|
|
مانشت ۴ از امروز - نسخهی قابل چاپ |
|
مانشت ۴ از امروز - s.izadi - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۵۳ ق.ظ
به نظر من یه نوع پژمردگی و بی روحی همراه طراحی جدید مانشت هست. قبلا شادابی بیشتری از لحاظ ترکیب رنگ بندی میدیدم. فکر میکنم بک گراند و سایز فونت ها توی این بی روحی دخیل هستند. ولی در مجموع از تلاش مدیریت برای ایجاد تنوع و بهبود ساختار ظاهری مانشت تشکر میکنم. شاد و موفق باشید :-) |
|
مانشت ۴ از امروز - M.Amin.M - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۱۳ ق.ظ
سلام واقعا خیلی بهتر شده، آقای تنهایی تشکر میکنم.به نظرم وقتی کارای اصلی و پایه ی سایت تموم شد یکم گراقیک سایتو بالا ببرین. مثلا کلید ها طراحی تر شده کلا با گرافیک خوشگل مشگلش کنین.اگه وقت داشتم حتماحتما ایده هامو عملی بهتون نشون میدادم!!!!! تشکر ویژه، خیلی مرسی. بچه ها یکم صبور باشین تموم بشه ببینین چی میشه! |
|
مانشت ۴ از امروز - crevice - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ق.ظ
یک مشکل جزئی هم من الان باهاش مواجه شدم دکتر تنهایی عزیز. اینکه هنگامی که توی پستی که میگذارم در حالت ادیتور کامل، از گزینه افزودن لینک که استفاده میکنم اگر درون لینک متن فارسی وجود داشته باشه هنگام باز کردن لینک با وجود صحیح بودن آدرس خطای پیدا نشدن صفحه ی لینک مورد نظر داده میشه. مثلا لینک داخل پست روبرو: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
مانشت ۴ از امروز - jparisa - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۱ ق.ظ
من مانشت قبلیو بیشتر دوست داشتم! با بقیه سایتا فرق داشت اما ۴ شبیه بقیه شده البته از لحاظ ظاهر اما باطنا باز خوبه اما درکل دوست دارم همون قبلی باشه نوشته ها عمودی میشه |
|
RE: مانشت ۴ از امروز - gh elham - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۳۹ ق.ظ
دستتون درد نکنه ولی ورژن قبلی خیلی بهتر بود ، الان افتیضاح شده
|
مانشت ۴ از امروز - MarkLand - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ق.ظ
(۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: ممکنه کلا شیوه نمایش بخش سوال جواب رو تغییر بدیم. پس صبور باشیداین بنده خدا دوست ما اقای بارسا هم شبیه همین پیشنهاد رو داده بود جوابهای داده شده بهش جالب بود، بگذریم..... ظاهر جدید مانشت دور از انتظاره مخصوصا فونت که حس بدی میده رنگها هم بی روح تر شده....یه قسمتهایی هم که modaresane Sharif Reserved هستش! Big Grin ولی کلا مانشت ۳ خیلی بهتر بود |
مانشت ۴ از امروز - admin - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ق.ظ
(۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: ظاهر جدید مانشت دور از انتظاره مخصوصا فونت که حس بدی میده رنگها هم بی روح تر شده....یه قسمتهایی هم که modaresane Sharif Reserved هستش! Big Grin ولی کلا مانشت ۳ خیلی بهتر بودرنگهای مانشت ۴ تغییری نسبت به مانشت ۳ ندارند. نمیدونم دوستان در مورد کدوم رنگها توضیح میدن. رنگ آبی که کلا توی مانشت۳ داشتیم. بک گراند هم همون قبلیه الان. تنها تغییر توی بخش فروم هدر+فوتر هست. + فونت. فونت مطالب رو فکری به حالش میکنیم ان شا الله. فعلا در حال فیدبک گرفتن هستیم. |
|
مانشت ۴ از امروز - atti joon - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ق.ظ
تشکر از مدیران عزیز. مرسی از ارتقاء مانشت اما یه انتقاد اونم اینه ک خیلی ظاهر سایت خسته کننده شده مانشت ۳ عالی بود اما ۴ نه. مرسی. |
|
مانشت ۴ از امروز - Amir V - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ق.ظ
دوستان لطفا یکم صبر داشته باشید. هر تغییری اولش یکم مشکل داره... آقای دکتر که نگفتن همه چیز خوب و Perfect شده. به هر حال اقدامات خوبی واسه بهتر شدن صورت گرفته و روز به روز داره بهتر میشه. به هر حال این انجمن مال ماست و این وظیفه ماست که واسه بهتر شدنش ایده و نظر بدیم. انشالله آقای دکتر با استفاده از نظرات سازندهی شما دوستان مانشتی یه سری نقصهایی که وجود داره برطرف خواهند کرد.
|
|
مانشت ۴ از امروز - aamitis - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ق.ظ
انشالله محدودیت رو هم بیشتر کنید برای معتادین آمار بالایی هم دارن قبلا لینک ها آبی میشدند اما الان خاکستری فکر کنم رنگش عوض بشه بهتر خواهد بود |
|
مانشت ۴ از امروز - prosperous - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۴ ق.ظ
قبول تغییر همیشه سخته، افراد به مرور زمان با تغییرات خو میگیرند، اما واقعا این فونت مشکل داره! چشمهام درد میگیره از بس کم رنگه و نوع فونت هم مناسب نیست. اون تبلیغ خیلی زرد هم باز آزار دهنده چشم است. کلا خیلی بخوایی بیایی سایت چشمهات رو از دست میدی، فقط واسه کنکوری ها خوب شده که بشینن سر درسشون. |
|
مانشت ۴ از امروز - fifa2020 - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۴ ق.ظ
همه چیز عالیه فقط صفحه اول میتونست جمع و جور تر باشه ... فونت هم تغییر بدین بهتره میشه ... |
|
مانشت ۴ از امروز - marzieh - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ب.ظ
مبارک باشه دکتر... خسته نباشید با تیم همراهتون راستش تو نگاه اول چشمو نگرفت.. کم کم همه بهش عادت می کنیم ... رنگاشو دوست نداشتم |
|
مانشت ۴ از امروز - S_Mehrjoyan - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۱۳ ب.ظ
من فکر میکنم بهتر بود قبل اینکه یه هو از مانشت ۳ بپرین مانشت ۴، یه مدت تو مانشت ۳ یه لینک به مانشت ۴ میزاشتین تا واسه مدتی آزمایشی کارکنه بعد اینکه نواقصش پیداشد و برطرف شد، دیگه کامل مانشت ۳ رو برمیداشتین |
|
مانشت ۴ از امروز - esisonic - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۰۱ ب.ظ
دکتر جون ... دستت درد نکنه...چقدر قشنگ و باحال شده....... یاد مانشت ۲ افتادم هی روزگار...چقدر پیر شدم!! |