قهرمان یا شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - نسخهی قابل چاپ |
RE: قهرمان و شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - mohammad_13690 - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۱۲ ب.ظ
اگه میدونستم وارد شدن به مباحث اعتقادی نشانه ی نداشتن تمدن و ارزش قائل نشدن برای وقت خود و دیگران هست و میتونه مثل سیگار کشیدن توی مترو مضر باشه؛ هرگز شما رو از منطقه امن فکری تون خارج نمیکردم راست میگید چه فرقی میکنه چه اعتقاداتی داریم، مهم اینه که بدونیم یه تابع n بار اجرا میشه یا n-1 بار مهم اینه که کنکور ارشد قبول شیم و بعد... راستی بعدش و بعد بعدش چی میشه؟ ____ از دوستایی که پیام خصوصی دادن تشکر میکنم در پایان یک جمله قشنگ: تشبیه امام زمان به آفتاب است؛ اگر بعد از آمدن آفتاب "بیدار" شویم، نماز صبحمان قضاست |
RE: قهرمان و شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - Joonz - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۴۰ ب.ظ
[attachment=3249]فان روسوم مبتکر زبان پایتون و برنامه نویس اول گوگل [attachment=3250] ریچارد استالمن بزرگ خالق پروژه گنو البته صرفاً شخصیت های مورد علاقه والگوم در زمینه رشته ام هستند |
RE: قهرمان و شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - aatwo - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ ب.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۱۲ ب.ظ)mohammad_13690 نوشته شده توسط: اگه میدونستم وارد شدن به مباحث اعتقادی نشانه ی نداشتن تمدن و ارزش قائل نشدن برای وقت خود و دیگران هست دیگه بس کنید خواهش می کنیم |
قهرمان و شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - انرژی مثبت - ۲۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۳ ب.ظ
دوستان عزیز لطف کنند در مورد عنوان تاپیک اگه نظر دارند یا صحبتی بفرمایند. اونچه که در یه تاپیک گفته می شه باید متناسب با عنوانش باشه تا کلامون تو هم نره --------- اگه دوستان یه لطف دیگه بکنند و نقل قول ها رو مخصوصا اونایی که با عکسه رو کوتاه کنند ممنون می شم تا فضای کمتری گرفته بشه |
RE: قهرمان و شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - farazin - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ب.ظ
[attachment=3251]کاراگاه و رکس من خیلی دوس داشتم این سریال و |
RE: قهرمان و شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - aatwo - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۱ ب.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط: کاراگاه و رکس من خیلی دوس داشتم این سریال و کدمشون رو بیشتر کارگاه یا رکس؟ |
RE: قهرمان و شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - farazin - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ ب.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۱ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:(20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط: کاراگاه و رکس من خیلی دوس داشتم این سریال و دو تاشونم |
قهرمان و شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - esisonic - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۸ ب.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط: [attachment=3251]کاراگاه و رکس من خیلی دوس داشتم این سریال واون موقع ها یادمه ۹۰% دخترها عاشق آقای کارگاه بودن.... منم اون موقع ها عاشق رکس بودم...دوست داشتم ببرمش مدرسه تا بچه ها اذیتم نکنن...(کلاس اوّل بودم ) |
RE: قهرمان و شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - aatwo - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۸ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط:(20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط: کاراگاه و رکس من خیلی دوس داشتم این سریال واون موقع ها یادمه ۹۰% دخترها عاشق آقای کارگاه بودن.... قبل از اینکه پروفایلتون رو ببینم چون گفتید عاشق رکس بودید دونستم پسرید |
قهرمان و شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - esisonic - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ب.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: قبل از اینکه پروفایلتون رو ببینم چون گفتید عاشق رکس بودید دونستم پسریداصلا ً پروفایل هیچی...خدایی کدوم دختری میاد عکس پروفایلشو یه مرد با ریش پروفسوری بزاره...؟؟؟ |
RE: قهرمان و شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - aatwo - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۷ ب.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط:(20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: قبل از اینکه پروفایلتون رو ببینم چون گفتید عاشق رکس بودید دونستم پسریداصلا ً پروفایل هیچی...خدایی کدوم دختری میاد عکس پروفایلشو یه مرد با ریش پروفسوری بزاره...؟؟؟ ببخشید ریشتون رو ندیدم |
قهرمان یا شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - esisonic - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ب.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۷ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:ظاهرا ً اصلا ً عکس پروفایل رو ندید...پس معلومه شما هم پسرید ...!!!(20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط:ببخشید ریشتون رو ندیدم(20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: قبل از اینکه پروفایلتون رو ببینم چون گفتید عاشق رکس بودید دونستم پسریداصلا ً پروفایل هیچی...خدایی کدوم دختری میاد عکس پروفایلشو یه مرد با ریش پروفسوری بزاره...؟؟؟ |
RE: قهرمان و شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - navid-p - 21 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۶ ق.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۰۴ ب.ظ)eris229 نوشته شده توسط:سالها قبل تو مجله دنیای فوتبال این داستانو خوندم و تو اینترنت هم هست.مطمئنم.(19 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۲ ب.ظ)navid-p نوشته شده توسط: My Hero هر چند مطمئنم ولی اگر هم ایرانی نبوده باشه کار بزرگی کرده.کدوم بازیکن بزرگ ایرانی تا حالا بدون اجبار و به خواست خودش به دیدار جانبازها یا معلول ها یا ... رفته؟ |
RE: قهرمان یا شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - user_256 - 21 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۳ ق.ظ
|
RE: قهرمان یا شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - aatwo - 21 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۳ ق.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط:(20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۷ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:ظاهرا ً اصلا ً عکس پروفایل رو ندید...پس معلومه شما هم پسرید ...!!!(20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط:ببخشید ریشتون رو ندیدم(20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: قبل از اینکه پروفایلتون رو ببینم چون گفتید عاشق رکس بودید دونستم پسریداصلا ً پروفایل هیچی...خدایی کدوم دختری میاد عکس پروفایلشو یه مرد با ریش پروفسوری بزاره...؟؟؟ دلیله شماواسه پسر بودنه من ندیدنه عکسه پروفایله شماست!!!!!!! میشه این دلیل رو تحلیل کنید |