلام ما را هم به حضرت فاطمه ی معصومه سلام الله علیها حتما برسونید، ان شاء الله راهتون به جمکران هم افتاد حتما و حتما برای ما هم دعا کنید، ان شاء الله توفیق پیدا کنیم که در آینده ای نه چندان دور بتونیم بریم زیارت. التماس دعا.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 08 فروردین ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ
سلام
چه سوت و کوره بوده مانشت امروز
من برگشتم
شاید درست نباشه بگم، ولی از طرف همگی نماز زیارت و حاجت ونماز امام زمان و تحیت مسجد جمکران خوندم و رو به حرم حضرت معصومه س ایستادم و دعای توسل خوندم، انشاالله که مقبول باشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - فوژان - ۰۸ فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ
(۰۸ فروردین ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: سلام
چه سوت و کوره بوده مانشت امروز
من برگشتم
شاید درست نباشه بگم، ولی از طرف همگی نماز زیارت و حاجت ونماز امام زمان و تحیت مسجد جمکران خوندم و رو به حرم حضرت معصومه س ایستادم و دعای توسل خوندم، انشاالله که مقبول باشه
ممنون که همرو دعا کردی وستا جان
زیارتت قبول باشه دوستم مکه مشرف بشی انشا الله
==========================================
خستم همین یک کلمه کلی درده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 08 فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۴۶ ب.ظ
(۰۸ فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۳۴ ب.ظ)maneshty نوشته شده توسط: "مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: برنجهای بابانور(کشور هند)، زیتون(کشور پاکستان)، صدری هاشمی(آستانه اشرفیه)، طارم محلی معطر فریدون کنار، سیاه دم، هاشمی دودی (رشت)، اویلا و ستایش آلوده هستند."
ای واای! توی این لینکم اسم چنتا از این برنجا رو گفته :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
حالتون خوبه آقای احمدی؟
جالبه اول برنج توی بازار و شهرهای مختلف پخش میشه بعدا به فکر میوفتن که سلامتشونو آمایش کنن!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - فوژان - ۰۸ فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۰۳ ب.ظ
(۰۸ فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۳۴ ب.ظ)maneshty نوشته شده توسط: (07 فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۵۲ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: ...برنج دم سیاه بگیرم یا برنج هاشمی!؟
(۰۷ فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۵۸ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: برنج هاشمیو من شنیدم خوبه. فقط آوازه نگیرید که هیچ عطر و طعمی نداره!
پارسال میگفتن بعضی برنج ها آلوده هستن،نمیدونم هنوزم همینه یا نه:
"مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: برنجهای بابانور(کشور هند)، زیتون(کشور پاکستان)، صدری هاشمی(آستانه اشرفیه)، طارم محلی معطر فریدون کنار، سیاه دم، هاشمی دودی (رشت)، اویلا و ستایش آلوده هستند."
(۰۸ فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۴۶ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: جالبه اول برنج توی بازار و شهرهای مختلف پخش میشه بعدا به فکر میوفتن که سلامتشونو آمایش کنن!!
نه الان چون تویه سبد کالای مردم بدبخت ایران قرار گرفته همشون سلامت کامل رو دارا هستند !!!!!!!!!!!!! نگران نباشید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - azad_ahmadi - 08 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۱۳ ب.ظ
(۰۸ فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۴۶ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: (08 فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۳۴ ب.ظ)maneshty نوشته شده توسط: "مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: برنجهای بابانور(کشور هند)، زیتون(کشور پاکستان)، صدری هاشمی(آستانه اشرفیه)، طارم محلی معطر فریدون کنار، سیاه دم، هاشمی دودی (رشت)، اویلا و ستایش آلوده هستند."
ای واای! توی این لینکم اسم چنتا از این برنجا رو گفته :
حالتون خوبه آقای احمدی؟
جالبه اول برنج توی بازار و شهرهای مختلف پخش میشه بعدا به فکر میوفتن که سلامتشونو آمایش کنن!!
بله من زنده م
|