ایستگاه روحیه - نسخهی قابل چاپ |
RE: ایستگاه روحیه - ۱۰:۳۰ - ۰۹ آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ ب.ظ
[attachment=17128] |
RE: ایستگاه روحیه - x86 - 10 آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۳۳ ب.ظ
یه روزی از خواب غفلت بیدار میشی که دیگه وقتی برای رسیدن به آرزوهات نمونده، پس از همین الان شروع کن.
|
ایستگاه روحیه - Happiness.72 - 11 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ب.ظ
مساله اینجاست که ما قدر وقت و جوونی مو رو نمیدونیم و باید بدونیم. باید یه برنامه ریزی به صورت بلند مدت و کوتاه مدت برای خودمون داشته باشیم و طبق اون با نظم و تلاش پیش بریم موفقیت پیش روی ماست تنها یک قدم با آن فاصله داریم |
RE: ایستگاه روحیه - ziba.O - 13 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ق.ظ
It is not over untill I win!!! |
ایستگاه روحیه - vesta - 16 آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۲۳ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: ایستگاه روحیه - iammiti - 17 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ق.ظ
هر روز صبح دوتا انتخاب داری : |
ایستگاه روحیه - happy07 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ
انقدر بچهها قاطی کردند از تغییرات کنکور امسال دوباره پستم رو اینجا تکرار میکنم باشد که حداقل تواند یک نفس را آرام کند... بچهها به نظرم الان دیگه بهتره عصبانیت یا ناراحتی رو بذاریم کنار و هرچه سریعتر برنامهمون رو عوض کنیم!! بچههای آیتی هر کسی خودش با توجه به اهدافش، علاقهاش و وضعیت الان و تواناییهاش بیاد یه بررسی بکنه ببینه میخواد آیتی بمونه یا بره کامپیوتر. بچههایی که میخوان بمونند که هیچی به همون برنامهی قبلیشون ادامه بدن، ولی بچههایی که میخوان برن کامپیوتر به جای نرم و مدیریت حالا باید شش درس جدید رو تو برنامهشون قرار بدن. هرچه سریعتر منابع مورد نیاز رو تهیه کنید و برنامهی جدید بریزید. ناراحت که نمیشه نبود ولی میشه امیدوار بود!! همهمون وضعیتمون همینه، منم اول خیلی ناراحت بودم ولی الان میبینم هر چی بیشتر ناراحت بمونم تایم بیشتری رو از دست دادم!! خدا رو فراموش نکنیم، خدا هنوز همون خداییه که قبل عوض شدن منابع بهش توکل کردیم و ازش کمک خواستیم، به نظرم توی شرایط جدید باز هم میشه روش حساب کرد، نمیشه؟؟!! برای همه دعا میکنم اول آرامش و بعد گرفتن یه تصمیم عاقلانهای، که بعدا هر وقت به این زمان برگشتیم ازش راضی باشیم و بدونیم بهترین تصمیم رو تو اون زمان گرفتیم!! یادتون نره "رویایی دارم که غیر ممکن نیست..." اینو امروز دیدم به نظرم الان وقتشه شما هم ببینیدش: i taste my life here every day, and you watch me fall from grace often, but i never give up. forget all the reason why it will fail and believe the one reason you still trying. هر روز اینجا طعم زندگی رو میچشم و شما شاهد این حقیقتاید که همیشه هم دنیا به کامم نیست، اما من هرگز تسلیم نمیشم. همهی هزار دلیلی که میگه ممکنه شکست بخورید فراموش کنید و تنها یک دلیل که باعث میشه هنوز تلاس کنید رو باور کنید... |
ایستگاه روحیه - ziba.O - 18 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ق.ظ
وقتی خودتو داخل کوره دیدی سعی کن پخته بیرون بیای وگرنه سوختن رو همه بلدند. ما هم تو این کوره میجنگیم ولی نمی بازیم. من همونم که دیروز بودم، خدا همون خداست، هدفم همون هدفه و چندتا کتاب نمیتونه منو سستم کنه. |
Re: ایستگاه روحیه - Donna - 18 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ
ایستادگی کن تا روشن بمانی شمع های افتاده خاموش می شوند... ایستادگی کن.. ایستادگی کن.. ایستادگی کن... و به یاد داشته باش که لشکری از کلاغ ها ، جرات نزدیک شدن به مترسکی که ایستادگی را فقط به نمایش میگذارد ندارند... |
ایستگاه روحیه - ziba.O - 28 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ب.ظ
به خودم قول میدهم که: اشتباهات گذشته را فراموش کنم و تمرکزم را روی دستاوردهای بزرگ آینده بگذارم |
یک رقمی ها از مریخ نیامده اند - ziba.O - 29 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ب.ظ
با توجه به وارد شدن دوستان به دوران دلسردی از درس وکنکور احساس کردم این فایل میتونه به کساییکه کمی تا قسمتی ابری بی انگیزه شدن کمک کنه. موفق باشین دوستانم. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
یک رقمی ها از مریخ نیامده اند - احسان مومنی - ۲۹ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ب.ظ
فکر می کنم لازمه این کار رو هر روز ، هر ثانیه و هر لحظه مونده تا کنکور انجام بدیم : "حریفت را ابتـــدا در ذهـــن شکســـت بده،بعـــد وارد میـــدان شـــو! " |
RE: یک رقمی ها از مریخ نیامده اند - A V A - 29 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۵۰ ب.ظ
(۲۹ آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: با توجه به وارد شدن دوستان به دوران دلسردی از درس وکنکور احساس کردم این فایل میتونه به کساییکه کمی تا قسمتی ابری بی انگیزه شدن کمک کنه. با تشکر بسیار کاش توو تاپیک روحیه میزاشتیش و تاپیک نمیزدی |
RE: یک رقمی ها از مریخ نیامده اند - star1371 - 29 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ
ﺭﻫﺮﻭ ﺁﻥ ﻧﻴﺴﺖ ﮔﻬﻲ ﺗﻨﺪ و ﮔﻬﻲ ﺧﺴﺘﻪ ﺭﻭﺩ ﺭﻫﺮﻭ ﺁﻥ اﺳﺖ که ﺁﻫﺴﺘﻪ و ﭘﻴﻮﺳﺘﻪ ﺭﻭﺩ ﭘﺲ ﻫﻤﻪ ﭘﺮ اﻧﺮﮊﻱ ﭘﻴﺶ ﺑﻪ ﺳﻮﻱ ﺷﻜﺴﺖ ﻛﻨﻜﻮﺭ |
یک رقمی ها از مریخ نیامده اند - elirahman - 29 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ب.ظ
از تعبیری دیگه چرا بعضی هاشون از مریخ اومدن |