|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۲ ب.ظ)Snow White نوشته شده توسط: فردا حتما ۷ اینجا باشید ساعت ۷ شروع به کاره تا ۶ عصر.. ![Exclamation Exclamation](images/smilies/exclamation.gif)
ینی مونده بودم!!!...!!!! همینجور نگاش کردم...گفتم ممنون خدافظ...
۷ تا ۶ عصر؟؟؟؟؟؟؟ چه خبره؟؟؟؟؟ دیگه واسه آدم جون نمیمونه که..... بیمه و مزایا هم داره؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: (19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۲ ب.ظ)Snow White نوشته شده توسط: فردا حتما ۷ اینجا باشید ساعت ۷ شروع به کاره تا ۶ عصر.. ![Exclamation Exclamation](images/smilies/exclamation.gif)
ینی مونده بودم!!!...!!!! همینجور نگاش کردم...گفتم ممنون خدافظ...
۷ تا ۶ عصر؟؟؟؟؟؟؟ چه خبره؟؟؟؟؟ دیگه واسه آدم جون نمیمونه که..... بیمه و مزایا هم داره؟
تازه گفت بعضی موقعام تا ۷!!!!!!،بله بیمه هم میکنن اما از حقوقت کم میکنن تازه قبلش خوشحال که سرویس هم داره نگو پول سرویش هم ازحقوقت کم میشه و همچنین پول ناهار!!! حقوق با اضافه کاری که اومدن در همه روزهای تعطیل و پنچشنبه هاس وهرموقع که بگن باید بیای و بمونی بیشترمیشه که تاثیرزیادی نداره، خداروشکر که محتاج نیستم.
دوست دارم فردا برم محیطش رو ببینم چجوریه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۹ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ب.ظ)Snow White نوشته شده توسط: دوست دارم فردا برم محیطش رو ببینم چجوریه ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
موفق باشین.. ان شالله کارتون به خیر و خوشی و سلامتی باشه و حقوقتون هم برکت داشته باشه :-)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۸ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۹ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: (19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ب.ظ)Snow White نوشته شده توسط: دوست دارم فردا برم محیطش رو ببینم چجوریه ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
موفق باشین.. ان شالله کارتون به خیر و خوشی و سلامتی باشه و حقوقتون هم برکت داشته باشه :-)
منکه قصد رفتن به اینکارو ندارم فقط میرم محیطش رو ببینم همینجوری،ناشکری کرده بودم خدامیخواست بهم نشون بده ببین بعضی از آدما چطور زندگی میکنن..شرمنده ی خدا هستم خداجونم بازم ببخش، کار مونتاژ کارش کارگری هست کارای بسته بندی قطعات ماشین وایناس..( البته شغل کارگری شغل شریفی هست وقابل احترام، اما برای من مناسب نیست) نمیدونم رئیسش باخودش چی فکرکرده بود که منو گذاشت قسمت مونتاژ با اینکه دید اون فرم ورزومه و مدارکم رو همه طرح های پژوهشیم تحقیقاتم و اختراع ومقالهام همه ی همه کشکککککککک واقعا یجورایی ناامیدشدم داغونم ،بعد میگن چرا جوونا افسرده میشن جوونا فلان بهمان، برای کارکردن فقط و فقط باید پارتی داشت همین و بس...
اصن آقاااا خوشبحاااااااااااااال هرکی که پارتی و آشنا دارههههه نوش جونشون ..
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sahar121 - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۹ ب.ظ
به نظرم نباید بری. خوب وقتی میدونی کارش چیه چه لزومی داره که بری. !!با رفتنت اعتماد به نفس اون آقائه و امثال اون آقا رو زیاد میکنی و پر رو میشه و ادعاش بیشتر میشه که میتونه از هر کسی هر کاری رو بخواد و طرف بی چون و چرا بدون هیچ قانونی قبول کنه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۸ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۹ ب.ظ)sahar121 نوشته شده توسط: به نظرم نباید بری. خوب وقتی میدونی کارش چیه چه لزومی داره که بری. !!با رفتنت اعتماد به نفس اون آقائه و امثال اون آقا رو زیاد میکنی و پر رو میشه و ادعاش بیشتر میشه که میتونه از هر کسی هر کاری رو بخواد و طرف بی چون و چرا بدون هیچ قانونی قبول کنه
آره راس میگی گل گفتی حق باشماس به این موضوع فکرنکرده بودم خیلی میسی از نظرت :-*
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fulgent - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۹ ب.ظ
چقدر من باید این روزها از این جمله درس بگیرم! :
از اینکه دیگران را به خود و افکار خود دعوت کنید، چه مستقیم چه غیرمستقیم پرهیز کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ق.ظ
اینجور که بوش میاد یه عمل جراحی در پیشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nina69 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۰ ق.ظ
بدشانسی یعنی اینکه
مهلت ثبت نام دانشگاه ازاد تموم شه
و شرایطی پیش بیاد که تو تصمیم بگیری ثبت نام کنی
کاش دوباره تمدید می شد خداااااااااااااااااااااااااااااااااا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Breeze - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۰ ق.ظ
بچه ها برام دعا کنید .. دارم میرم سلاخ خونه ![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
دعا کنید صحیح و سالم و عاقبت به خیر برگردم
![Heart Heart](images/smilies/heart.gif)
ای خدا کمک کن اینبار دیگه تموم شه ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elham_sh219 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ق.ظ
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم، و ندایی که به من می گوید : " گرچه شب تاریک است دل قوی دار سحر نزدیک است. "
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۴ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اینجور که بوش میاد یه عمل جراحی در پیشه. ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
خدا نکنه! ان شالله که موردی نباشه و اگر هم چیزی هست هر چه زودرت بهبود و سلامتیتون برگرده.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ماهسان لیما - ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ ب.ظ
آخه آدم ی سیب ارزششو داشت به این همه.....................................؟!.......................
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mhd3 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۹ ب.ظ
بخاطر پروردگارت صبر کن...
[attachment=15317]
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - good-wishes - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۷ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: انقدر سر پایان نامه اذیتم کردن، الان که یه موضوع جدید دارم نمیتونم کار کنم، یه ترسی نشسته تو وجودم
هیچی هم منبع فارسی ندارم ازش، سر خوندن منابع لاتین هم انقدر سرعتم کمه(در حد لاک پشت) که بیشتر استرس میگیرم و رهاش میکنم
نمیدونم با این حسم چیکار کنم و چطوری پیش برم من باید کار کنم، اما چطوری!؟
یادمونه چقدر اذیت شدید . انشاا... که این خودش بنای خیری باشه براتون
به خدا توکل کنید و اینطوری به این موضوع نگاه کنید که شما دارید راه دانشجوهای بعدی که میخوان اون موضوع رو با وجود منابع فارسی کم ادامه بدن باز میکنید .
حس قشنگیه وقتی که بخواهی کاری کنی که میدونی بعدها به درد کسی ممکنه بخوره و خودت جزو اولین ها هستی
راستی منم آدم برفیم رو ساختم . البته اون روزی که شما گفتید نه ولی بالاخره با خودم کنار اومدم و دیروز ساختمش. عکسش رو هم تو مانشت گذاشتم.
فکر میکردم کودک درونم دیگه مرده اما مثل اینکه هنوز زنده هست : )
خدا رو شکر
|