تالار گفتمان مانشت
قهرمان یا شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰
RE: قهرمان و شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - mohammad_13690 - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۱۲ ب.ظ

اگه میدونستم وارد شدن به مباحث اعتقادی نشانه ی نداشتن تمدن و ارزش قائل نشدن برای وقت خود و دیگران هست
و میتونه مثل سیگار کشیدن توی مترو مضر باشه؛
هرگز شما رو از منطقه امن فکری تون خارج نمیکردم
راست میگید چه فرقی میکنه چه اعتقاداتی داریم، مهم اینه که بدونیم یه تابع n بار اجرا میشه یا n-1 بار
مهم اینه که کنکور ارشد قبول شیم و بعد... راستی بعدش و بعد بعدش چی میشه؟
____
از دوستایی که پیام خصوصی دادن تشکر میکنم Smile
در پایان یک جمله قشنگ: تشبیه امام زمان به آفتاب است؛ اگر بعد از آمدن آفتاب "بیدار" شویم، نماز صبحمان قضاست

RE: قهرمان و شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - Joonz - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۴۰ ب.ظ

[attachment=3249]فان روسوم مبتکر زبان پایتون و برنامه نویس اول گوگل
[attachment=3250] ریچارد استالمن بزرگ خالق پروژه گنو البته صرفاً شخصیت های مورد علاقه والگوم در زمینه رشته ام هستند

RE: قهرمان و شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - aatwo - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ ب.ظ

(۲۰ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۱۲ ب.ظ)mohammad_13690 نوشته شده توسط:  اگه میدونستم وارد شدن به مباحث اعتقادی نشانه ی نداشتن تمدن و ارزش قائل نشدن برای وقت خود و دیگران هست
و میتونه مثل سیگار کشیدن توی مترو مضر باشه؛
هرگز شما رو از منطقه امن فکری تون خارج نمیکردم
راست میگید چه فرقی میکنه چه اعتقاداتی داریم، مهم اینه که بدونیم یه تابع n بار اجرا میشه یا n-1 بار
مهم اینه که کنکور ارشد قبول شیم و بعد... راستی بعدش و بعد بعدش چی میشه؟
____
از دوستایی که پیام خصوصی دادن تشکر میکنم Smile
در پایان یک جمله قشنگ: تشبیه امام زمان به آفتاب است؛ اگر بعد از آمدن آفتاب "بیدار" شویم، نماز صبحمان قضاست

دیگه بس کنید خواهش می کنیمRolleyes

قهرمان و شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - انرژی مثبت - ۲۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۳ ب.ظ

دوستان عزیز لطف کنند در مورد عنوان تاپیک اگه نظر دارند یا صحبتی بفرمایند. اونچه که در یه تاپیک گفته می شه باید متناسب با عنوانش باشه تا کلامون تو هم نرهTongue
---------
اگه دوستان یه لطف دیگه بکنند و نقل قول ها رو مخصوصا اونایی که با عکسه رو کوتاه کنند ممنون می شم تا فضای کمتری گرفته بشه

RE: قهرمان و شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - farazin - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ب.ظ

[attachment=3251]کاراگاه و رکس من خیلی دوس داشتم این سریال و

RE: قهرمان و شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - aatwo - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۱ ب.ظ

(۲۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط:  کاراگاه و رکس من خیلی دوس داشتم این سریال و

کدمشون رو بیشتر
کارگاه یا رکس؟Tongue

RE: قهرمان و شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - farazin - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ ب.ظ

(۲۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۱ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:  
(20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط:  کاراگاه و رکس من خیلی دوس داشتم این سریال و

کدمشون رو بیشتر
کارگاه یا رکس؟Tongue

دو تاشونم Big Grin

قهرمان و شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - esisonic - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۸ ب.ظ

(۲۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط:  [attachment=3251]کاراگاه و رکس من خیلی دوس داشتم این سریال و
اون موقع ها یادمه ۹۰% دخترها عاشق آقای کارگاه بودن....Big Grin
منم اون موقع ها عاشق رکس بودم...دوست داشتم ببرمش مدرسه تا بچه ها اذیتم نکنن...(کلاس اوّل بودم Big Grin )

RE: قهرمان و شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - aatwo - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ

(۲۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۸ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط:  
(20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط:  کاراگاه و رکس من خیلی دوس داشتم این سریال و
اون موقع ها یادمه ۹۰% دخترها عاشق آقای کارگاه بودن....Big Grin
منم اون موقع ها عاشق رکس بودم...دوست داشتم ببرمش مدرسه تا بچه ها اذیتم نکنن...(کلاس اوّل بودم Big Grin )

قبل از اینکه پروفایلتون رو ببینم چون گفتید عاشق رکس بودید دونستم پسرید

قهرمان و شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - esisonic - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ب.ظ

