روز تجمع - (تمدید شد)+ دانلود نامه+ارسال عکس امضا + کد ملی - نسخهی قابل چاپ |
RE: اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - balghoor - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۲ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ب.ظ)armin.sheikh نوشته شده توسط:(27 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۱۴ ق.ظ)balghoor نوشته شده توسط: سلامآخه تو پست اول نوشتید که قرار شده نامه رو اصلاح کنید؟ من که هرچی بزارین جلوم امضا میکنم دیگه بدتر از اون همه صفحه های عقد نامه نیست که همش رو سه سوت امضا کردم فقط دوستان اگر زحمتی نیست نسخه نهایی نامه رو تو اولین پست بزارید. سلام مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. این رو ببین و بی زحمت یه دستی رو سرش بکش |
اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - kingmax - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۴ ب.ظ
لینک دانلود نامه برای اصلاح به پست اول اضاف شد |
اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - oatashgah69 - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۵۴ ب.ظ
دوستان واقعا باید بسیار جدی پیگیری کنیم خود سازمان سنجش برای آزمونهای آزمایشی امسال تغییری اعمال نکرده یعنی هنوز شبکه و امنیت زیرشاخه فناوری اطلاعات هستند مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. واقعا اگه پیگیری نشه آسیب جدی میبینیم امیدوارم ۶ تیر همه بیان و تو همون روز تکلیفمون رو مشخص کنیم |
RE: اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - Densike - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۰۰ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۵۴ ب.ظ)oatashgah69 نوشته شده توسط: دوستان واقعا باید بسیار جدی پیگیری کنیمتعاونی سنجش که گیجه اصلا اون رو ملاک هیچی قرار ندید پارسال وقتی دفترچه با اون تغییرات اومد و قبل از اینکه به حالت قبل برگرده تعاونی سنجش باز آزمونشو به روال قبل برگذار کرد یا نثلا حتی تو آزمون آخرش ۵ تا سوال شبکه از لایه فیزیکی داد که از سرفصل حذف شده |
اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - oatashgah69 - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۱۶ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۰۰ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط:درسته ولی تو این شرایطی که ما هستیم و هرکی برای خودش حرفی میزنه واقعا سخته(27 خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۵۴ ب.ظ)oatashgah69 نوشته شده توسط: دوستان واقعا باید بسیار جدی پیگیری کنیمتعاونی سنجش که گیجه اصلا اون رو ملاک هیچی قرار ندید تعاونی سنجش- پارسه - مدرسان و ... هرکی یه چی میگه من به شخصه خسته شدم چقدر اینا بیشعور و بی مسئولیتن واقعا هزاران نفر رو معطل مسخره بازیاشون کردن |
اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - flowerirani - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۰۱ ب.ظ
من از یه منبع موثق شنیدم (یکی از اساتید) بله ازمون ارشد ۹۵ شد اردیبهشت ۹۵ |
اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - kingmax - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۳ ب.ظ
نامه ی پست اول که توسط یکی از دوستان ویرایش شده در پست اول عوض شد دوستان لطفا مطالعه کنید و در صورت تایید اعلام کنید تا اعلام کنم برای پرینت دانلود کنند (۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۰۱ ب.ظ)flowerirani نوشته شده توسط: من از یه منبع موثق شنیدم (یکی از اساتید) بله ازمون ارشد ۹۵ شد اردیبهشت ۹۵آخه چه کاری دوباره دو سال دیگه میخوره به رمضان مجبور میشوند جابجاش کنند ولی اگه جابجا شود و به اردیبهشت بره برای ما خیلی بهتره |
اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - kazhal@ - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۴ ق.ظ
البته همچین بعدیم نیستا! آخه کنکور ارشد پزشکی هم اردیبهشته... . . . +من یه پیشنهاد دارم...با توجه به اینکه دانشگاه ها تعطیله ولی همه دانشگاه ها معمولا یه گروه تو واتس آپ و تلگرام و ... دارن، به نظرم هر کس به هم دانشگاهی ها ی خودش اعلام کنه که اگه قصد اعتراض داره، شماره ملیش و عکس امضاشو بفرسته و یک نفر امضاهارو بزنه پای نامه... |
اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - kingmax - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۹ ق.ظ
هر کی هر جا میتونه اعلام کنه امضا جمع کنه |
اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - sixsixsix - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ ب.ظ
فکر کنم این زمان، اردیبهشت ماه برای کنکور مربوط به کنکور کارشناسی هست نه ارشد آخه بهمن ماه ۹۵ چه ربطی داره به ماه رمضان که قراره تو خرداد باشه، اگه بد متوجه شدم لطفا توضیح بدید |
RE: اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - kingmax - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: فکر کنم این زمان، اردیبهشت ماه برای کنکور مربوط به کنکور کارشناسی هست نه ارشد نه بابا بهمن ربطی نداره پست منو کامل نخوندی دارم میگم اگه ببرن تو اردیبهشت دوباره چند سال دیگه توجه کن چند سال دیگه رمضون میاد اردیبهشت دوباره مجبورن جابجاش کنن |
RE: اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - sixsixsix - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۵ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ب.ظ)kingmax نوشته شده توسط:(29 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: فکر کنم این زمان، اردیبهشت ماه برای کنکور مربوط به کنکور کارشناسی هست نه ارشد پست شما رو خوب متوجه شدم، اون کسی که میگه استادم از یک منبع موثق شنیده که اردیبهشت ماه شده، واقعا رو چه حسابی شده اردیبشهت ماه؟؟؟ البته تو این مملکت بازی زیاد میکنن، شایدم اینم یه بازی دیگه باشه |
اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - fatemero - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۳۵ ب.ظ
عاغا دستتون درد نکنه تروخدا پیگیری کنید من فقط با هدف شبکه یا امنیت اومدم آی تی بیچاره میشم هدفمم رتبه زیر پنجه این چ وضیه راستی چرا میگن کنکور اردیبهشت برگزار میشه من بخاطر کنکور کار آموزی بر نداشتم ای خدااا منو بیچاره کردن :'( من نمیتونم بیام ماه رمضونه ولی امضا میکنم کی باید امضا کنیم ؟ |
RE: اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - Eagle777 - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۱۴ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۰۱ ب.ظ)flowerirani نوشته شده توسط: من از یه منبع موثق شنیدم (یکی از اساتید) بله ازمون ارشد ۹۵ شد اردیبهشت ۹۵منم شنیدم میبرن اسفند خواهشتا شایعه درنیارین |
اعلام تاریخ قطعی حضور در وزارت علوم جهت پیگیری گرایش های آیتی+دانلود نامه در پست اول - Niloofar_hk - 29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۰۷ ب.ظ
سلام. نامه چی شد بچه ها؟ فردا بالاخره قرار شد بریم وزارت؟ چه ساعتی؟ من چیو باید امضا کنم الان؟؟؟ |