![]() |
آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - نسخهی قابل چاپ |
RE: آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - good-wishes - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ ق.ظ)dear-saideh نوشته شده توسط: فکر کنم مشکل گیلان هم برطرف شده باشه یه بار دیگه امتحان کنین! بله درسته . خدارو شکر منم همین چند دقیقه پیش گرفتم موفق و پایدار باشید |
RE: آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - mahnaz782 - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۰۷ ب.ظ
فک کنم کلا مشکلش حل شد منم رویت کردم ![]() ![]() ایشالا که خدا به هممون کمک کنه که اگه صلاح میدونه قبول بشیم اگر نه راهی برای موفقیت برامون بذار ایشالا بعد کنکور با خوشحالی بیاین ![]() منم فعالیتمو آغاز خواهم کرد ![]() |
RE: آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - nasrin631 - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ ب.ظ
سلام بچه ها من معدلمو اشتباه زده بودم بعد اینکه اصلاح کردم نوشت که سازمان سنجش بررسی کنه بعد .... امروز صبح اومدم پرینت بگیرم کارتمو دیدم معدلم اصلا تغییر نکرده چیکار کنم خیلی استرس گرفتم .... |
RE: آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - mahnaz782 - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ ب.ظ)nasrin631 نوشته شده توسط: سلام بچه ها من معدلمو اشتباه زده بودم بعد اینکه اصلاح کردم نوشت که سازمان سنجش بررسی کنه بعد .... امروز صبح اومدم پرینت بگیرم کارتمو دیدم معدلم اصلا تغییر نکرده چیکار کنم خیلی استرس گرفتم .... دوست عزیز غصه نداره چرا استرس؟؟؟ ساعت ۲ برو باجه رفع نقص توی شهرتون برات حل میکنن البته برو تو ویرایش اطلاعات ببین اصلا ثبت شده یا خیر ![]() |
RE: آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - nasrin631 - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ب.ظ)mahnaz782 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ ب.ظ)nasrin631 نوشته شده توسط: سلام بچه ها من معدلمو اشتباه زده بودم بعد اینکه اصلاح کردم نوشت که سازمان سنجش بررسی کنه بعد .... امروز صبح اومدم پرینت بگیرم کارتمو دیدم معدلم اصلا تغییر نکرده چیکار کنم خیلی استرس گرفتم .... چرا رفتم نوشته بود شما قبلا ویرایش کردید ..... الان نمیتونم برم ؟ |
آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - mahnaz782 - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ب.ظ
اگه تا نیم ساعت دیگه میرسی بهشون چرا که نه چون تا ۱۲ هستش بعد ازظهر ۲ تا ۵ |
نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - amirh - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ب.ظ)nasrin631 نوشته شده توسط:دوست عزیز من هم سال قبل معدلم را اشتباه وارد کردم و وقتی ویرایش کردم برای من هم نوشت سازمان سنجش بررسی می کنه بعد مثل شما دیدم که در کارت آزمون تغییر نکرده از همین رو رفتم سازمان سنجش بهم گفتند شما با همین کارت شرکت کن اگه قبول شدی ما هم برای اعمال معدل در سیستم اعلام نتیجه و هم برای دانشگاه مربوطه که اگه قبول شدی همین معدل اصلاح شده را ارسال می کنیم در کل به نظر من شما نگران نباش چون همین که ویرایش کردی به نظرم کافیه ولی برای اطمینان بیشتر به باجه رفع نقص هم مراجعه کنی بد نیست ولی تا اونجا که من می دانم این باجه رفع نقص برای رفع نقص کارت آزمون هستش مثل عکس نداشتن کارت مثل مهر نداشتن کارت مثل اشتباه تایپی در نام و نام خانوادگی و..... نه رفع نقص اطلاعات وارد شده مثل معدل(16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ب.ظ)mahnaz782 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ ب.ظ)nasrin631 نوشته شده توسط: سلام بچه ها من معدلمو اشتباه زده بودم بعد اینکه اصلاح کردم نوشت که سازمان سنجش بررسی کنه بعد .... امروز صبح اومدم پرینت بگیرم کارتمو دیدم معدلم اصلا تغییر نکرده چیکار کنم خیلی استرس گرفتم .... |
آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - biniyaz2009 - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۳۵ ب.ظ
سلام بچه ها کسایی که هنوز فارغ التحصیل نشدن تاریخ فارغ التحصیلی را کی باید بنویسن؟ بهمن ۹۰ پایان نامه انتخاب واحد کردم ولی هنوز دفاع نکردم.بقیه واحدها خرداد ۹۱ پاس شدن.ممنونمیشم جواب بدید |
RE: آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - hangover - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۵ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۳۵ ب.ظ)biniyaz2009 نوشته شده توسط: سلام شهریور ۹۲ |
RE: آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - biniyaz2009 - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۵ ب.ظ)hangover نوشته شده توسط:حتی اگه فقط پایان نامه مونده باشه باید تاریخ فارغ التحصیلی را شهریور ۹۲ نوشت ؟لطفا هر کس اطلاع داره جواب بده؟(16 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۳۵ ب.ظ)biniyaz2009 نوشته شده توسط: سلام |
آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - Eternal - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۸ ب.ظ
والا منم نوشتم ۹۲/۵ یعنی حالا اشتباهه؟؟؟؟ حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟ به نظرتون اگ قبول بشم و تا این تاریخ هم تمام امتحانات و پایان نامم رو هم داده باشم بازم مشکل پیش میاد؟؟؟ ![]() ![]() اگه کسی میدونی راهنماییم کنه ممنون میشم. |
RE: آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - hangover - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۹ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ب.ظ)biniyaz2009 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۵ ب.ظ)hangover نوشته شده توسط:حتی اگه فقط پایان نامه مونده باشه باید تاریخ فارغ التحصیلی را شهریور ۹۲ نوشت ؟لطفا هر کس اطلاع داره جواب بده؟(16 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۳۵ ب.ظ)biniyaz2009 نوشته شده توسط: سلام بله تا زمانی که پایان نامه رو تمام نکرده باشین فارغ التحصیل به حساب نمیاین |
RE: دریافت کارت ورود به جلسه آزمون تحصیلات تکمیلی۹۲ - elham joon - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۵۲ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۳۰ ب.ظ)nina نوشته شده توسط: [quote='alireza.ghp' pid='158486' dateline='1359888888']باز نمیشه کنکور کامپیوتر صبح جمعه هست؟ [/quote سلام و وقت بخیر من مجموعه مهندسی کامیپوتر روز: جمعه ۱۱/۲۰/ ۹۱ ساعت ۸ صبح مکان:پردیس دانشگاه مازندزان-بابلسر ایام به کام |
آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - Bahar_t - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۴۲ ب.ظ
سلام به همگی ... بچه ها شنیدم که ازمون ۲۶۰ دقیقه است آیا کسی از تعداد سوالات خبر داره... بچه هایی که آزمون آزمایشی میدن میشه بگن آزمون دفترچه مشترک تا چه ساعتی وقت داره و کی دفترچه تخصصی را میدن؟ لطفا سریع جواب بدید |
آغاز توزیع کارت داوطلبان کنکور ارشد از فردا/نحوه رفع نقص کارت(بهمن ۹۱) - SaMiRa.e - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۴۲ ب.ظ)Bahar_t نوشته شده توسط: بچه هایی که آزمون آزمایشی میدن میشه بگن آزمون دفترچه مشترک تا چه ساعتی وقت داره و کی دفترچه تخصصی را میدن؟ لطفا سریع جواب بدید برای آزمونهای آزمایشی از ۸ تا ۱۰:۳۰ دفترچه مشترک بود بعد هم تخصصی . روی کارت هم نوشته ۲ دفترچه ۲۳۰ دقیقه . |