![]() |
دانشگاه شهیدبهشتی - نسخهی قابل چاپ |
دانشگاه شهیدبهشتی - bita.k - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۴ ق.ظ
بچه ها این کارگاه های آموزشی رو باید هر دو روز سه شنبه و چهارشنبه اش رو شرکت کنیم؟ |
RE: دانشگاه شهیدبهشتی - A V A - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۴ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: سلام دوستان. اینم مشکلات دانشگاه رفتن پدربزرگاس ![]() |
RE: دانشگاه شهیدبهشتی - izadan11 - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۴ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: سلام دوستان. برا انتخاب واحد باید می رفتیم دانشکده؟؟؟؟ من ۹ واحد تو سیستم گلستان برداشتم ![]() |
دانشگاه شهیدبهشتی - Morris - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۹ ب.ظ
ارسال قبلو که می فرستادم حسابی عصبانی بودم و نمی دونستم چی می نویسم D: دوستان پیام دادن کلی غلط املایی داری ! گفته حالا حرف از فرار مغز ها زدی مثلا منظورت خودت بود ؟ D: والا ما اصلا منظورمون این نبود ! اشتباه برداشت شده ! من اگه مغز بودم که امروز اینطوری نمی شد (; (۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: اینم مشکلات دانشگاه رفتن پدربزرگاس خیلی باحال بود D: (۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: برا انتخاب واحد باید می رفتیم دانشکده؟؟؟؟ آره اول باید از آموزش برگه های انتخاب واحد را دریافت کنید و بعد با استاد راهنما صحبت کنید و ایشون واحد ها را انتخاب می کنند و شما در سیستم گلستان ثبت می کنید و بعد از آن برگه ها را به آموزش بر می گردانید. |
RE: دانشگاه شهیدبهشتی - unknown! - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ
البته باید شانس داشته باشی که تو خوابگاه های کوی بیوفتی (مخصوص دخترا) میگن بر اساس رشته هس که کجا بیوفتی .تو اتاق ما که همه نوع رشته ای هس به جز رشته های مهندسی خوابگاه میدان ولیعصر افتادم اصلا خوب نیست.خیلی کهنه هست.اینترنت کم سرعت.ناهار این سمت نمیارن خودمون باید درست کنیم که خیلی وقتگیره.تا دانشگاه یک ساعت و نیم راهه.خبری از هوای پاک هم نیست |
دانشگاه شهیدبهشتی - Mehrdad_CS - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ)unknown! نوشته شده توسط: خوابگاه میدان ولیعصر افتادم اصلا خوب نیست.خیلی کهنه هست.اینترنت کم سرعت.ناهار این سمت نمیارن خودمون باید درست کنیم که خیلی وقتگیره.تا دانشگاه یک ساعت و نیم راهه.خبری از هوای پاک هم نیستو ما نیز در خوابگاه مطهری به همین دردها دچاریم... |
دانشگاه شهیدبهشتی - nazanin2020 - 23 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ق.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ق.ظ)Morris نوشته شده توسط: بالا خره بعد از چند روز فعالیت، همه کار ها انجام شد و فردا کلاسا شروع می شهاتفاق خیلی جالبیه ![]() ![]() |
RE: دانشگاه شهیدبهشتی - Amoojan - 23 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ق.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ق.ظ)nazanin2020 نوشته شده توسط:جالبتر میشه وقتی بفهمی من تخت پایینم و مهندس موریس تخت بالا سرم!(22 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ق.ظ)Morris نوشته شده توسط: بالا خره بعد از چند روز فعالیت، همه کار ها انجام شد و فردا کلاسا شروع می شهاتفاق خیلی جالبیه ![]() |
RE: دانشگاه شهیدبهشتی - Bahar_HS - 23 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۲ ق.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ق.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:(23 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ق.ظ)nazanin2020 نوشته شده توسط:جالبتر میشه وقتی بفهمی من تخت پایینم و مهندس موریس تخت بالا سرم!(22 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ق.ظ)Morris نوشته شده توسط: بالا خره بعد از چند روز فعالیت، همه کار ها انجام شد و فردا کلاسا شروع می شهاتفاق خیلی جالبیه realy good for you!
|