بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - sherkat - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ق.ظ
داربی دیگه جذابیتی برام نداره . از وقتی پول اومد توی فوتبال تعصب هم از فوتبال ما رفت . |
بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - انرژی مثبت - ۰۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۲۵ ق.ظ
اااییییییییییی ول خیلی باحالن........ واقعا بازی جوانمردانه به این میگن ... کلی خوشمان امد بازی رو دیدیم. کف بر شدیم !!! |
RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - luna - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۲۵ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: اااییییییییییی ول خیلی باحالن........ نه اشتباه نکن! ایتالیایا باحال ترن ))) |
بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - esisonic - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۴۰ ق.ظ
مسی پنالتی رو گل میکنه... بارسا ۲ - رئال ۱ ... عاشقتم مسی!!! |
RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - انرژی مثبت - ۰۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۴۶ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۴۰ ق.ظ)esisonic نوشته شده توسط: مسی پنالتی رو گل میکنه...۳-۱ چه میکنه بارسا !!!! |
بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - esisonic - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ق.ظ
پاس iniesta...گل Xavi ۳-۱///دارم بال در میارم (۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ب.ظ)IT SIROOS نوشته شده توسط: من که میگم بارسا ۳ بر ۱ میبرهیعنی کشته ی این لفظم...!!! |
بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - IT SIROOS - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۰۲ ق.ظ
تبریک به همه بارسای های عزیز |
بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - unique_as14 - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۵۴ ق.ظ
دقیقه ۵ بازی ال کلاسیکو یه لحظه چشمامو بستم بعد که باز کردم دیدم صبح شده ! آخه چرا باید خوابم ببره؟ حیف بارسامون که برد / بریم تا ساعت ۶ که قراره بترکونیم ... |
RE: بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - آرتا - ۰۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ق.ظ
من گفتم طرف دار رئال نیستم ولی باز هم کریس رونالدو نشون داد که در هر شرایطی گل زنه اینم لحظه خوشحالی بعد از گلش
عشقه رونالدو طرفدار دو آتیشه استقلال و یوسن بولت
|
بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - Xilinx - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ب.ظ
* هواداران استقلال چهار پیروزی پی در پی این تیم مقابل سرخپوشان را به رخ می کشند و از سوی دیگر هواداران پرسپولیس هم عکس بزرگی از زاید را به ورزشگاه آورده اند که عدد ۴ را نشان می دهد. * اینترنت پر سرعت در ورزشگاه آزادی برای همه حاضران فعال شده است. *برای اولین بار فروش آب در ظرف هایی به شکل هایی غیر از بطری های معمول صورت گرفت. همچنین از آوردن اشیا به ورزشگاه جلوگیری می شود. * ساعت ۱۰:۴۵ اسکوربورد ورزشگاه آزادی با نشان دادن عکس هایی از دیدارهای گذشته پرسپولیس و استقلال روشن شد. * روبروی جایگاه هواداران دو تیم علیه هم شعار می دهند و فحاشی می کنند که این مسئله باعث شد تا ماموران نیروی انتظامی بیشتری در این منطقه حضور پیدا کنند. * تاکنون که ۶ ساعت به بازی باقی مانده ۲۵ هزار نفر در ورزشگاه حضور پیدا کرده اند. تعداد استقلالی ها بیشتر از پرسپولیسی ها است. *تعدادی از هواداران که دانش آموز بودند از گرانی بلیت گلایه مند بودند. *اطراف ورزشگاه ترافیک روانی است و مشکلی برای رفت و آمد نیست. * آهنگ های احسان خواجه امیری در حال پخش شدن از ورزشگاه آزادی است. *اسکوربورد ورزشگاه آزادی در پیامی اعلام می کند زلزله زدگان منتظر کمک های شما هستند. *ورزشگاه آزادی برای هواداران مسابقه پیامکی گذاشته است. * تعدادی از هواداران در چمن های اطراف ورزشگاه مشغول استراحت هستند. * اکثر هواداران استقلال پیراهن بازیکنانی مثل نکونام و مجیدی و پرسپولیسی ها پیراهن علی کریمی را بر تن کرده اند. |
بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - nomad:D - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ب.ظ
بارسا و رئال با استقلال و پرسپولیس لا اله الا الله قیاس بلا تشبیه :دی |
بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - esisonic - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۸ ب.ظ
این ۳-۲ چه مزه ای داد..البته کاش ۳-۱ میموندن!! |
بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - cormen - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ب.ظ
پرسپولیسی های عزیز یادتون باشه اگه باختین که حتما میبازین تقصیرهارو گردن داور نیندازید خیلی امیدوارانه دعا کنید به لیگ ۱ تشریف نبرید |
بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - hamed_k2 - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ ب.ظ
بچه ها الان تو استادیوم ،دارن بلندگورو امتحان میکنن ،میگن ۱،۲،۳/////استقلالیا میگن ۴ ! ) |
بارسا - رئال ، پرسپولیس- استقلال جمعه ۳ شهریور۹۱ - alirrrrrr - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۵۶ ب.ظ
منم یه پرسپولیسی بی بو و بخارم! آخه خیلی دیگه علاقه ای به دیدن فوتبال ندارم و فقط نتیجه ها رو بیشتر پیگیری میکنم البته واسه حال گیری رفقا |