(۲۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:  قبل از اینکه پروفایلتون رو ببینم چون گفتید عاشق رکس بودید دونستم پسرید
اصلا ً پروفایل هیچی...خدایی کدوم دختری میاد عکس پروفایلشو یه مرد با ریش پروفسوری بزاره...Huh؟؟؟

RE: قهرمان و شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - aatwo - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۷ ب.ظ

(۲۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط:  
(20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:  قبل از اینکه پروفایلتون رو ببینم چون گفتید عاشق رکس بودید دونستم پسرید
اصلا ً پروفایل هیچی...خدایی کدوم دختری میاد عکس پروفایلشو یه مرد با ریش پروفسوری بزاره...Huh؟؟؟

ببخشید ریشتون رو ندیدمBig Grin

قهرمان یا شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - esisonic - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ب.ظ

(۲۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۷ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:  
(20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط:  
(20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:  قبل از اینکه پروفایلتون رو ببینم چون گفتید عاشق رکس بودید دونستم پسرید
ظاهرا ً اصلا ً عکس پروفایل رو ندید...پس معلومه شما هم پسرید Big Grin...!!!

RE: قهرمان و شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - navid-p - 21 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۶ ق.ظ

(۲۰ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۰۴ ب.ظ)eris229 نوشته شده توسط:  
(19 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۲ ب.ظ)navid-p نوشته شده توسط:  My Hero
[تصویر:  76037_1_1379094541.jpg]

یکی از جانبازان جنگ تحمیلی، سال ها پس از مجروح شدن به علت وضع وخیمش به ایتالیا اعزام شده بود و در یکی از بیمارستان های شهر رم بستری شد. از قضا چند روزی بعد از بستری شدن این جانباز جنگ تحمیلی متوجه می شود خانم پرستاری که از او مراقبت می کند نام خانوادگی اش مالدینی است. جانباز قصه ما ابتدا تصور می کند تشابه اسمی است، اما در نهایت نمی تواند جلوی کنجکاوی اش را بگیرد و از خانم پرستار می پرسد: آیا با پائولو مالدینی ستاره تیم میلان و کاپیتان تیم ملی ایتالیا نسبتی دارد؟ و خانم پرستار در پاسخ می گوید: پائولو برادر من است! جانباز ایرانی در حالی که بسیار خوشحال شده بود از خانم پرستار خواهش می کند که اگر ممکن است عکسی امضا شده به یادگار بیاورد و خانم پرستار هم قول می دهد تا برایش تهیه کند، اما جالب ترین بخش داستان ما صبح روز بعد اتفاق می افتد.

هنگامی که جانباز هموطن ما از خواب بیدار می شود کنار تخت بیمارستان خود پائولو مالدینی بزرگ را می بیند که با یک دسته گل به انتظار بیدار شدن او نشسته است و ...
هیچ می دانید پائولو مالدینی اسطوره میلان از شهر میلان واقع در شمال غربی ایتالیا، به شهر رم واقع در مرکز کشور ایتالیا که فاصله ای حدود ششصد کیلومتری دارند رفت تا از یک جانباز جنگی ایرانی که خواستار عکس یادگاری اوست عیادت کند؟

در اینکه مالدینی کار بسیار زیبایی کرده شکی نیست
(در اینکه مالدینی فوتبالیست خیلی خوبی یه هم که اصلا شکی نیست چون من خودم از طرفداراشمBig Grin)
اما مطمئنید اون جانبازه ایرانی بوده؟ آخه من قبلا این مورد رو تو اینترنت دیده بودم اما اونجا گفته بود این جانبازه ایتالیایی (یا آلمانی مطمئن نیستم) بوده!
سالها قبل تو مجله دنیای فوتبال این داستانو خوندم و تو اینترنت هم هست.مطمئنم.
هر چند مطمئنم ولی اگر هم ایرانی نبوده باشه کار بزرگی کرده.کدوم بازیکن بزرگ ایرانی تا حالا بدون اجبار و به خواست خودش به دیدار جانبازها یا معلول ها یا ... رفته؟

RE: قهرمان یا شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - user_256 - 21 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۳ ق.ظ

[تصویر:  76061_n00001232-b.jpg]

RE: قهرمان یا شخصیت مورد علاقه شما کیه؟! - aatwo - 21 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۳ ق.ظ

(۲۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط:  
(20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۷ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:  
(20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط:  
ظاهرا ً اصلا ً عکس پروفایل رو ندید...پس معلومه شما هم پسرید Big Grin...!!!

دلیله شماواسه پسر بودنه من ندیدنه عکسه پروفایله شماست!!!!!!!
میشه این دلیل رو تحلیل کنیدIdea