آزمون جامع ،آزاد و رایگان ماهان برای همه - نسخهی قابل چاپ |
RE: آزمون جامع ،آزاد و رایگان ماهان برای همه - yasemi - 21 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۴۴ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۴۱ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۳۸ ب.ظ)zr2358 نوشته شده توسط: برای من بیسکویت آوردن سر کنکورش ...بیسکوییت که با ما نرسید، ساندیس را هم گفتند فردا توزیع می کنیم. این رو خوب اومدی مهندس |
RE: آزمون جامع ،آزاد و رایگان ماهان برای همه - homa - 21 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۴۹ ب.ظ
|
آزمون جامع ،آزاد و رایگان ماهان برای همه - ف.ش - ۲۱ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۵۱ ب.ظ
واسه من گفتن به جاش با پیک شام میفرستیم در خونتون پولشم خودتون بدید! |
RE: آزمون جامع ،آزاد و رایگان ماهان برای همه - homa - 21 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۵۵ ب.ظ
فکر کنم شامشونم با یه چی دیگه جابجایی واست بیارن آفاق مثل سوالاشون |
RE: آزمون جامع ،آزاد و رایگان ماهان برای همه - shaghayegh - 21 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۰۵ ب.ظ
اگه کنکورم مثل این باشه که خیلی خوبه.. کاش آموزشگاه ماهان طراح سوال بود |
آزمون جامع ،آزاد و رایگان ماهان برای همه - ف.ش - ۲۱ بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۰۸ ب.ظ
نه اگه کنکور سوال تکراری بدن من نمیتونم جواب بدم چون همش فکر میکنم دفعه قبل که این سوال رو زدم هم همین راه رو رفتم و اشتباه بوده!با اینکه ممکنه درست حل کرده باشم! |
آزمون جامع ،آزاد و رایگان ماهان برای همه - ehsanmode - 21 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۳۰ ب.ظ
به مهندس منظورم این بود که شما اینترنت پرسرعت دارین. نه بچهها باوصفی که من ساعت ۳/۵ تونستم سوالا (اسمشون سوال بود)رو ببینم تو کمتر یه ساعت جواب دادم ۹۵ درصد سوالا رو دیده بودم چه صورت تستا رو و چه جواباشو. |
آزمون جامع ،آزاد و رایگان ماهان برای همه - zr2358 - 21 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۳۲ ب.ظ
چرا نمیشه سوالات رو دانلود کرد؟ شما دانلود کردید؟ |
آزمون جامع ،آزاد و رایگان ماهان برای همه - ehsanmode - 21 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۳۲ ب.ظ
آفاق خانوم مغرور نشی با این آزمون. دکتر نمی خوان نظری بدن؟!!؟ خوب دیگه اونایی نیومده بودن سر جلسه دفترچه هاشونو جمع کردن ایشالا بعدا سارا خانوم میاره تو بازاره مانشت رایگان میده |
آزمون جامع ،آزاد و رایگان ماهان برای همه - mahdi20 - 21 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۵۹ ب.ظ
حالا یه کاری بکنید که سارا خانم دیگه سوال آپلود نکنه !!!! |
RE: آزمون جامع ،آزاد و رایگان ماهان برای همه - **sara** - 21 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۱۱ ب.ظ
عجب آزمون مسخره ای بود. اصلا نفهمیدم پاسخ هام ثبت شدن یا نه؟ درصد و رتبه نداره آزمونش؟ به خاطر اینکه یه عده نتونستن به این آزمون مقدس دسترسی داشته باشن و تنها هدف ما ایجاد عدالت اموزشی و این حرف هاست! براتون آپلود کردم تا سوالات استاندارد هم دیده باشین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: آزمون جامع ،آزاد و رایگان ماهان برای همه - ف.ش - ۲۱ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۳۶ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۳۲ ب.ظ)ehsanmode نوشته شده توسط: آفاق خانوم مغرور نشی با این آزمون.من میگم چون تکراری بود حوصله حل نداشتم به چی مغرور بشم به حل نکرده؟!!! فکر کنم هدفشون از این آزمون مسخره این بود که اونهایی که توی این آزمون شرکت کردند و رتبشون خوب میشه تو کنکور جزو اسامی رتبه های خوب ماهان ثبت کنند !!! |
RE: آزمون جامع ،آزاد و رایگان ماهان برای همه - zr2358 - 21 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۳۵ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۳۶ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۳۲ ب.ظ)ehsanmode نوشته شده توسط: آفاق خانوم مغرور نشی با این آزمون.من میگم چون تکراری بود حوصله حل نداشتم به چی مغرور بشم به حل نکرده؟!!! چه جالب راست میگی ها... می خوان از شخصیتمون سوء استفاده کنن |
RE: آزمون جامع ،آزاد و رایگان ماهان برای همه - Maryam-X - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۵۵ ق.ظ
سلام علیکم برو بچ من برای امروز تازه همین الان اومدم مانشت.پستها رو خوندم بچهها دمتون گرم... یه چند وقتی بود اینجوری نخندیده بودم نمی دونم چرا هرچی بلاست سر شما عزیزان خالی میشه. من ساعت ۲ گرفتم خوابیدم .بعد ۳:۱۰ دقیقه از خواب ناز بلند شدم.کامپیوتر رو روشن کردم.کانکت شدم.با اولین کلیک سایت باز شد.با دومین کلیک سوالا رو دانلود کردم.بعد اینترنت رو قطع کردم.سوالارو توی یک کاغذ تیک زدم.بعد ازیک و ساعت و نیم دوباره کانکت شدم گزینهها رو علامت زدم... همین! اصلا هم متوجه پایین اومدن سرعت،دیر باز شدن سوالات،اشتباهات درسی و از اینجور چیزها نشدم. (دارم فکر می کنم این سیستم اینترنتی ماهان واقعا هوشمنده.ماهانی رو می شناسه بهشون گیر نمیده.) ---------------------------------------------------------------------------------------- مهندس خیلی باحالی! خیلی خیلی باحالی!!! الان که فکرشو می کنم می بینم که منم از سربازی رفتنت ناراحتم به رئیس پادگانتون یه نامه می نویسم میگم تورو به خدا حداقل روزی ۱ ساعتم شده اینترنت در اختیار این بشر بگذارید. واقعا حیفی تو اینجوری حروم شی امید یه ملتی |
آزمون جامع ،آزاد و رایگان ماهان برای همه - mahdi20 - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۱۲ ق.ظ
شرمنده می کنید مریم خانم . اتفاقا موقع بیکاری و استراحتم به این فکر می کنم که چطور از توی پادگان راه دررو پیدا کنم بیام نت . |